Annelerin çocuklarını döverken haz alması?

Gizlice de olsa ben annelerin çocuklarını döverken haz aldığını düşünüyorum. Gerçekten terbiye amaçlı olsa ki dayakla terbiye olmaz. Hadi o amaçla vurmak istedi diyelim, patlat bi tane geç. Sırf dövmek için demiri ısıtmak, canını daha çok acıtmak için ıslatmak, terbiye için en acı verici aletleri seçmek ( kemer gibi ), oklava, tahta kaşık üstünde kırılana kadar dövmek, sıcak su ile yakmak, terliğin izini çıkarana kadar dövmek, ki hiçbir annenin döverken ağlatmadan bıraktığını görmedim. Bunlar çok canice değil mi? Ego tatmini olduğu çok belli olmuyor mu? Mesela teyzem kuzenimi dövdükten sonra anneme x'i parçaladım rahatladım derdi. Annem de beni dövdükten sonra oohh içimin yağları eridi derdi. Mesela bi komşumuz çocuğun poposunu yumruklardi, neymiş terlikten daha çok acıtıyormus. Eşlerine güçleri yetmediği için kendilerine güçlü olduklarını kanıtlamak için çocuklarını dövüyorlar. Çocuklar ağlayınca da iyice tatmin oluyorlar. Hele bazıları dayak dışına çıkıp resmen işkence yapıyor. Neymiş, hırsını alamadığı için o kadar dövmüş. Küçücük yavruya neyin hırsı?
Annelerin çocuklarını döverken haz alması?