Misafir geldiler ama hoşlanmıyoyorum hareketlerinden geç kalkıyorlar birde mayın suyunu döküyor sokranımcada kocası kızoyor bunlar in yaptığı yüzsüz lük değilde ne kendi evimizde yabnacı gibiyiz neden böyle oluyor dün hiç konuşmadan. Evimize giriyordu şimdi yine geliyor evimize bıktım bunaltın hareketlerinden
Güncellemeler
11 ay
Valla ben insan, seviyorum da bu kadrı da fazla geliyor ya
Kov gitsin , saygı duymayana saygı duyma nerede nasıl duracağını nasıl davranacağını bilmeyen birine niye tahamul ediyon
0
1 Yorumla
Soran
11 ay
Vala kardeş hiç tasrafruf denen, bişey yok suyu bir açıyor. Zırt pırt açıuor bişey demiyom da bende insanım daha şu istafı neye kızıyon, suya mı düşmansın bitane daha var böyle su yu seven gelin oda aynı mutfağa sokmak istemiyorum onları oyüzden diğer ikisi biraz iyi onalr fazla oynamıyo bxb
Çok müslüman suyu açıp duruyor yalandan sıcak, suyu kensi evinde var çayıda otıryı gelip hava lı gibi yüzsüz gibi geliyolar bizimle yemek yemiyo ayrı yapıyo çocuk larına yüzsüz nolcak bişey deyince de ben suçlu oluyorum bıktım bunlardan bizim evde kalıyorlar üsttaktta
Yani sende düzen bozulınca haklı olarak rahatsız oluyorsun. Ama sana bişey söyleyim boş ver kendi çalsın kendi dinlesin. Sen hayatına devam et bildiğin bgibi
Hayır bişey demiyorum madem beğenmiyor hiç gelmesin okdr laf diyom yine geliyor kendi evi kokmasın, diye burada patates kızartmış gitmiş içmediğim çaya niye karılıyorkş yazık, değil mi yalandan, yere iş yapıyor güya kltak
Bikere kavga ettik annemgil evde yoktu iki yılöncesi galiba elime vurmuştu kaç kere. Ben ona laf etmiştim kaldıramadı. Hala hıncını alamadı bikerede sen, evlendin mi karı oldunmu diye laf etti kavgada kendisi evlenmiş küçük yaşta güya çok büyük başarı. Tek dertleri evlenme
Kendisi köylü ama çok bilmiş yüzüme bişey diyemiyor sadece kapları takırdatıyor bende öyle şeyler için sevmem. Tafra ile yapıyır yukarı çıktı şimdi kuzu kuzu yer haram valla. Yediğş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eşinle konuş gadası
Eşim değil abim ve ksrısı ikiside gıcık
Sıkıntılı tipler
Evet onlar gelmeden kahvaltı mı yapıyorum aynı oturmamak için en soda çay koymadım karısı geldi o koydu. Alırım yüzsüz ler
Kov gitsin , saygı duymayana saygı duyma nerede nasıl duracağını nasıl davranacağını bilmeyen birine niye tahamul ediyon
Vala kardeş hiç tasrafruf denen, bişey yok suyu bir açıyor. Zırt pırt açıuor bişey demiyom da bende insanım daha şu istafı neye kızıyon, suya mı düşmansın bitane daha var böyle su yu seven gelin oda aynı mutfağa sokmak istemiyorum onları oyüzden diğer ikisi biraz iyi onalr fazla oynamıyo bxb
Kov gitsin
Gitmiyorlarkş
Yüzsüzler annem kovdu, bunalrı yine gliyorlar
Way arkadaş Allah kimseyi arsız etmesin
Aynen öylede bide hiö bir şey yokmuş gibi geri geliyor sabah annem e diyorum şunlara birlikte olalım diye oda korkuyor babamda işte
Zor bi durum
Babam işte resmen kullanıyorlar evimize hemde yukarda beleşe otur yolar bize borçları, da var hala tırtıklıyorlar bşzi
Tut kollarından at
Hahaha kendi gitti söylendi m okdr menfaat olunca nasıl geliyor lar
Yaş kaç senin
Kim bu gelenler
