AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Eşcinsel değilim, birini zken erkekleri sempatik buluyorum.
Türkiye gelişmiş bir ülke değil bu yüzden homofobiklik maalesef böyle devam eder
Sürekli danisan görüyorum sirf kendilerini bu toplumda daha mutlu hissedebilsinler diye
bu tercih değildir. resmen iğrençlik.. lut kavmi gibi helak olmaya davettir.
bu kadar sapıktan, bu kadar ahlaksızlıktan, bu kadar hırsızlıktan helak olmadık da erkek erkeği öpünce mi helak oluyoruz?
Bütün nedenler helak sebebi
@pentin Rasûlullah (s. a. v) şöyle buyurur:
“Bir milletin içinde zina ve fuhuş ortaya çıkıp nihayet o millet bu suçu alenî olarak işlemeye başladığında, mutlaka içlerinde vebâ hastalığı ve kendilerinden önce gelip-geçmiş milletlerde görülmemiş başka hastalıklar yayılır.” (İbn-i Mâce, Fiten, 22; Hâkim, IV, 583/8623) bugün helak olmuyorsa bu ümmet peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellem'in duası sayesinde. Çünkü Allah'ın diğer peygamberlerin ümmeti gibi benim ümmetimi de topluca helak etme diye dua etmiş ve duası kabul olmuştur. Namaz kılanların yüzü suyu hürmetine Allah helak etmiyor bu ümmeti kıyamete kadar böyle gidecek. Tek bir müslüman kalmadıktan sonra dünya üzerinde işte o zaman kıyamet böyle zihniyetlerin başına yıkılıp topluca helak olacaklar.
@pentin Allah sabreder sabreder yeri ve zamanı gelince hepimizi helak eder. siz bu kadar sapıklığı savunacak kadar nasıl olurda iğrençleştiniz? erkek erkeğe kadın kadına birlikteliği savunacak kadar aşağılaştınız? hiç mi vicdanınızı sorgulamıyorsunuz? sizin ruhunuz da kalbiniz de helak olmuş zaten.
@pentin helak oluyorsun görmüyor musun ülkenin halini helak başladı haka helak olmadık diyorsunuz kör gözünüzü açın.
Görseldeki gibi öpüşmeyin kardeş çok rica ediyorum.
Kutlayan kutlasın. Ama ulu orta yerde erkeklerin öpüşmesi hoş değil. Çoluk çocuk görüyor ayıp
Onur ayı kutlu olsun 🏳️🌈
burada yapılan yorumlara bak biz hiç bir zaman rahat olamayız her zaman aşagılanıyoruz. Onur ayında da başka zamanlarda da yönelimizi paylaşamıyoruz.
Desteklemiyorum ama karışmıyorum da beni ilgilendirmez.
Heterosexualım ama saygı duyuyorum.
Bunu destekleyenin Cehennem de yeri hazır olsun
Gelir şimdi çok kötüsün diyen beyin yoksunlari
Kötü değil ama hiç bir bilgisi olmayan insanlara hakaret edince havalı olduğunu sanan zavallısın.
@Barış_LonelyForever iğrenç yazmıştım sansurlenmis sanırım. Hakaret edip havalı olmaya çalışmıyorum yılda kaç tane lgbt bireyi baskılardan dolayı ya intihar ediyor ya da öldürülüyor. Bu davranışları destekleyen topluluk beyin yoksunudur benim gözümde.
Özür dilerim ben yanlış anlamışım. ben LGBT bireylere kötüsün dediğini sandım.
@Barış_LonelyForever anladım sıkıntı değil
Hayır, o kadar homofobiğin olduğu ülkede saklamakta başka çarem yok..
Onur ayına gerek yok her türlı açıkca paylaşabilirim, heteroseksüelim.
