Arkadaşlar 2 sene oldu evleneli, ve evlenmeden eşim bana annemle yaşarız sonra ben işe girerim ayrı eve çıkarız demişti. Ama ne işe girdi, ne dediğini yaptı. Çalışmıyordu evlendiğimiz de zatem bi nikah yaptık o yüzden. Kabul ettim ben de. Nasıl olsa ayrı evimiz olcak diye, ama geçenler de ; " hayatım paramız olduğunda ayrı eve çıkalım, ayrı ev istiyorum" dediğim de "sen annemi istemiyorsun" dedi ve boşanmaya kadar gittik barıştık bi şekilde söz de beni yanlış anlamış falan... Neyse şu an iyiyiz ama, cidden annesiyle aynı evde yapamıyorum kadın iyi hoş, çok da iyi anlaşıyoruz ama olmuyor, mahremiyetim yok. Kocam bana bir de süslen evin içinde güzel şeyler giy diyor, ananın yanında tanga ya da gecelik giyip karşına mı çıkayım diyesim geliyor. Hadi bunu odamız da yaptım diyelim, ses olayını napcaz? Vs vs yani cidden sıkıldım. Ay aman yapma annem duycak, annem uyuyo sessiz konuşalım vs. Bir de bazen bana napacağıma karışıyor yok şunu yap, şunu ye iç diye. Artık bunalıyorum. Ana baba evinden çıktım başka bir anneyle şimdi aynı şeyleri yaşıyorum, böyle nasıl birey olabilir ki bir insan? Kayınvalidem eşinden boşanmış oğluyla yaşıyorlardı zaten birlikte ama kocam annemi bırakmamak da ısrarcı. Kadın da zaten dün sizinle yaşamak istiyorum ya diyor sanki kafanıza iyice sokun bunu der gibi. Bencillik değil de nedir bu ya da ben mi abartıyorum lütfen söyleyin? :( Ya tuhafıma giden şey ise, kayınvalidemin annesi, yani eşimin anneannesi de tek yaşıyor, ama kayınvalidem annesin de kalmak yerine sizinle yaşıcam diyor. ne yapsam da annesi bizimle yaşamasa artık. Ya evlenmek de istiyor bi yandan ama, bir yandan da bazen hayır evlenmicem diyor gidiyor geliyor kararları.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani Elbette haklısın ev üstüne ev olmaz öncelikle en başta yanlış yapılmış böyle bir şey kabul etmeyecektim yani böyle bir insanla evlenmeyi kabul etmeyecektin daha doğrusu, artık öyle aynı evde oturmak aynı sofradan yemek böyle şeyler kalmadı Bir defa insan rahat edemez kocasıyla rahat sevişemez istediğini rahat yapamaz yani o yüzden yaptığı doğru değil onu söylemeliyim daha sonrasında da verdiği sözü yerine getirmesi gerekir Ama şu anki ekonomik şartlarda bu doğru bir şey değil. Yani bir yerde işin de haklı bu konuyu güzel bir şekilde konuşarak çözmeni tavsiye ederim tabii ki öyle kırmadan dökmeden istemiyorum şeklinde tavırlara girmeden değil de güzel bir şekilde konuşabilirsin, ama işte maalesef siz kızların ya da erkeklerin şöyle bir hatası var yani bekarken evleneyim de ne olursa olsun mantığı ile evleniyorsunuz madem adamın evi yoksa oturacak bir şey yoksa niye evlendin ki doğruyu konuşalım yani bu devirde artık kuru kuruya Sevgi karın da uyumuyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel günler gelecektir sabret.
Eşinde bu durumdan rahatsızdır zamanında kendimden bilirim aynı yollardan geçtim.
Benimki senin durumdan da zordu babamla bir işe girdik her şeyimizi kaybetmiştik kiralara düştük kiramızı ödeyemiyorduk çok az bir para karşılığında bir yere girip çalışmıştım o kadar zor geliyordiki bana yettiremiyordum 900₺ maaş alıyordum 450₺ kira veriyordum. Babama harçlık veriyordum eve gittiğimde annemle eşim bir birini sürekli şikayet ediyordu babam kızımı bazen dövüyordu.
Sonra işten çıktım maaşımı 2 ayda bir veriyordu diye. İşsiz kaldım sonra kelle koltukta tekrar iş almaya boyumdan büyük işlere kalkıştım ve 2 yıl içerisinde 4 ev kazandım. Ha çok bir şey olmadık ama kendime gelmiştim dırdırdan kurtulmuştum.
Birde durumlar çok elverişli değilse başka bir eve çıkmaya arada kaçamak pansiyon otel ayarlayın gezin. Emin ol bende öyle derdim bikinili gezdireceğim evin içinde falan hem çocuk vardı hemde 1 gün bilemedin 1 hafta evde geziyor sonra monotonlaşıyor. Şimdi benim yanıma bazen öyle giyinip geliyor hiç fark etmiyorum.010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim hanıma da vurmuştu bir keresinde. İlk zamanlar hanım mutfaktan bir şey alıp yiyemezdi dolabı açıpta. Utanırdı. Bazan inanamıyorum o evden çıktığıma @Kurtkitap
Cevap sahibi+1 yılYa senden çok özür diliyorum ne olursun beni affet çok üzgünüm kendimi affettirmesem bana dert olur. Ben böyle biri değilim İnan ilk kez bir kişiye böyle kaba oldum senden binlerce kez özür diliyorum. Çok gergin bir anıma eleştirel bir söz gelince cahilce davrandım. Bütün büyüklerinin ellerinden öperim. Çok üzgünüm 😞
Cevap sahibi+1 yılHey affettin mi? Kaba yorumlarda kaldırılmış
Cevap sahibi+1 yılBüyük insansın 🫡
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük hatayı, kayınvalidenizle aynı eve çıkmayı kabul etmekle yapmışsınız. 2 sene geçmiş icraat yok, ayrı eve çıkmaya bir gayrette yok. Eşiniz sizi anlamaktan yoksun bir tip, hemen olayı “annemi istemiyorsun’a” bağladığına göre. U l a n tabi ki istemiyorum, dediğin gibi, bir mahremiyet var, cinsel hayat var, fantezi var, evin içinde de iç çamaşırıyla gezemeyeceksem bu nasıl ev. Yani ev dediğin yer rahat olduğun yerdir. Sürekli üçüncü bir kişinin salonda oturup kararlarına karıştığı değil. Belki bugün yemek yapasın yok, belki bugün yan gelip yatasın var, kendine bile kahvaltı hazırlamadığın bir gün, belki evde çıplak gezesin, kolunu bacağını aldığında banyo kapısını kilitlemeyesin var. Bir erkeğin bunu anlayamayacak durumda oluşu nekadar empati yoksunu olduğunu gösteriyor gerçekten. Sende kayınvalideni okadar rahat ettirmeyeydin keşke. Ne diyebilirim ki, eşini ufak ufak işlemen gerekiyor.
00 Yorumla
Çalışmayan biriyle ömür tüketmek zordur. Aşk, heyecan, heves bi zmandan sonra ilk etkisini kaybeder ve aslında olması gereken ve olmayan şeyler daha çok görünür olup göze batmaya başlar. 'Sorumluluk' gibi... maalesef eşin bir evliliğin sorumluluğunu taşıyabilecek birine benzemiyor anlattığın kadarıyla. Bunu da " sen benim annemi istemiyormusun" diyip senin üzerine oynayarak gösteriyor. Aslında seni bu şekilde manipüle ediyor.
