Reddeden kıza nasıl davranılır? Nasıl Davranmalıyım?

Ben keman çalıyorum,O kızda yeni öğreniyor,ben ona keman öğretecektim,2 kere buluştuk süreklide mesajlaşıyorduk tanışalı 1 hafta oldu neyse aramız iyi gibi,bende dün buna açıldım dedim hoşlanıyorum senden,oda ben öyle düşünmemiştim ama dedi, moral gitti tabi bende soğuk davrandım iyice, ınstargama birlikte foto çekinmiştik onu atmıştı sil dedim boş o fotoğraf bir önemide yok dedim,oda ben arkadaş gözüyle baktığım için benim için var dedi,önemliydi dedi,bende sen istediğin gibi bak ben kör oldum dedim :( yazdı nyse bende hep imalı sözler yazdım öyle muhabbet gitti filan en sonunda dedim ben seni rahatsız etmeyim (ona ödünç keman vermiştim) kemanı alırken son kez görüşürüz dedim dahada konuşmadık.kızları anlayamadığım için buraya yazmak istedim bir türlü anlayamadım,sizin fikirlerinizi alalım nasıl davranmalıyım artık tamamen koparayımmı herşeyi şu an çekildim zaten hiç birşey yazmıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Hani şu an çok üzgünmüyüm hayır tabikide peşinden it gibide koşmam hayatta yanlış yapacak bir durumda çok açık açık söyledim, hem keman konusunda hem sevgi konusunda gerçek bir yola çıkalım diye yan çizdi bende ona sıfır çizdim
Reddeden kıza nasıl davranılır? Nasıl Davranmalıyım?