Kızım aşırı saygısız ne yapmalıyım?

Kızım 14 yaşında ve ortaokul u bitiriyor notları çok kötü ve meslek edinmek istiyor çıraklık eğitim ya da açık öğretimden lise bitirmek istediğini söyledi Ben de ona "ben kızım açıktan veya çıraklıktan okuyor demem utanırım senden" dedim kızım da benim hayatım okuyacağım lise beni etkileyecek kendim karar vermek istiyorum saygı duy dedi bende ona "eğer açık eğitime geçerse onu evladim olarak saymayacağımi ve gidip babaannesinde yasayabilcegini soyledim kızımda umrumda değil beni istemeyeni ben hiç istemem sen eğer beni bunun için evladın olarak saymıyorsan çeker giderim zaten hayatta kaybedeceğim bir şeyim yok zaten ben senin yanında kalmak istemiyorum sürekli kendi isteklerini bana dayatıyorsun dedi tabii ki onu babaannesine verme konusunda ciddi değildim blöf yapıyordum ama açık lise veya çıraka giderse utanacağım doğru fakat o bana bunu söyledi başka bir kavgamızda da fazla sinirlendim ve kizima g. eber dedim o da inşallah zaten sen bana ancak para ile annelik yaptigini saniyorsun dedi bana kızmayın benimle ne yapacağımı bilmiyorum ben başa çıkamıyorum artık ne yapmalıyım sürekli bana Ben meslek edineceğim yıllarımı boşa harcamayacağım sen beni kendi istediğin liseye yollasan bile ben okula gitmem gerekirse ortaokuldan terk olurum diyor (ben 2021 yılında boşandım ve eski eşim yani kızımın babası 2024'te vefat etti yani bekâr anneyim)
Güncellemeler
1 yıl
Bir de ben üniversite mezunuyum fakat çalışmıyorum ailemin maddi durumu iyi onlar bakıyor bana ve kızıma kızımla kavga ettiğimde bana sen üniversite okuduğunda ne oldu hayatımda bir kere bile çalışmadın tüm gün evde oturuyorsun ama nedense benim açık öğretime geçmek istemem mi sorun oluyor dedi
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Kızım aşırı saygısız ne yapmalıyım?