Bence bunun aslında annesini istememekle ilgili olmadığını anlatmak konusunda kararlı olmalısın. Aranızda bu konuşmaların geçtiğine eminim. Seni yanlış anladığını anlattığına da... Fakat seni bu şekilde bastırmasına izin verme. İzin verme derken bırak git demek istemiyorum ama kararlı olduğunu ve bundan vazgeçmeyeceğini ona net bir şekilde göstermen gerekiyor. Başka türlü çözmen zor bu durumu.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
22Cevap
Kaynanan yalnız bi kadın olmak istemiyor. Oğluyla yaşamak güvenli geliyor. Eşin ise kıçını kaldırıp çalışmak ve bi evin sorumluluğunu almak istemiyor. Annesiyle yaşayıp parasını ve evini kullanmak işine geliyor. burada olan sana oluyor. Sorum şu tüm bunlar olurken sen ne yapıyorsun? Okuyor musun? Çalışıyor musun? Eşin sorumsuz bi insan ve ASLA değişmeyecek. Sana naçizane tavsiyem önce kendini garanti altına al. Bi iş ve bi birikim. Ama eşinin sorumluluğunu alma asla. şu an boşansan çoğu şey senin aleyhinde zaten. Eşinle anlaşmalı boşanırsın ortada çekişmeli davaya gidecek ne bi takı ne bi mal ne de bir çocuk var. Ama seni manipüle etmelerine izin verme sakın.
22 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yerinde olsam o adamı boşarım ne kadar iyi olursa olsun ki annesinin emekli maaşıyla geçinen adam ne kadar iyi olabilir bilemiyorum. Yoksulluktan da değil çalışmayan adamla ev le nil mez. Çalışsın asgari ücret alsın farketmez ama çalışsın. Bu bir
İkincisi bu insan verdiği sözü de tutmuyor. Bunları senin değil onun düşünmesi gerek, o da yok. Kusura bakma ama bu adamın hayvandan farkı yok, onlar da yiyip içip sevişip uyuyor. Gencecik de kızsın bu adamın yanında kendine yazık ediyorsun sadece..10 YorumlaAyni dert bende de var. Ve ben ne zaman bunu soz konusu etsem! "Sen beni sevmiyorsun" demeye basliyor. Dun kizimiz dunyaya geldi sen al telefonu eline canli whatsap da goruntulu sohbet ac. Ya bu kadar cahillik olmaz nazar deger diyorum cek elini demeye basladi bende odadan disari kovdul. Uzulen olan yine ben canim duyguma esime oldu. Uzuldu haliyle
00 Yorumla
+1 yılHata sende kusura bakma. O adam annesini yalnız bırakıp ayrı eve çıkmaz, haklı da bana göre. Ya kaynanana koca bulup evlendireceksin ya da bu şekilde devam edeceksiniz. En fazla altlı ustlu ya da karşılıkli oturabileceğiniz şekilde ayrı evlerde oturabilirsiniz. Bunun haricinde ayrı yerlerde ayrı ev mümkün gözükmez.
00 YorumlaYani kocan huyundan vazgeçmez öylelerini çok gördüm tembel oldukları için annesine birsey olsa sürünürsünüz. Seviyorum diyorsun ama sevgi karın doyurmaz ilerde. Bence sen işe girmeyi teklif et madem boşanmak istemiyorsun işe girmene karışmasın bari ama paranı yani maaşını eşinde olsa bir erkeğe yedirme kadının kazancı her zaman kendinedir erkek Aile gecindirmek zorundadır insaallah çocuğunuz olmaz yazık olur çünkü çocuğunuz olursa o çocuğa acırım ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda yapabileceğin bir şey kalmamış. Bunu en başında kabul etmeyecektin. Çalışmayan, seninle ayrı eve çıkamayan birisiyle evlenmeyi nasıl kabul ettin? Ya bırak cinselliği doyasıya yaşamayı, insan evinde tek başına kalmak bile istiyor. Olacak iş değil gerçekten. Kaç senelik evlisiniz?
115 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın... 2 sene oldu
Cevap sahibi+1 yılBu kadar süre iyi bile sabretmissin. Ayrı eve çıkmayı düşünen insan şimdiye kadar çıkmak için bir çaba gösterirdi. Hazira iyi alışmışlar demek ki. Eşinin annesi eninde sonunda ölecek fakat mevzu bu değil. Mevzu eşinin bu zihniyette birisi olması. Sen gerçekten böyle birisiyle mı gevirmek istiyorsun hayatını?