Abim, ve ve karısı
Çok müslüman suyu açıp duruyor yalandan sıcak, suyu kensi evinde var çayıda otıryı gelip hava lı gibi yüzsüz gibi geliyolar bizimle yemek yemiyo ayrı yapıyo çocuk larına yüzsüz nolcak bişey deyince de ben suçlu oluyorum bıktım bunlardan bizim evde kalıyorlar üsttaktta
Sen evlimisin senin evine mi geliyorlar yoksa ailenle yaşıyorsun oraya mı
Ben bekarım ama gelin diye herşeyi yapmaya hak, buluyor. Çayın altını yanıktı onuda geldi döktü hemoooo nolcak
Babamın evi ama benden çok hkkı var gibi davranıyor hanfendi kocası toz kondurmuyor ne özelği varsa
Yani sende düzen bozulınca haklı olarak rahatsız oluyorsun. Ama sana bişey söyleyim boş ver kendi çalsın kendi dinlesin. Sen hayatına devam et bildiğin bgibi
Tencerenğn kapagını düşürdü bende söylendüm yalandan herşeyi takır tükür yapıyo bemde söylenince bana üç yaşındaki çocuk gibi davranma diyor
Kaç yaşında bu gelin hanım
Aynı, yaş tayiz
Sizinki karşılıklı uyumsuzluk. Ama dediğşm gibi ne yaparsa yapsın boş ver sen takılıp da canını sıkma
Hayır bişey demiyorum madem beğenmiyor hiç gelmesin okdr laf diyom yine geliyor kendi evi kokmasın, diye burada patates kızartmış gitmiş içmediğim çaya niye karılıyorkş yazık, değil mi yalandan, yere iş yapıyor güya kltak
Ben madem sevmiyorsun niye yararlanıyor bizden gitsin alsın her şey ini
Bide laf yiyorum neymiş benim evimde değilmiş ama temizlik e gelince herkes kaçıyor bikere evi süpürmedi mutfağa okadar girdi
Evet genelde yapıyorlar bunu gelinler. Görümce de sevmezler
Neden onun evimi bilerek yapıyor ahzını açsana kardeşim döv de diye öyle bir şey yaosın direkt polise giderim valla ev hızurumu bozuyorlar diye
Olur mu ya senin evin orası. Sen ailenle yaşarken senin evin orası. O nasıl lafmış öyle
Bikere kavga ettik annemgil evde yoktu iki yılöncesi galiba elime vurmuştu kaç kere. Ben ona laf etmiştim kaldıramadı. Hala hıncını alamadı bikerede sen, evlendin mi karı oldunmu diye laf etti kavgada kendisi evlenmiş küçük yaşta güya çok büyük başarı. Tek dertleri evlenme
Evet tek dertleri evlenmek. Bunu büyük başarı sayıyorlar bazıları
Kendisi köylü ama çok bilmiş yüzüme bişey diyemiyor sadece kapları takırdatıyor bende öyle şeyler için sevmem. Tafra ile yapıyır yukarı çıktı şimdi kuzu kuzu yer haram valla. Yediğş
Abin de ağzının içine düşüyor galiba karısının
Öyle ses edemiyor oda onu kullanıyor gelmiş bide çay koyuyor ya allahım tam tımarhane ya burası annem kalktı sofradan onada doldurdu çay
Bir insanla uyuşamayınca her şeyi batar zaten
Evet surayını bile görmek istemiyorum valla nekadar uzak, okadr iyi
Size yakın mı oturuyorlar
Aynı binada üst katta yine geldiler baş belası gibi kafam şişti gürültüsünden ya
Ooo senin iş zor ozaman güzelim valla bitmez bu çile
Aynen bir şey söylemeye de hakkım yok karısıya ozmn karına laf geçir. Partininkarizması sisteme yeni gelince yalvarıyordu
Ailen ne diyor bu duruma
Sus diyor annem ne diycek, benim , sinirlerim için zıpaltıyorlar
Allah yardımcın olsun
Teşekkürler
Umarım kurtulursun
İnşallah evlensem onlar orayada gelir hiç şaşırmam
Hahaha yaşın kaç ;)
31 ccdvv
Hahaha :) süpermiş gelsnee