Onursuzlugu onur olarak pazarlamayin
Normal bişey değil bu tedavi olmalılar
Hastalık diil olm o biraz araştır önce sjsjs
@panteistpapaz psikolojik bir hastalık kesinlikle benim çevremdeki gaylerin çoğu çocukluğunda erkek tarafından tacize uğramış ya da ailenin yanlış büyütmesinden dolayı öyle olmuşlar
Yok kanka o etki sonucu oluşan kalıcı bir şey. Ben de hastalık sanıyodum bebeyken ama diilmiş. Googledan bak inanmıyosan
Sende tedavi olmalısın bu düşüncelerinden
kimsenin çekindiği falan yok herkes açıkça yaşıyor çelininlerin psikolojik sorunu kalan vardır boş yere kasmayın millet yolda seks yapıyor
Ne şacma sapan şeyler kutlanıyor hey Allah ım
Sana göre saçma onlara göre güzel
Erkek erkeğe de kusturuyor ya o görüntü ne :(
LGBT'de Onur mu varmış :D
Onur ayı ne ya bide o çıktı başımıza çok güzel. 😒
Herkes istedigiyle olsun
Onur ayı mı?
Her gün bir icat 🤪
Maalesef paylasamiyorum
Halen çevremde gizliyim pasif gayim
Ya neden olumsuz beğeni yapıyorsun ki
Igrenclikten başa bişey değil
Ksnin cop kesimi (%95'i) asikar olmus bu postta
Erkek seviyorum. Gerisi umrum dışı.
Bizlerde sizi seviyoruz
Hayır çoğu kişi hala saklıyor
bisexim mutluyum
LPG olarak zamları görüyorum. 😀
Evet açık açık söylüyorum aseksüelim. d
Yapma kardeşim niye paylaşıyorsun?
Hetero olduğum için sorun yaşamıyorum
Evet itiraf ediyorum. Lezbiyenim ben.
Nefret ediyorum ne çekinmesi
Allah belasını versin bu escinsellerin
Hem onların hemde kşarlarn ülkenin içine ettiler çocukları bile yoldan çıkardılar
Senin gibilerinde versin
Amin
@Barış_LonelyForever eşcinseller cehennemin sınırlarını aşmış varlıklar. Ve lut kavmini bi araştır oku derim helak oldular o sebepten
@JapanMakineleri evet kız mi erkekmi olmayan nice genç var şimdide yeni moda çıkmış erkekler boyalanıp etek giyip hamileyim diyip video atıyolar
Tanrıya inanmıyorum cennet ve cehennem uydurma bir şey, sende biraz bilimi araştır istersen senin gibilere laf anlatılmaz çünkü
@Barış_LonelyForever s g bence şuradan inanmıyorsan
Sen s g LGBT desteklemiyorsan burada işin ne kezban seni s g
@Barış_LonelyForever sadece destekleyenler yorum yapabilir diye bişey yok top seni
O zaman bende senin olmayan inancın hakkında yorum yapabilirim top senin annendir
Ibnoslar onlar işte onları diyorum bende
Bu bir sapkınliktır savunulucak bir tarafı yoktur.
biseksüelim 🏳️🌈
Evet erkeklerden hoşlanıyorum. Al sana Onur
Ya kınamam ama midemi bulandırıyor
Midemi bulandırıyor diyerek kınıyorsunuz zaten, Bırakın bu " süslü söylemleri " açık açık rezillik bu Çok kötüsün sizi görünce kusasım geliyor deyin.
Evet
saygı duymayı biliyorum..
İğrençsiniz
mr çektirdin mi hiç
İğrenç olan sensin
@Barış_LonelyForever niye sapkınlık yapmadım diye mi? Rezilsiniz ve daha kötüsü arsızsınız. Ar damarınız çatlamış
Hayır insanların düşüncelerine saygı duymadığın için. aynı cinsten iki insanın birbirini sevmesi ve kimseye zararı olmamasını neden çekemiyorsunuz? senin düşünceler iğrenç.
