Hoşlandığım kızın naza çektiği çok belli, bana olan bakışlarında. Her şey gün yüzüne çıkıyor. Sürekli gözü üzerimde. Sizce ne yapmalıyım? Şu an ne o benimle konuşuyor, ne ben onunla konuşuyorum. Yardım edin yoksa kafayı yiyecem bu gidişatla...
benimde sevdiğim erkek naz yapıyor sanırım göz göze gelince şimşekler çakıyor resmen ama beyefendide hala bir atak yok.. Demem o ki bayan olarak ilk adımı erkekten bekleriz ne istediğini ona hissettir onu koru olacağını göreceksin..
ne çok üzerine düş ne de koyver gitsin mesafeni koru ama yanında olduğunu ve vazgeçmediğini de bilsin sonra zamanla her şey yoluna girer zaten
Kardom hadi ordan et gitsin, günümüzde her kadın aynı kulvarda oynuyor, sen ve senin gibiler yüzünden kendilerini peygamber zannediyorlar. Bırak su aksın yolunu bulsun. Eski çağda Samandan citadan oba kurmuyoruz ya. Koş koş nereye kadar. O kadar banel hale getirdiler ki her şeyleri naz yapmak, mavi boncuk dağıtmak oldu günümüz kadınların. Çok istiyorsan bir kere açık bir şekilde gidip, bütün hislerini anlatmalı ve daha sonra onun adımlarını beklemelisin. Baktın kırmızı, sarı, yeşil hiç bir ışıkta gecmiyor. Hayatına devam etmelisin
i0.heptarlaydi.com/.../.jpg?v=20140811192335
Çek kendini dönerse senindir, dönmezse hiç olmamıştır zaten ;)
İlgi göster , hoşlandığını ilgilendiğini belli et ama açık açık söyleme.
Cevap
7Cevap
Bakın arkadaşlar şimdi beni iyi dinleyin kızla yaklaşık 1 aydır çok fena şekilde bakışıyoruz altını çiziyorum otobüste dönüp bakıyor düşün uzakta olsa bile bana bakıyor ben onun için bazwn işe geç gidiyorum ki onu görebilmek için saatlerimz tutmuyor herneyse 2 keredir. Numarasını istiyorum ilkinde istedim güldü cevap vermedi naz yaptı bugünde istedim maalesef dedi ama gülüyor ve moralim bozuk şekilde başımı öne eğdim ve otobüsten inerken arkamdan bana baktı yine şimdi söyleyin bakim bunkardeşiniz ne yapsın
naz yapan kızın üstüne gidilmez zaten amacına ulaştırırsın ağırdan al o seninle ilgilenicek zaten
zamanı vardır bilemezsin ki ne zaman olacağını.
Naz yapan kiz nasil anlasilir? Ya hic ilgilenmiyorsa? O da mi naz demek?
Sende ona naz yap. Kaçan kovalanır hesabından git.😋
git konus madem kafayı yiceksin ne kasıyosun bu kadar oda insan yemez seni en fazla istemiyorum der geçer.
azcık nazına katlanacaksın aşırı naz yapıyorsa tepkini belirt
Bende aynı durumdayım. Sevgilim çok nazlı ve çekingen. Ben soracaktım sen sormuşsun. eyvallah :D
Kafayı yiyecegine git konuş uğraşma
Umursamiyormus gibi davran kaçan kovalanir.
Bekle sen o gelir
ilk adimi at pişman olmazsin
saçma tuhaf
agzina geçir bir tane
dene ya rahatlarsin
napiyim başka git anasindan iste😂
""agzına geçir bitane ""
kızım ben söyledim oğlum sen anla yani :FSDFDGGS
onun demesini beklersen sen
knk git ya benimsin ya kara topragın de :ahaahfsd:
Allah cezani 😂😂
:D :D @Yerfıstıgı52 sizi birine benzetiyorum
kime benzetiyorsun 😂
ne romantiiik
@Yerfıstıgı52 öyleyimdir sizinle çay bisküvi yemek isterdim.
Vazgec sonra o pesindsn kosar ahah
Istemiyo ışte EGO KASIYO
Ağzına çak hiç sevmem
Ne hissettiğini ona söyledin mi
kiz dediğin nazlanacak ne isterse onu yapın
derdin büyük
Üstüne git iyice ilgilen
Hayır işte üstüne gidiceksin ilgiye boğ
Arkadaşım banada böyle davranan bir erkek vardı ben bakinca bakmayan ilgilenmeyince bakislarini uzermden çekmeyen çözdüm ben olayı. ego tatmin ediyo hiç bir halt olmaz o kızdan sen aşkını itiraf da etsen o ben bakmadım der mazallah birak baka kalsın
En son dayanamadım davranışlarına aldım karşıma ne yapmaya çalışıyorsun dedim ne yapıyorum dedi bunları bunları yapıyorsun dedim inkar etti böyle birşey yapmıyorum dedi bende hani sen kendin görmek istediğin gibi görüyor olabilirsin diyebilirsin ama hal ve hareketlerini çevremdeki insanlar söylüyor onların gördüklerini söylüyorum sana dedim bu konuşmayı yaparken gözleri doldu ağladı ağlayacak duruma geldi bir tık ilerisi gözünden göz yaşıydı kendini saçma bir gülümsemeye verdi beden dili ilr belli etti ama hala geride duruyor bende senden son bir isteğim var dedim bu saatten sonra hal ve hareketlerine dikkat et dedim yanından ayrıldım
Burcu ne biliyomusn. ama bir halt olmaz o kızdan ego tatmin ediyo. belki sevgilisi bile olabilir illa her sevgilisi olan disari bakmiyo mu ya da anlaştığı bile olabilir her davranışa anlam yükleme sakinnn
Yalanciiii o kizzz roll yapiyo kardesim. sen bilirsin yinede senin tercihin gelgitli seviyosan hep üzülürsun
Burcu nee
Sen baya oldun herlade
Asik yazmıştım silinmiş
Baya asik oldun heralde
Cus yaa sende 😂😂bunun ilerisi mi var daha. cocuklarimin anasi yapmak istiyorum desene😂😂 ne etkiledi vb kadar öküz gibi bakmasi herlade. bende de öyle olmustu😂😂
Basının dikine git ozman
Naz yapana nazla cevap verilir.
Üstüne git
Kardeşim durum ne oldu
Adım atman lazım
Utangaç mı
Demekki o yüzden karşılık veremiyor
Senin niyetini o bilemez bir şekilde diyalog kur
sabrett
her kıza kötü davran :D
Bırak ya
E tanış konuş
Neden
Bana olan hal ve hareketlerini açıklamasını istedim mantıklı bir açıklama yapamadı yaptığı hareketleri inkar etti bende sinirlendim ve en son bu saatten sonra hal ve hareketlerine dikkat et dedim yanından ayrıldım 3 aydır hep aynı muhabbet geçiyor aramızda istemiyorum diyor ama hal ve hareketleri aksini söylüyor bunu ben görmüş olsam bu soruyu sorabilirsiniz kendi görmek istediğini görüyo olabilirmisin diye ama benim çevremdeki insanlar görüyor ve söylüyor bana olan bakışlarını
E o zamn tekrar açik açik konuş madem niyetin yok bana olan bakışlarını kes de
Sen ona hislerini itiraf ettin di mi
Bilmiyorum bende anlamadım kizin ne yaptığını
kafana göre
takma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar