Evine oturmaya çağırdı kırk yılda bir. Gittim.
Eski okuldan bi arkadaş bu arada.
Biraz oturduk sonra ne yemek istediğimi sordu. Tavuk yapacakmış bende yok gerek yok falan dedim ya yapım ya da Disarda yiyelim falan dedi cidden istemedim hani böyle kızar gibi ısrar etti. E neyse tm dedik dışarda yürüyüş yaptık her nedense artık.
Bi döner ısmarladı.
Sonra eve döndük. Masada kek yerken bana kek hazırladı götürürsün giderken diye çok tuhaf oldum git der gibi hissettim kalkayim dedim otur demedi..
Yani öyle saatlerce uzun uzun kalmadım ki..
Sizce abartıyor muyum yoksa saçma mı cidden? Yazarken de ztn genelde ıyim canım sen ☺️ böyle yapmacık..
Öyle biri değildi.
Artık konuşmuyorum soğudum o yazmadan yazmam falan. Hata mı yapıyorum
Eski okuldan bi arkadaş bu arada.
Biraz oturduk sonra ne yemek istediğimi sordu. Tavuk yapacakmış bende yok gerek yok falan dedim ya yapım ya da Disarda yiyelim falan dedi cidden istemedim hani böyle kızar gibi ısrar etti. E neyse tm dedik dışarda yürüyüş yaptık her nedense artık.
Bi döner ısmarladı.
Sonra eve döndük. Masada kek yerken bana kek hazırladı götürürsün giderken diye çok tuhaf oldum git der gibi hissettim kalkayim dedim otur demedi..
Yani öyle saatlerce uzun uzun kalmadım ki..
Sizce abartıyor muyum yoksa saçma mı cidden? Yazarken de ztn genelde ıyim canım sen ☺️ böyle yapmacık..
Öyle biri değildi.
Artık konuşmuyorum soğudum o yazmadan yazmam falan. Hata mı yapıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Arada konuş samimiyet yok onda fazla bide yediğine içtiğine dikkat et kıskanç falan Bi insansa
Sana da garip geldi değil mi
En son kız kardeşinin nisanı ve düğününe çağırdı. Çünkü ben resimlerini görünce ne tatlı falan yazmıştım. Oda sonra davetiye resmi atmış yine ☺️ canım seviniriz falan ..
InşaAllah yazdım sadece.. Kırgın değilim ama bana kendimi değersiz hissettirdi
Hiç üstüne düşme kırk yılda bir gidiyorsun ağız ucuyla otur der bari insan sevdiğim biri gelse deli divane olurum Bn zaten çoğu insan artık yasiti kişilerle sadece kıyas için konuşuyor sırf haber almak için hayatından
Bi tane ruh hastasına denk geldim bnde içten pazarlıklı tipler gel diyor gidiyorsun yüzü gülmüyor ya telefonla ya başka buseyle ilgileniyor gitmiyorsun gelmeyince üzülür gibi yapıyor aman
Zaten oturuyorken hemen bana kek hazırladı paketledi git der gibi oldu durmadım kalktım çok kötü oldum
Çaktırmadim
Yeni gördüm diğer msji.
Yani öyleleri de var böyleleri de
Uzak durmak gerekiyor öyle de yapıyorum bu sefer o benim garip olduğumu düşünüyor üzerine maal etmiyor ki.
Koydum mesafemi grsmuyoruz ztn pek.
Eski okul zamanlarda da cokda iyi değildi bana karşı ama daha iyidi şu an kinden
Onun şu an canı skliliyo gedip gelecek birini istiyor sadece çok canı sklinca o kadar tek kalıp sklmadinda çağırınca biri gelsin hesabında
Hiç okul iş yeri arkadaşlarında fayda gelmiyor ya yani belli bir süre birlikte olduğun kişilerin geneli böyle aniden tanışıp kuaförde VS parkta falan muhabbet ettiğin kişiler onlardan iyi çıkıyor tesadüfen zaten arkadadssan duzgun olacaksın ya ben hepciyim arada kafası gelip giden insanlar güvenilmez sıkıntılı oluyor
Katılıyorum ya hep ya hiç
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!