Güncellemeler
+1 yıl
Ben ağlarken hemen ablam duygu sömürüsü yapıyor der. Annem başlar söylenmeye. Ablam aglasa hemen beddualar uçuşur bana.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eltisi gibi uğraşıyor benimle. Hersey den ben suçlu oluyorum. Ablam hasta olur sen ettin der. Ben hasta olurum. Argo kullanır sen ettin der. Ölsem hiç üzülmez o derece.
Zavallı babam farkında sesi çıkmıyor. Dayak attıracak söyle böyle diye dolduruyor babamı. Bu dünya da yanlizmisim onu anladım 😪😪ailen böyle ise el kim bilir ne edecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hassas bir dönemden geçiyor olabilir misin?
365 gun hassas dönem mi olur. Zaten bilmeyene ne desem boş
Bi hastalığımı ogrendim. Kendin ettin hasta kendini diyor. Öğrendiğim gün demediği kalmadi. Ablam kahkaha atıyor. O evlenmedi benim yüzümden evlenmedi diyor. Bana gelen olursa ablam icin buda var di diyor
anneannemin annesi böyleymiş rahmetli hep akraba evliliği anneanneme sen artık benim ettirsin demiş uğraşmış durmuş sksjs
Sevmesini çok isterdim.
En azından nefret etmemesini isterdim
Bizimkilerde akraba evliligi. Annem çok çekmiş. Babamı tuttuğum icin belki öfkesi. Babama duyduğu öfke gibi. O kadar çocuk yapmayıp ayrılsa idi keşke. Ben olmazdım
seninle ilgisi yok bunu bilmen güzel annenin kendi problemleri var
Itilen benim ama. Ozguvenli biri idim. Şimdi korkak. O kadar duyarsizlastim ki. Hakli olsam da olmasamda hakaret ediliyor. Tek agrima giden itip kakmasi. Ve hersey de benim yüzümden olmasu demesi.
kaç yaşındasın
36
Düzenli iş bulamıyorum. Geçici oda bir bulsam iki bulamıyorum
evini neden ayırmıyorsun çok yıpranırsın böyle
Önce yapacaktım. Şimdi cesaret ve güvenim yok. Korkuyorum.
çalışıyor musun
şu an hayır. Düzenli iş bulamadım hep geçici çalışıyorum
işte ondan sabit bir işin olsa kolaydı şimdi Bi arkadaşım var konyada yalnız yaşıyor 7 bin kirası var asgari ücret alıyor geçiniyor kız ama üniversiteyide orada okuduğu için eşyası çevresi falan var
Tek isteğim. Bi kapı açılması kendi ayaklarim uzerinde durnak. Açılmıyorsa en kisa surede kendi ecelimle öleyim. Tükendim bittim. Evlilik çözüm degil.
aslında evlilik iyi ne yönden bak
kanka şimdi evlenirsen kendi düzenin olacak ama sap boş adamla evlenme en azından Bi evi olsun sonra ayrılsan bile kendi düzenin olur ailenin üstünde hükmü kalmaz kendi düzeninde yaşar gidersin
Bana iyi biri denk gelmez. Sanmıyorum. Kim ne edecek beni. Ona da mi dert olayım
kısmetin mi kapalı kanka youtubede medyum rana var sen ona Bi baktır benle annem baktırmıştık babamın annemi aldattığını benim iş yerine önceki gün başlayan oglanla evlilik yoluna girip nikah olmadığını üzerimdeki şanssızlığın nedenini vs Bi ton şey dedi ücretli bakıyor ben 200 e baktırdım şimdi kaç para bilmiyorum olmadı rütieller paylaşıyor onları dene bi
Yok kısmet kapali degil de. Bu konuda suc benim bak😂😂kaçırıyorum. Veya aklim almıyor. Aklim alsa kalbim almıyor. Aman olsun diye evlilik istemiyorum. Sorunlu evlilik çok cevremde.
annenden iyidir 😅
Ona el deriz. Aileden biri edince bu kadar üzülüyorum. Gerçi itip kakmasa takmamda bende zaten kisa zayif çocuk gibi birseyim😪sag elim tutmuyor
üzüldüm ya bence annenle aranı kaynaştır boş ver babanı baba nankör olur
Ablam varken zor. Onu dinliyor. Denedim. İçim de ufacıkta olsa evladıyım seviyor diyordum bunu gerçekten diyordum kalbten kimse yoksa annem var diyordum. Ama hiç umrunda değilim. Ölsem bile. Bir şey hissetmez. Kin tutuyor.
baba da annenin ağzına bakıyor tabi demi
Normal de annem vicdanlı merhametli yardımsever. Bana karşı sevgi hissetmediğini biliyorum artik.
Teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Babam Bakmazda bana birsey demezse susmaz. babama davrandigi gibi davranıyor bana zaten. Tek fark itip kakamiyor.
Bak babam ayırmaz. Ablamada bana da kızar. Annem de öyle davransa keşke. Herseyin suçlusu olmasam. 1. ablam başka ilde ilac kullanmış sanırım yan etki yapmış ona bile senin yüzünden dedi
Psikolojik olarak geçtim. Fiziksel olarak zarar veriyor. Ablam vur kir otursun dursun diyor sürekli. Onlar uyuyor ben bu saatte ağlayarak öleyim diye dua ediyorum. Ben de iyi degilim aslinda da işte
şaşkınım annenle konuş bence aranızı düzeltin bu çok üzücü bence annenin kırıldığı bir şey var
Sevmiyor başka soru mn yok
Aklimda kalbim de almaktan bıktım vurmasın yeter.
