O 27, ben 24.
Ben Mat Öğretmenliği okuyorum, Kendisi de Mühendis.
4 evi, 3 dükkanı ve 2 cafe sahibi (ev ve dükkan babasının).
(Sözüm meclisten dışarı).
Alttan alma, evlilik sözleşmesi imzalatan kendisi, kabul edecek olan sen, ve asalak mal değilsin de imzalaman istenen sözleşmeyi detaylıca okudun diye yaftalanıp, mal kaçırmak için sözleşme imzalatmaya çalışılırken güvensizlikle suçlanan yine sen. Alttan alma, saf olma bu kadar.
Kendisi sana evlilik sözleşmesi imzalatirken güvenmediği için imzalatiyor zaten. Sen sözleşmeyi okuyup imzalayinca mi sorun oluyormuş? Evlilik sözleşmesi isteyebilir bunda sorun yok ama söylediği şeyde asıl kendini güvenmeyen kişi oluyor ve üstelik seni güvensizlik ile suçluyor. Sana resmen ters psikoloji yapmaya çalışmış. Sakın geri dönme. Psikolojisi daha düzgün biriyle ol.
Şimdi evlilik iki kişilik. Nasıl canımızın istediğine gidip yüzük takıp artık birlikteyiz diyemiyorsak, elimizi kolumuzu sallaya sallaya gidip sözleşme imzalatamayız.
Okumakla iyi yapmışsın belki kandıracaktı seni, ayrıca sana güvense sözleşme teklif etmezdi.
Kurtulmuşsun bence paragöz birinden.
Güzelim senin yapacağını o yapmış kırıcı konuşmak istemiyorum ama kendini bu kadar ezdirme bir kişiyle evlenirken güvenip evlenirsin evleninse senin benim yok ne kadar mal varsa ortaktır evlilik sözleşmesi kadını küçük görmektir boşanmayı kolaylaştırmak
Gram alakası yok çoğu kadın mal için evlenip mala konuyor çeşitli yerlerde ona da sesin çıkar mı? Sanmam.
@EricaFeuer hiç bir kadına zenginliğinden bahsetmezsen problem olmaz
Evlendikten sonra bitiyor. Evlendikten sonra zengin olduğunu görecek ve boşanırsa geçmiş olsun.
Cevap
39Cevap
1,5 yıl nişanlılık mi olur, evvelinde birbirinizi iki yıl tanıyormuşsunuz zaten.
Belki yanılıyor olabilirim ama kendince evlenmemek için kılıflar üretmiş, evlilikten korkuyor.
Üzülme, değmez.
Giderse gitsin, biterse bitsin.
Seni haketmemiş
Bir dakika bir dakikaaa kendisi sana güvenmiyor sözleşme hazirliyor ama sen okuyunca hata öyle miiii? Pardon da kendini ne kadar uyanık görüyor zavallı insancıkkk , Kurtulmuşsun böyle toksik bir insandan yat kalk şükret senin üzüldün geçen zaman bunu da atlatirsin canım üzme kendini
Evlilik sözleşmesi denilen şey zaten 2002 den önceki rutin uygulama olan mal ayrılığı. Şu an edinilmiş mallara katılma rejimi var. Şahsen ben eşim olacak kişiye böyle bir şey imzalatmam. Evlilikten önce ya da sonra olsun kazandığım mallar eşimindir. Adı üstünde eş.
Helal lan aferin sana inşallah kötü biriyle karşılaşmazsın.
Babama güvenmem sana mı güveneceğim deseydin, bir şey imzalıyorsan bakman oldukça normal, ve asıl mesele bence sözleşmeye bakmak falan değil, eleman senden kurtulmanın planlarını çok önceden yapmış ve görüldüğü kadarıyla başarılı da olmuştur.
İnceleyebilirsin yani ne var bunda bende incelerim o sözleşmeyi ve sözleşme hazırlayan taraf olarakta inceletirdim kafalarda soru kalmasın diye.
Evlilik duyguyla olacak şey değil hacı bas tekmeyi giderse gitsin.
Bence bir bahane bu.
Zaten o güvenmemiş. Haklı mı göreceli. Fazla Mal da para da paranoyak yapar insanı. Ki ailesinin birikimi de var, kendince haklı...
Haydi oldu diyelim. Okudum da n oldu.
İmzalamışsın, kabul etmişsin, dert ne ki...
o bahane uydurmuştur. Muhtemelen seviştiniz hevesini aldı. pırrr uçtu
O anlamda bir şey olmadı hiç.😊
:) isabet olmuş.
Evlilik sözleşmesi olmalı fiye düşünenlerdenim ama bana nasıl güvenmezsin diye ayrılan adama da hayret doğrusu.
Sana bişey diyeyim mi çok şanslısın.
Yerinde olsam onu bir daha hayatıma sokmam.
Ulan bana güvenmeyen sensin. Evlenmeden sözleşme imzalatmaya çalışıyorsun. Benim okumamdan mı incindin pez0 diyemedin mi sen de? Evlilik sözleşmesi ne lan?
boş ver böylesi daha iyi olmuş bu tip ruh hastası biri ile zaten olmazdı kurtulmuşsun nie okumadan imzalayacakmışsın ki akıl var mantık var. aferim s. tiri çek dönerse eğer bi halt olmaz bu adamdan zaten
Evlenirken evlilik sözleşmesi imzalayalım diyecek kadar bencil biriyle evlenme hatasını yapmadığınız için halinize şükredin bence..