@Barış_LonelyForever çünkü bu sapıklık anladın mı? Toplumu kirletiyorsunuz! Kimseye zararı yokmuş! Öyleyse hayvanla da ilişkiye girin, çocuklarla da ilişkiye girin, ananızla babanızla kardeşinizle de ilişkiye girin kimseye zararımız yok deyin! Öyle mi? Rezilsiniz rezil
Sapıklık tazicle tecavüzle olur sen önce bunu anla. Eşcinsellik sapıklık değildir anladın mı? toplumun nesi kirleniyor insanlar buna mı özeniyor ya da sana bir zararı mı var? rezil olan sensin sen
@Barış_LonelyForever ensest de aynı şey rezilsiniz sapıksınız Çok kötüsün toplumu kirletiyorsunuz
Toplumu kirleten sizin rezil saygısız düşünceniz. eş cinseller sizden daha insan
@Barış_LonelyForever eşcinseller ve ensestler sapıklar size saygı duymak mı? Yok daha neler! Nereye kusacağız?
Kendi pis içine kusabilirsin. zaten sizin gibilerin saygısını gerek duymuyoruz. o yüzden kendini bir şey sanma yani fikirlerin kimsenin umurunda değil cahil gelmişsin cahil kalacaksın ;)
@Barış_LonelyForever Sapık gelmişsin sapık gidiyorsun daha kötüsü ar damarın yok utanma duygun yok. Sapıklar zaten arsız olur sizin gibi
Sapık senin gibilere denir insanların düşüncelerine saldırıyorsun hiç utanman yok mu senin.. ezilsin rezil sende inancın da rezilsiniz, geri kalmaya mahkumsunuz ;)
@Barış_LonelyForever ne düşüncesi lan götoş! Sen düşünce suçlusu musun yoksa cinsi sapık mısın ensest misin homo! Arsız! popon erkeklere vererek mi geri kalmaktan kurtuldun? Bu mu ilericilik? 🤣🤣🤣 rezil sapık!
Yazık gerçek yüzünü böyle gösteriyorsun erkek fatma seni sen kendi g*tüne bak önce kimin altında kaldığın belli değil annen sana küçükken taciz mi etti ne mu şiddet :D :D :D sen nesin iran dan suriyeden falan mı geldin
Düşüncesi saygısı olmayan maymun seni rezilsin rezil o düşüncelerin p*pondan daha kirli :D
@Barış_LonelyForever kimin kime taciz ettiği görülüyor şekil A da! Cinsi sapıksınız Çok kötüsün bu toplumu kirletiyorsunuz anladın mı? Mide bulandırıyorsunuz!
Arsız yüzsüzler! Utanmazlar! Reziller
Sizin gibiler toplumu kirletip taciz ediyor düşünce sapıkları sizi! mide bulandırıcı sapıklar! rezilsiniz sadece
@Barış_LonelyForever 🤣🤣🤣 götoş kendi sapıkkken bize yansıtıyor komik seni 😂 tam dayaklıksınız, arsızlar! Utanmazlar! Reziller! Toplumu kirletmenize izin vermiycez! Gerçek hayatta çık karşıma bak napıyorum
G*töş sensin önce o pis sapık yorumlarına burayı kirlettin şimdi de git gide rezil oluyorsun rezil seni 😂😂😂 kadına şiddete karşıyım ama senin gibiler tam dövmelik var ya böyle eşşek sudan gelene kadar dayak yiyeceksin belki o zaman saygı duyarsın biraz
@betterböcek ne kadar rezil cahil iğrenç bir insan olduğunun farkında mısın bi psikoloğa falan görün bence ya da sana soru sormuştum ama cevaplamadın mr çektirdin mi diye daha önce hiç çektirmediysen git bi çektir beynin var mı yok mu baksınlar
@smhgsj sapıklar arsızlar toplumun bağırsağından çıkanlar toplumun pislikleri! Gerçekler zorunuza mı gidiyor? Cinsi sapıklar
bak benimle düzgün konuş sen kimsin de böyle konuşma hakkını buluyorsun kendinde sanki ben birisine tecavüz ettim aklını başına topla haa birisine tecavüz etmiş olsam bu kadar sesini çıkarmazdın değil mi mağara kadını seni
@smhgsj gerçekler zoruna mı gitti? Cinsi sapıklar!!!
