4.5 senelik Kız arkdaşıma istemeden saygım yokmuş gibi davranıyorum yardımcı olur musunuz?

4.5 senelik ilişkim var kiz arkadaşım çok temiz kalpli çok masum uslu edepli bir kız 19 yaşında ama psikolojik olarak cok kötü durumda onu çok seviyorum oda beni çok seviyor ailesel problemlerinden çok fazla etkilendim ve koruyucu sahiplenici bir yapım oluştu kimseye guveneemz oldum kız arkdaşima zarar gelmesin diye hep açıklamalar uzun uzun yazılar yazdm bazen ona karşı kırıcı oldum ama tek niyetim daha fazla kötü şeyler yaşamamasi içindi ona kendi kararlarını almasına izin vermedim güvenmiyorsun inanmıyorsun dior ilişkimizde somut ihanet aldatma kesinlikle yok hiç olmadı sizce nasıl bir yol izlemeliyim ayrılmak istedi çok yorulduğunu belirtti kavgalarımız hep mesaj üzerinden oldu istemeden ona zarar vermişim farkında ddilim ama psikolojik olarak çok fazla etkilendim annesi babası ayrı kötü olaylar oldu kıza sürekli ailesi baskı yapior tek çıkış kapısı benmişim gibi hayatını bana adamış bir kız ama istemeden onu korumak isterken kırıyorum incitiyorum sizce ne yapmalıyım?
4.5 senelik Kız arkdaşıma istemeden saygım yokmuş gibi davranıyorum yardımcı olur musunuz?