Soran+1 yılİstemiyorum elbette, ve onu seviyorum da. Yani bir kadının isteyebileceği her özelliğe sahip kendisi, karakter olarak da öyle fakat annesindem ayeı eve çıkmayı istemiyor, bir de tembel. Yani geçebilecek birşeyse ona göre bir fikir sunun da yapayım cidden sıkıldım çünkü bu durumdan
Cevap sahibi+1 yılYa afedersin de, haklı olduğun bir konuda bile kendisini haklı görüp sana yol veren birisini nasıl sevebiliyorsun? Karakter olarak da her özelliğe sahip diyorsun ama çalışmıyor. Haksız olmasına rağmen üste çıkarak senden vazgecebiliyor. Annesi öldükten sonra ne olacak? Çalışkan, ailesine ve evliliğine sahip çıkıp çabalayan birisi haline mi dönüşecek? İnanıyor musun buna gerçekten?
Soran+1 yılAfedersin de o zaman da * * yapacak, yapmazsa da o zaman son çare olur yani benim için. Ya işin aslı, boşan, avukat tut, ona para gitcek para zaten yok, bir de mental sağlık, onu da geçtim birisiyle yeniden tanış sevmeye başla evlenme süreci vs
Cevap sahibi+1 yılBu cümleleri kurduğuna göre öyle çok çok sevdiğin de söylenemez. :) Bu arada özel olacak belki fakat merak ettim, cevaplamak zorunda değilsin. Nasıl geçiniyorsunuz maddi olarak?
Soran+1 yılAnnesinin emekli maaşı ile.. benim de çalışmamı istemiyor bu arada
Cevap sahibi+1 yılHer ne olursa olsun eşin, yorum yapmak istemiyorum fakat söylemesem de olmaz. Bu nasıl bir asalakliktir? O yaşta annesinin emekli maaşına dokunan, bununla evlenip yaşayan erkeğe erkek denmez. Kusura bakma lütfen.
Soran+1 yılHaklısın cidden haklısın, bazen diyorum kendime benim yerimde başka bir kadın olsaydı varya zerre katlanamazdı. Seviyorum cidden sadakatini seviyorum başta. Bu zaman da bötle erkek yok cidden ama bu parasızlık işsizlik böyle giderse zor iki sene oldu artık. Bir de dirseğini kırdı ameliyat oldu bu aralar iş de bakınamıyor, bakınsa da çoğu yer amele arıyor. Kolunda 4 platin var daha bu yaşta e düzelir mi işe girebilie mi o da muamma
Cevap sahibi+1 yılYa yanlış anlama da, bu adamın neyi var ki başkaları buna baksın da aldatabilsin? Bak para önemli değil, bir şekilde yaşanır kazanılır. Ama bunun için insanın içinde istek olması gerekiyor. O yaştaki adamın kolu düzelir mi diye düşünmek yerine, o yaştaki adam nasıl annesinin emekli maaşına dokunuyor? Bunu bir düşün. Hadi bunları bir kenara bırakalım. Sen böyle bir hayatı mı layık görüyorsun kendine?
Soran+1 yılHaklısın bir şey diyemiyorum çünkü, o kadar doğruları söylüyorsun ki çok teşekkür ederim bir erkekten bunları duymak çok daha iyi hissettirdi bana çoğu erkek böyle sanırdım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne yaptım ki. Biraz objektif baksan senin de görebileceğin şeyleri kelimelere döktüm sadece. Peki sen sana "Git" diyen birisinin yanında nasıl kalabiliyorsun? Senden vazgecebilen birisinin eşi olmayı nasıl kaldiriyorsun?
Cevap sahibi+1 yılGizli sormuşsun, gizliden çıkarsan yazarım tabi.