Sana sözleşme sunan birini kabul etmiş olman zaten seni yeterince düşürmüş. Adam ayrılarak daha fazla küçülmene engel olmuş
Okumanız gayet doğal. insan. imzaladigi. seyi. tabiki. okumalidir. Tavrinizi koyun haksız olan kendisi baskasi olsa sözleşme ne ya bile derdi..
sacmaliga bak sozlesme imzalatirken sikinti yok sen okuyunca mi var kusura bakma ama s*ktirsin gitsin
hayatımda okuduğum en iğrenç en toksik şeydi bu... sinirden gülüyorum valla helal olsun birbirinizi aşağlamakta bir numarasınız
ne yani o sana güvenmeyip sözleşme imzalatırken iyi de sen sözleşmeyi okurken mi sorun oldu asıl güvenmeyen o değil mi
isabet olmus, sana guvenmeyip sozletme imzalatan kendisi. sen neden ona guvenip imzalayasin ki ne mal insanlar var yahu
Sözleşme isteyince ayrılmalıydın, başta güvenmeyen o. Bittiğine sevinmen lazım bence. Yol yakınken kurtulmuşsun.
Kur'an' bütün evlilik yasasını belirlemiş. Buna rağmen bana sözleşme getiren biri ile değil evlenmek arkadaş bile kalmam
tamam da güvenden bahseden adam neden sana bunu imzalatma gereği duyuyor. Söz konusu güvense asıl kendisi güvenmiyor :D
asıl o nasıl sözleşme yapar ya mafyaya üye mi alıyor ªq
Ne münasebet yahu, güven sorgulanacaksa sözleşme talep edene sorulur evvela.
Sözleşme ok de zaten okumadan hiçbir şeye imza atılacak değil, saçmalık onun...
sana güvenmeyip sözleşme imzalattırmaya çalışan kendisi? djksjdkf
Prensipte anlaşmışsiniz zaten gerek yoktu ki yok almayı kafasına koymuş
Evlilik sözleşmesi başlı başına saçmalı zaten güven yoksa evlilik neden var.
İyi etmiiş başın yanacağına erken bitmiş
Evlilik sözleşmesine senin terketmen uygundu ya neyse
O sana sözleşme imzalatirken güven problemi yok sen sözleşmeyi okuyunca mi problem oluyor. İlginşli
boş ver ya böyle biri için uğraştığına değmez ayrılmanız iyi olmuş
Sözleşmeyi inceleyip imzalamak istemen gayet doğal bir durum nişanlın haksız
4 ev 3 dükkan 2 kafe sahibi maşallah. Normal böyle bir şey istemesi.
Sözleşme isterken sorun değil de okuyunca mı güven sorunu oluyor? Keşke sen ondan ayrılsaymışsın aynı sebeplerle
O sana güveniyorsa neden sözleşme imzalatıyor ne saçma
Sozlesmelerle evlilik mi olur ya siz hangi kafadasiniz
Ya senin hiç gururun yok mu evleniyosun bu sonradan görmeyle. Sktrsin gitsin orıspu çocu
Kes senin sevginde yalan parasi icin istiyorsun bu küfür eden sahis
Ters psikoloji yaparak tipsiz ve fakirlerle evlendiremeyeceksiniz kadınları. Uğraşma boşuna
Benim böyle bir görüsüm deyil parasi icin tercjh edersin sen
git sen 5 parasızla evlen dünya kaç bucak gör o zaman
sana güvenmeyip sözleşme ile evlenecek insanın, kendine güvenilmesini istemesi ne garip.
Okumasaydın da bırakacakmış öyle düşün rahatlarsın🤦♀️
Evlilik sözleşmesi imzalatan o utanmadan üste çıkan o. Saçmalama ezdirme kendini
Dal rüzgarı affetsede kırılmıştır bir kere, yani bu saatden sonra barışsanızda hep şüphe
ya bir hightirin gidin evlilik sozlesmesi ne evlenmeyi Allah aşkına
Güzel hikaye miş çok arıyormusunuz bu tür hikayeleri
İyi yapmış, şanslısın kurtuldun.
Verilmiş sadakan varmıl
Evlilik sözleşmesi güvensizlik belgesidir
Okuduysan ne olmuş ki
Allah Allah ne saçma bir davranış
Salla gitsin :D Garip bir ayrılık sebebi :D
Sözleşme ne yaa 😃 bırak gitsin
ahsh güzel hikaye tutar bu keyifli günler..
Kendini geliştir yemedik bu hikayeyi
Ne hikayeler uyduruyorsunuz. 😂😂😂😂
Kendisii sana guvenmemis. Izmalatmis
Haksız
değil
Bence haksız neye imza attığını nereden bilecek
Haksiz
Sg deseydin ona
Usta sen dolandırılmışsın puahhahauahhehah
şanslısın
Allah kurtarmış seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?