betterböcek Sapık olan sen ve senin gibi iğrenç düşünenler. gerçek asıl sizin zorunuza gidiyor belli. Eşcinellik normal bir şeydir saygı duymak zorundasın bu gerçeği ne kadar hızlı kabullneirsen o kadar iyi olur
@Barış_LonelyForever saygı duyacakmışım erkek erkeğe göd verenlere 🤣🤣🤣 sizin gibileri görmezden gelmek hata, kovmak lazım bu ülkeden
Sizin gibileri de asmak lazım insanlığa bir faydanız olur belki :D :D :D
Onun bunun altında kalan iğrençlikten söz ediyor yazık kafana :D :D :D
@Barış_LonelyForever erkeklere göd veren herkesi kendi gibi sanıyo 🤣🤣🤣 götoş yumuşak
Sen önce onun bunun altında popiş vermekten vaz geç s*rtük :D :D :D
@Barış_LonelyForever beni kendin gibi mi sanıyon ibine :)))
Annene çok benziyorsun annen de onun bunun altından kalkmaktan yazamıyordu :)))
@Barış_LonelyForever benim annem senin annen gibi ortalık malı değil canım abdestli namazlı kadın, sen git de anneni onun bunun kucağından çıkar. Annen iyi biri olsaydı sen böyle göd veremezdin
hahahah anneni dilek dilerken yapıyorlar sende ondan öğrenmişsin böyle onun bunun altında fırlıyorsun her yere. sen önce ağzındakini çıkar öyle konuş hadi canım
@Barış_LonelyForever ibn. enin aklı fikri oral seks başka bişey düşünemiyor onun bunun şeyini yalayıp gödünü vermekten beynin süngerleşmiş 😂😂😂 yazık
Senin aklın anca onun bunun altında kalmaktan yatıyor :D :D :D yazık beynin o kadar acı çekmiş ki d*malmaktan artık düzgün konuşamıyorsun bile. sizin gibilere yapılacak tek şey atıp sifonu çekmek :D
Lezbiyenlere okeyim ama gay iğrenç 🤮🤮
Fark ne? İkisi de aşık işte
@Gdjdjsjdb erkekler iğrenç geliyor işte bilmiyorum ama kadınlara yakışıyor
Bence bu düşüncen çok garip, kötü açıdan. İkisi de hemcinsine aşık. Cinsiyet neden önemli anlayamıyorum.
@Gdjdjsjdb sanane tarrrağımm bu da benim düşüncem neden saygı duymuyorsun
Saygı duyuyorum. Bir hakaret etmedim ya da kötü bir tavır takınmadım. Sadece garip bulduğumu söyledim. Düşüncene karışmak gibi bir hakkım yok zaten.
Paylaşırım evet. Erkeklerden hoşlanıyorum.
Herkesin hayatına kimse karışamaz
Erkekler kalp bn
Görüntü iğtençççç göz zevkimş bozdunuz
LGBT olan insanların onur ayı kutlu olsun 🏳️🌈
Kime ne!
Butun dar gorusluler kendince sacmalamis tiksiniyorum hepinizden
Seninle tanıştığım için gurur duydum. Ciddi diyom
senin yorumun da gozumden kacmadi 🙂🙂
Herkes geniş kesimli olsun sana göre 😃
Geniş kesim varr genis kesim var kacinci yuzyilda yasiyorsunuz😀
Ileride adam bulamıyoruz diye de ağlıyorsunuz benim üzüldüğüm bu 100 yıl felan değil 😃🤣
Aynen canim evet😀:))
ülkemizde tabu hoş değil
Heteroseksüelim
Heteroyum
"Onur ayı". Hahahah, insanlar ☕🤡
Trol
Bir defa vurunca noluyo
Heteroseksüelim
Onur mu?
Onursuzluk ayi
Hayır sosyal baskı var