Soran+1 yılNasıl yapıcam bilmiyorum
Soran+1 yılAttım
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kocasi yokmus biraz iyi düşünmeye calis. Esin iyi biryse aranizda iyiyse ki iyiymis bu durumun artilarini dusun. Mesela yarin cocuk oldugunda sana cok yardimci olabilir. ya da cocugu ona birakjp bir yerlere gidebilirsin. Ben evde birileri varken sevismeyi cok severim gizli sakli cok heyecanli oluyo ne bileyim çok sıkıntı değil ya bide kadin yani kayinpeder olsa bende sıkılırdm da... Neyse Allah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTatlım haklısın ama birincisi bu devirde henğz çocuk yapmam ben her şey pahalı zaten bir beze 200 tl verecek durumda değilim ikincisi evet ama annesinde kalmak yerine neden bizimle kalmayı tercih ediyor bu saçma. Onun da annesi tek başına 84 yaşında kadın yazık yani.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKayınvaliden çok bencil madem annesi tek yaşıyor gitsinler ana kız beraber yaşasınlar. Evli insanların yanında ne işi var. Hani biraz mahcup olur ya insan öyle bişey de yok sizle yaşıcam diyor direkt. Keşke kabul etmeseydin de ömür boyu anasıyla yaşasaydı bekar bekar. Ev üstüne ev olmaz derler. Sizin işiniz çok zor.
00 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar dediklerinin tersini yapmış.
Sana bunu yaşatmaya hakkı yokken ve hala bir değişim yoksa. Sil gitsin. Bu evlilik sana zarar verecek, boşanmayı bir düşün.(Işsiz güçsüz bir adam üstelik kendinize ait bir eviniz ve yaşamınız da yok)10 Yorumla
+1 yılSnn iş yaş canım kocan ana kuzusu. Belki mahremiyet konusunda ona yüz vermezsen eşinden biraz uzaklaşırsan belki ayrı eve geçersiniz. Kaynananlada cok iyi geçinme yoksa asla sizi bırakmaz. Üstüne bide annesi. Ya bunlar anne kız yaşasalar ya beraber.
00 YorumlaÖncelikle senin kocadan adam olmaz o yüzden bu sorunları hep yaşarsın. Hazır çocuk yokken boşa kurtul
20 YorumlaHic de abartmiyorsun. Eger cidden birisinin annesiyle birlikte yasamak isteseydin kendi evinde kalirdin. Bu turk erkekleri de bu konuda neden bu kadar genis? Hayir yani kac yasina gelmis koskoca adamsin, annenle yasamaya hic mi utanmiyorsun? Bir de utanmadan sana cidden guzel giyin mi diyor? Allah sabir versin ne diyeyim.
00 YorumlaBöyle gitmez otur al karşına buraya anlattığın gibi anlat ben seni de çok seviyorum anneni de diye gir bütün herbseyi şeffaflığıyla anlat anlamıyorsa kendi bileceği şey sen tepkini koy
00 Yorumla
+1 yılbence abartiyorsun
sonucta kadinin tek cocugu var
Napsin 🥲
Sen de kadina karsi iyi ol mutlu olsun. Zaten yalniz birisi.
He de gec biraz sabret zaten zamanla hersey yerini bulur.
en bastan biliyordun boyle bi aile.
Yapacak bisey yok00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılverdiği sözü yerine getirmesini iste sonuçta özel hayat diye bir şey vardır ama kısıtlı olur ilaki,. ona direk ben artık tek eşimle yaşamak istiyorum de bari oğlundan ses yok madem odan söyle
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne haklısın Allah yardımcın olsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. sen bunu kabul ederek en başta kaybetmişsin sen ayrı ewe çıkmayı unutsan iyi edersin ayrıca çalışmayan bi adamla işi gücü olmayan bi adamla ne die ewlenirsin ki? ewlilik dediğin şey ewcilik değilki
20 YorumlaYapman gereken şey boşanmak baştan böyle biseye razı olmayacağını belirtcektin kayınvalidesiyle kim aynı evde yaşamak ister ki
10 Yorumla
+1 yılTamam ne güzel anlaşıyorsunuz ama mahremiyet önemli. Hem kaynananda hem kocanda duç var. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
+1 yılİlk cümleden sonrasını okuma gereği duymadım. Sende buna inandım öyle mi? Ah kızlar cidden çok safsınız siz ya
00 Yorumla
+1 yılBir ise girip calis avukat param ciksin boşan daha sonra da
10 YorumlaAblacim bosan ya. sana adammi yok bu da anasiyla yasasin
10 Yorumla
+1 yılİşin zor Allah yardım etsin bence boşan yinede sen bilirsin
12 Yorumla- +1 yıl
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmasin
- +1 yıl
@Cicekhasan :)
