Benim annem en ufağımıza fokuslanmış durumda, varsa yoksa o 🙄😀😀😀

Hesap vermek zorunda değilsin, haber verirsen iyi olur, anne babalar fazlaca merak edebiliyorlar bebeklerini. Bir alo demek, zor olmasa gerek.
Sürekli hesap verilmez. Birey bir yerden sonra kendi kararlarını almalıdır bu doğru yanlış ne olur orası bireyi bağlamalı.
Cevap
17Cevap
Ben hiç bir zaman hesap vermem
Hesap hiç sormadılar ben de hesap vermem.
Yani benimkiler minnoş 😀
Yani kaç yaşında olursan ol izin almak değilde haber vermek zorundasın çünkü anne ve babalar bu dünyada en çok sevdikleri kişiyi yani sizi her zaman merak eder ve iyiliğini düşünür emin ol senin olanları merakladirmaya hiç hakkın yok
Valla yaş 25 nasıl bir psikolojiyse bir şey alınca anneme söylüyorum o kızıyor ben açıklama yapıyorum jkjjlk
Pek hesap veren biri değilim onlar da hesap delisi değil zaten
Haber vermek zorundayız ama hesap vermek zorunda değiliz diye düşünüyorum ablam, Günaydın 🙋♀️😇🌸
maalesef evet.. evlenip gidene kadar da bu böyle devam eder 😮💨
Bu yaşta artık sordukları tek hesap. "Ne zman evlencen?" 😄 Derdi torun sevmek
Hesap vermek değil de, bilgi vermek, merakta bırakmamak diyelim. Sormazlar ben haber veririm.
Değiliz ama onlar yinede hesap sormaya devam ediyorlar her koşulda.
Onlar icin her zaman küçüğüz
Bu arada 106 yasinda gözüküyorsun senin ana baba büyücü mu? 😀
Hesap vermek demeyelim de haber vermek diyelim. Evet, haber veriyorum. 😂
Yani anne babadır sonuçta hayatımın her aşamasında onları dinler fikirlerine değer veririm son karar benim olsa da
Belli bir yasa kasar evet ama bir sure sonra hayir. Bazi ebeveynler sinirlarini bilmiyor.
Yaş önemli değil, aileye hesap vermek bazı şeyleri canlı tutmaya yarar. Her konuda değil tabi.
Genelde sormazlar.. Çok mühim bir durum yoksa..
Hesap değil o verilen
Kareletere, olgunlaşmaya ve aile yapısına bağlı.
Aile evinde yaşıyorsan evet :/
Hesap değil de haber verilir
Ben hesap vermem.
İşlerine gelirse 😄
Hesap verme değil haber verme olayı var
Zorundayızdır galiba :D
Belli bir yaşa gelince olmamalı böyle şeyler.
Kızlar Bir Adım Öne nasıl yapılıyor?
Yazılıyor?
İlk görüşü yazacağın zaman orada simgesi var, tıklayarak ya da dokunarak yapılır
Değiliz
evet zorundayız
Arya ya bir ömür boyu hesap verirdim
Değiliz bence
Evet soruyor.
Elbette..
Hayır değiliz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?