Annem evlat ayrimi mi yapıyor?

merhaba ben 19 yaşındayım kardeşim 13. ikimizde kız evladiyiz. benim derslerim superdi cok zekiydim. fakat uni sınavında tercihim gelmedi diye bildiginiz canım ilan edildim. iki yıllık istedim diye demediklerini birakmadilar. kardesim ise cidden cok kotu durumda dersleri yerde. meslek lisesine gidecek. ailem hiçbir sey demiyor. salonda oturuyorum annem kalk ders calis bize aglama diyor. her harcamalarim goz onunde. siddet de gördüm. ne yaparsam yapayim annem icin kardeşim daha iyi. (iki gun once kardesimin makyaj malzemelerimi kullandigini bitirdigini gordum. copleri de masamda. kiyamet koptu. kardeşimi elimden zor aldi. aylarca uyardim. aylarca dil döktüm sonuç ben sinirlenince annem benimle konusmayi kesti. dayanamayip yazdim sen evlat ayiriyorsun diye oyle bir sey yok diyor. her kavgada kiminle olursa olsun benimle konusmayi kesiyor. ben tum evi temizlerim kardesim bi sofra kaldirir evin iyisi o olur. peki bu durumda ne yapacağım?
Güncellemeler
9 ay
bu arada kendisine açıkça tek evladını kardeşimi gör ben senin kızın değilim dedim ama ayni ev icinde illa ki yüz göz oluyoruz.
Annem evlat ayrimi mi yapıyor?