Şimdi sana ne denir ki? Haklılık payın da yok değil
00 Yorumlahaklısın bence eşini ikna et ya da boşan. böyle istemediğin şekilde yaşam seni yıpratacak.
00 YorumlaOğlunu paylaşamayan evlendirmesin çizgini koy gerekirse boşanmaya kadar gitsin yeter ki sen kararlı ol ve net ol baba evine dön evinizi ayırana kadar da eşine dönme. Denendi bu arada
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zor haklısın ne desen şu an ona bişey anlatamazsin başka çocuğu var mı kayinvaldenin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendince haklısın tabi ikna etmeye çalış bir şekilde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılçok hassas konular ama bazı kaynanalar şeytandan beter... allah beterinden korusun :D
00 Yorumla Git ayrıl bir tane hayatın var onu da böyle mi çürüteceksin akıllı olun yaa
00 Yorumla
+1 yılBunu okuyacağıma yasin okurum hem sevaba girerim.
00 Yorumla
+1 yılEşini ikna et başka eve cık
00 Yorumlaİşin zor Allah kolaylık versin
00 Yorumla
+1 yılnasıl tanıstınız önce onu bi bilmek isterim
00 Yorumla
+1 yılEv ev üstüne olmaz kocan bi çaresine baksin artik
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleyeceksin kalmak istemediğini
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşan. Kocan işe yaramaz biri gibi tembelin teki
17 Yorumla
Soran+1 yılTembel cidden evet, ama işte boşanma süreci de beni yıpratacak gibi duruyor, acaba diyorum abarrıyor muyum annesiyle yaşamatı falan
Cevap sahibi+1 yılBak bi insan 7 sinde neyse 70 inde de odur tembel işte. Seni kandırmış işe de girmiyo. Ortak kararla boşanırsınız bir celsede biter mallar da yarı yarıya bölüşülür. Üstünden kocaman bi yük kalkar demedi deme
- +1 yıl
Ne kadar hain bir düşünce ya
Soran+1 yıl@vicdanıyok haha evet cidden haince. Yani mallar derken? Malları mülkleri yok zaten kiradayız üçümüz de 😁
- +1 yıl
Malları olsa alacaksın yani
Soran+1 yıl@vicdanıyok yok malları kendilerine kalsın mal için mi evlendim ben
Cevap sahibi+1 yılAdam kadını kandırırken hainlik yok ben iki laf ettim diye mi hain oldum erkekler kapatılsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılO adam cocuk haketmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam akıllı sevişemez bile insan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn baştan hatayı yapmışsın geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılİşsiz adamla niye evlendin
20 Yorumlaimkan varsa ev kirala
00 Yorumla
+1 yılayrılın bence
00 YorumlaKaynanayi ne yapmalı kaynar kazan atmali
00 YorumlaGit ayrıl
00 Yorumla
+1 yılZor gecmis olsun
00 Yorumla
+1 yılAynı evde oturma
00 Yorumla
+1 yılboşan
00 YorumlaGeçmiş ola
00 YorumlaEşin ne diyor
05 Yorumla
Soran+1 yılAnnesiyle aynı evde yaşamatı istiyor. Ayeı eve çıkalım dediğimde annemi istemiyorsan git demişti bana
Soran+1 yılBilmiyorum valla napcapımı ne diyeceğimi de bilmiyorum, boşanmak da bir süreç ve bunu kaldırabilir miyim bilmiyorum
Ee kaç yaşındasın
08 Yorumla
Soran+1 yıl24
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılArkadaş çevresinde tanıştık
Soran+1 yılEvet yakışıklı 🙂
+1 yılCocuk yapma
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yapma
00 Yorumla
+1 yılkimse istemiyo ki
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kaynanam ile aynı evde oturuyorum ama istemiyorum. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler