Zorla başımı kapattırdılar ve artık aşırı rahatsız olmaya başladım açılmak istiyorum ama tepkilerden korkuyorum. Babamla nasıl konuşabilirim?

Yaklaşık 6 yıldır kapalıyım. babamın zoruyla başımı örttüm. seçme hakkı bile verilmedi. o şalı her taktığımda sinir krizleri geçiriyorum artık çok rahatsız olmaya başladım. anneme söylüyorum ama umursamıyor. üniversiteye geçeceğim başımi açmak istiyorum. ama ailem de arkamda dursun istiyorum. babam cok katı ve sinirli cok cekiniyorum babamdan. Nasıl acıklıycam bilmiyorum. ama ben bu dünyaya sadece bir kez geliyorum ulan bu kararı ben niye veremiyorum ben sizin kuklanız miyimmm. cok sıkıldım bunaldım her gun sibir stres.. ama kafama koydum babam ne derse desin açilacagim.. ama babam cok kindar birisi illa kendi dedigi olsun istiyo.. cevrem akrabalar zaten bi ton laf edecek farkindayim. ama umrumda degiller hepsinden nefret ediyorum. sadece babam benim arkamda dursun istiyorum ama mumkun degil gibi duruyor.. o sali her kafama taktigimda mutsuz oluyorum sanki ben degilmisim gibi kac yil gecti hala alisamadim.. ben omur boyu mutsuz olmak istemedigim biseyi yapmak zorunda olmak istemiyorum.. cok caresizim.. nolur bana fikir verin babamla nasil konusabilirim 😞
Zorla başımı kapattırdılar ve artık aşırı rahatsız olmaya başladım açılmak istiyorum ama tepkilerden korkuyorum. Babamla nasıl konuşabilirim?