Ablam eniştem kavga etmiş senun yüzünden dert pat vurur. Ablamla konuşmuyorum bile. Yilda 2 defa gelmezler bile görmüyorum. Bana vurunca kızınca aci çekmiyor. Onlara düşüncesi yetiyor
O kadar ne yapmış olabilirim
Kaçtım mi yoo. Kötü alışkanlığım mi var. yo. ne kin. Zaten korkak biriyim artık. Şeydir biri yaklaşınca çarpar diye korkuyorum savunmaya geçiyorum.
Derin izler açtılar. Umarım yanlış karar almam. Bundan çok korkuyorum.
bugün nasıl durumlar
Babam hariç diğerleri ile konuşmuyorum sakat edecekler yoksa
Mırıldanıp duruyorlar
Bence sen öfkelisin olaylara bakış açını değiştir.
Anne evlat ayırmaz
Öfkeli falan değilim. Ben annemi babami kardeşlerimi seviyorum
Ya başka şehirde yaşayan büyük ablam var. Bayılmış ablam ario kızın bayitti beni. Ama ilac kullanmış yan etki yapmış. Annem tabu itio kalkıyor. Bu yaşta hırpalanmak nasıl duygu bilemezsin
Annenin psikolojik ya da ruhsal sorunları olabilir mi? ya da sana karşı mi öyle sen bir hata yapmış olabilirmisin
Hatayı hep ben mi yapıyorum.
Hadi hep ben yaptim. Hastalık ya hastalık bi hastalığım var. Ablaminda vardı. Kizi sen hasta ettin dedi durdu. Ablam başlıyordu bujun yüzünden oldum diye. Ayni hastalik bende çıktı. Kendi kendimi hasta ettim oldu. Öğrendiğim gun üzülmelerini geçtim. Bsri eziyet etmeseletdi. Ablsmda gülüyor neyse ya. Hata benim haklısınız. Hersey benim suçum.
Takıntısı var. Bi ara büyük ablam ne derse öyle davranırdı. O şimdi uzak duruyor. Şimdi 2. ablam ne derse onu yapıyor. Babamı falan dinlemez tek bana azarlatcagi zaman aklına gelir kocası
Sende çok alıngan çıktın olabilirmisin? Dedim.
Kendini biraz geriye çek annenle ablanla çok konuşma çok ilgilenme biraz umursamamayı öğren kitap oku müzik dinle biraz sakinleş ve güçlü durmaya ćalış💪
Açıktan üniversite okuyorum. Ona çalışıyorum. Bedenen ruhen çok güçsüz hissediyorum kendimi.
Sevmesini istiyorum. Böyle hatırlamak istemiyorum. Annem var sevmiyor biliyorum. Anne sever derdim. Yillarca öyle değil işte. O üzülür sen üzülme der. Ben ağlarım duygu sömürüsü olur.
Alingan değilde. Uğraşmak istemiyorum. Sonucta hep suçlu haksız benim.
Dediğim gibi önce kendini sevmeyi ögreneceksin.
Kabul ediyorum çok zor bişe ama kimsenin sevgisine muhtaç olmadığında en güçlü sensin
Seviyordum en kendimi herseyi de kendim yapardım. Öyle konuşma şunu deme.. Çirkinsin erjek gibisin. Gülme ağlama diye diye böyle oldum. Sosyal dim. Şimdi dışarı cikmak istemiyorum. Bu gidişle odaamdan çıkmayacağım.
Gerçi benimde coj iyi değil psikolojiim
Senin problemini buldum
Neymiş
Kafayı yemismiyim😂😂
Bildim bileli dayak yiyorum. Onları tuttuğunu bile görmedim.
Ablam elimi burktu. Elim ağrıyor sürekli artik.
Kendileri iri yarı. Ben zayif kisa biriyim.
Annem biraz onlarda dese burkmaya cesaret edemezler. Gerci ablam öldürse. Sesi cikmaz annemin buna eminim artik. Diyordum kardes sevmese anne sever. Birine agir başiyor sevgisi. Olan elime bans oldu
Kafayı yememiş olsanda yersin yakında.
Özgüven eksikliği var.
Güçlü değilsin.
Kendin için yaşamayı bilmiyorsun
Doğru
Teşekkürler hadi bakalım yeni bir güne mutlu ve güçlü başla 💪
Ben ben kendi bildiğim gibi yaşardım. Arkabasi komşusu kizin onu dedi bunu giydi oraya gitti buraya gitti derdi önceleri olan kime olurdu bil bakalım. Çok sindirildim.
Neyse önce sağlık sorunumu halletmem gerek düzelirse tabi. Sonra diğerleri bu elle zor. Agrim her şeyimi etkilio.
Teşekkür ederim 🙏🙏
🙏🙏🙏
Neden evlenmedin ki suç sende
Korkuyorum. Boşansam dönecek yerim yok. Kendi ayaklarım üzerinde duracak güvenim yok
Evli misin yani
He pardon değilsin
Kaç yaşındasın
Hayır. Evli olsam boşansam diyorum.
Zaten sürekli dediği el bedava boğaz mi bakcak der hemen
Haklısın aslında sende bir yerde çalışsan olmaz mı
36
Biraz dertleşmek ister misin
Agrima giden itip kakmasi. Ablam kadar olamadim. Oda dolduruyor. Keşke istedikleri gibi ölsem.
Düzenli degil buldugum işler. Kısa süreli bulabiliyorum