Onur Ayı, LGBT+ bireylerin farkındalığı için kutlanan bir ay.
Birbirini seven, arzulayan herkesin özgürce ve korkusuzca duygularını yaşayabildiği bir dünya dileği var insanların, fazlası değil. zaten memlekette bakarsanız ne kadar pislik varsa çok normal sayılanlardan çıkıyor.
Şimdi soruyorum, yönelimini açıkça paylaşabiliyor musun yoksa hala çekiniyor musun? Senin için durum ne?LGBT+ Onur Ayı#Loveislove
LGBT+ Onur Ayı'nda cinsel yönelimini açıkça paylaşabiliyor musun?
Homofobik kitlenin yok helak etti, yok bunlardan başımıza felaketler geliyor dediği yerdir Türkiye. Senin yaşantına kimse karışmıyorsa sende karışamazsın. Sizin İslam altinda yıkanmış beyinlerinizin tedaviye ihtiyacı var. Öyle dediğiniz bir kavim var olmadı bile 1400 yıllık yalan ve masallara inananmanız ve Arapların taşmasını takmanıza kimse karışmıyorsa sizde o insanlara karışamazsınız. Bu o insanların tercihi değil gerçi siz 40 kadınla yatan, 18 yaşından küçük kızlarla homofobikçe ilişkiye girip bunu kutsal gösteren Arap bedevisi soyundan geliyorsunuz.
Eğer bir şeye ses çıkaracaksanız yaratılışınızın ensest (aile arası) sekse dayanmasına ses çıkarın bundan daha mide bulandırıcı. Ayrıca sizin kitabınızda babasız doğan çocuk var (kimden peydahladıysa artık)
Siz önce kendi içinizdeki saçmalıkları görün karınca konuşuyor, sopa yılan oluyor masala inanırken insanların gerçeklerini eleştirmeyi bırakın.
Kişiye göre yargılıyorsun İslamı diyen kardeş hepsi aynı homofobik şekilde beyinleri yıkanmış asıl İslam'a inanan kadın (bunu yazan pembe üye o yüzden söylüyorum) Erkeklerin boyunduruğu altında ezilmekten zorla kapanmaktan, eziyet görmekten bıkmadınız mı? Size soruyorum kadınlar sizi şeriat olsa 2. 3. Karısı yapacak olanlardan, mirastan erkeğin payının yarısını alacak sensin, dövülen, tecavüze uğrasan suçlu görülen sensin sana söylüyorum İslam adı altında haksızlığa uğramaktan köle olmaktan bıkmadın mı?
Sen köpekle bir tutuluyorsun namaz bozan şeyler arasında kadın! Senin mahkemede iki kişi olman bir erkeğe bedel yarım akıllı muamelesi görüyorsun kadın! Kocana köle yapılmak isteniyorsun kadın! Cennette erkek 70 tane kadınla ilişki yaşayacak huri verecek ya sana? Sana vaadi ne Nuri mi? 70 erkek de sana mı verecek? Akılları seks ve kadınları elde etmek!
70 kadınla mı sallama be sallama en fazla 4 huri diyor artı her Müslüman erkek huri verilmiyor gözünü göz zinasindan kaçırmış Müslüman erkekler için geçerlidir. O kadar çok şeyi kafana göre uydurmuşsun ki hani yanlışını nerde düzelteyim ki kafana göre yorumlamayı bırak önce objektif olarak araştır
Sen varya söylediklerinde çok ileri gidiyorsun. Reelde olsak dediklerini ağzına tıkarım ama burada uğraşmicam. İnanmamak için yok diyip ettiğin hakaretler sizin sadece islam dışındaki dinlere ve diğer tüm görüşlere saygı duyduğunuzu gösteriypr zaten. Lut kavmi yok, helak olanlar yok, o yok, bu yok... kolayını bulmuşsunuz siz. İnkar etmeye devam et ancak benim inancımla ileri geri konuşan biriyle karşılaşırsam ağzını dağıtırım. O yüzden siz buradan yazmaya devam edin. Dışarıda bunları yüzüme söyleyemezsin çünkü
Erkekler cennette huriler ile cinsel ilişki yaşamayacaklardır. Senin tabirinle nuri dediğin şeylere gılman denir. Cennette kadınlara verilen erkek hizmetçilerdir. Bunların arasında da cinsel ilişki bulunmaz.
Şimdi yüzbinlerce yıl öncesinden gelip hiçbir şekilde bozulmaya uğramayan kitaba mı yoksa senin iki günlük beyninle kulaktan dolma ve kendi uydurduğun şeylere mi inanalım. Ayrıca yazdığın bütün şeylerin tek tek açılaması var ve söyleyebilirim. Nedenini araştırmadan ortalıkta böyle bilgiler yayman çok acı.
Gerçeğin ne olduğunu biliyorum, bana dokunan senin o pis hakaret ve aşağılamaların. Senin yaptığın sadece inkar ve hakaret etmek olduğu için reelde ağzını dağıtırdım ama adam akıllı kpnuşan birine düzgünce cevabını verirdim, zira söylediğin şeyler ya çarpıtma ya da uydurma. Dolayısıyla sen bilen adamı kandıramazsın ancak kendini kandırabilirsin
@nabercnmnapıyosun bilmediğini bilen Instagram sayfasına bak videolar şeklinde tüm seks masalları ve cennet vaatleri var din adamları anlatıyor! Yok 1 erkek 40 erkek gücünde olacak, hepsinin memesi yeni çıkmış kızlar hatta dur bulup link atarım
Sizler gibilerin derdi ne İslamla? En güzel ve eşi benzeri olmayan dine saygı duymak çok mu zor? Bi Hristiyan, Yahudi veya Budist e saydı duymayı iyi bilirsiniz İslam a gelince düşman oluverirsiniz. Sizler bizim dinimize saygı duymadığınız sürece bizler de sizin cahil cühela saçma sapan düşüncenize saygı duymayız. Sağdan soldan kendileri gibi din düşmanların videoları izlerseniz işte bu hale gelirsiniz. Rabbim gerçek İslam yolunu umarım görmenizi nasip eder. Sizlerden tek istediğimiz şey dinimize saygı duymak keza vermediğiniz sürece bizden de saygı falan beklemeyiniz.
Tubasu senin dinin sana saygı duymuyor benden mi bekliyorsun :) biraz izlesen sende uyanırsın gelir özür dilersin o sayfanın takip ettiği pozitivist falan yarısını izlesen uyanırsın bak okuma ama bari izle :)...
Ah be kadınlar savunduğunuz şeylere dönün de bir bakın... Sizi kullanan ve beyninizi yıkayanlara bir bakın ben üzülüyorum yerinize... Mantıklı açıklaması olan mavili dindarlar konuşsa ya gerçi şirk oluyordu demi konuşamazlar kandırılıyorsunuz!
Yav he he senin abuk subuk dinimi kötüleyen videolarına 1 saniye mi bile ayırmam asıl siz gidin dinimizi doğru düzgün anlatan videolari izleyin din düşmanlarının videolarını izlemekten vazgeciniz
Abuk sabuk dinin olduğu doğru bak yavaş yavaş ikna oluyorsun
Bunları ben anlatmıyorum sizin müslüman erkekleriniz anlatıyor benim videolarım değil. Doğru düzgün anladığında gelirsin 1 saniyeni ayır demedim sizin araştırma yapmayan insan olmanız zaten bunlara körü körüne inanmanıza sebep oluyor.
Araştırma yapıp yapmadığımı nerden biliyorsunuz? Sizin ancak araştırdığınız bilgiler din düşmanların saçma bilgilerdir hem noluyor ya niye beni zorlamaya çalışıyorsunuz? İnanmıyorum sizin gibilere inandırıcı sahte videoları doğru bulmuyorum. Ki artık benim inancıma saygı duymayıda öğreniniz
Sahte vide mu o videoların içinde camide olanlar bile var hâla sahte diyor en azından benim elimde görüntü var sizin masallarınızın kanıtı bile yok. Zorlanıyorum sadece üzülüyorum izlediğiniz belli iyi uykular (Şimdilik) :)
İnanıp inanmaman umrumda bile değil senin seçimin saygı duyarım ama haddi aşmayacaksın saygı duyacaksın ve de saygısızlık yapanlara da yaptığın saygıyla karşılık vereceksin net.
Gençler yorumların hepsini tam okumadan yazıyorum Evet erkeklere huri yağıcak ama Kadınlarda kıskançlık kalkicak Ve cennete kadınlar hurilerden güzel olucak
Cinsel yönelimleri kendi cinslerine karşı olan her erkek/kadın'ın kendi tercihi sonuçta gay veya lezbiyen diye yadırgamam, hakaret etmem veya şiddet eylemlerinde bulunmam ama desteklemiyorum iyi gözle de bakamıyorum. Şimdi bu durum içinde doğuştan farklı cinsiyet gibi hissedenler olduğu gibi doğuştan kendi hem cinsine karşı çekim hisseden de var sonradan sıcak bakıp '' aa dur lan ben bir aktif/pasif gay olup vurdurayım nasıl bir şeymiş? '' diyip gay olan da var. ya da '' Kız kıza sevişmek nasıl bir şeydir acaba diye p*rno izleyip en yakın arkadaşıyla beraber olan lezbiyen kızlarda var. Yani benim için cinsellik demek heteroluk demektir karşı cinsten zevk almak ve hazzı yaşamak demektir. Hangi kadının bize verdiği o vajina sıcaklığını hangi erkek verebilir? Hangi erkeğin kadına yaşattığı o penis sertliği ve sıcaklığını içinde hangi kadın yaşatabilir? sözüm bu sonradan ay ben lezbiyenim yok ben gay'ım diyenlere :D Cinsel yaşamın zevki kadın ile erkek arasındadır. İçinizde doğuştan gelen yönelim yoksa eğer sonradan sapmayın, sapıtmayın ve saptırtmayın...
Dünyada ki tüm eşcinselleri aynı kefeye koyamıyorum. Doğuştan eşcinsel olarak dünyaya gelen kişileri ahlaksızlıkla suçlayan kişilerin din ve ahlak kisvesi altında meseleyi göremediklerini düşünüyorum. Ama işte ama sı var işte. Herşeyden biraz tadayım 40 yıl normal takıldım du birazda böyle takılayım şeklinde yolundan dönenlerede tahammülüm yok maalesef. Yani onu Allah vermemişki sana , sen kaşınıyorsun !
Bakın bu konuda yaratıcı hermafrodit yani çift cinsiyetli insanları da göndermiş , hormon dengesi kadın organları erkek olanıda göndermiş , hormon dengesi erkek organları kadın olanıda göndermiş. Bunu Allah göndermiş Allah. Kim nasıl neden buna ahlaksızlık der anlamıyorum. Eşcinsel değilim ama kendini bilen tercihini gerçekten düzgün bir şekilde taşıyan eşcinsellere de karşı değilim.
Ama konunun alenileştirilmesi , özendirilmesi , meydan okuma haline getirilmesine karşıyım. Yetişen yeni nesilin içindeki her bireyin o zayıf psikolojilerinin sapmaya ne kadar yatkın olduğunu unutmayalım.
Benim farklı bir cinsel yönelimim yok. LGBTIQA+ için azınlık haklarının korunması politikasını desteklerim. Yani cinsel yöneminleri için değil, ancak bir insan olarak haklarının korunması gerektiği kanaatindeyim. (Feminizmi değil, hümanizmi destekleme misali) Ancak bu hususta, toplum karşısında göstermiş oldukları hiçbir fanatik, holigan, aşırıcı tutumu desteklemem. Böyle bir davranış kalıbı, insanı haklıyken haksız konuma düşürür. Bu konu yalnızca LGBTIQA+ için değil, tüm kitleler için geçerlidir. Belli bir kitleye, özel ayrıcalıklar sağlanamaz. Azınlıklar toplu olarak ele alınmalı ve hümanizm çerçevesinde incelenmelidir.
escinselim ve soyluyorum, bugune kadar internet ortami disinda bana herhangi bir sey soyleyebilen olmadi seriat destekleyen kadinlarla da, mhp ocaklarindaki erkeklerle de ayni gruplarda bulundum, hicbiri bir sey soyleyemedi
escinsellik, kimsenin bayraktarligi degildir onur yurusundeki birkac kisi, herkesi temsil etmez tipki kadin cinayetlerini gerceklestiren erkekler nedeniyle tum erkeklere katil denemeyecegi gibi tipki sepette bir elma curuk cikti diye yan sokaktaki manavin portakallarini cope atamayacagimiz gibi tipki karpuzun gobegi tatli diye kabuguna yakin kismi da tatli mi bilemeyecegimiz gibi
beni ben yapan sey, cinsel yonelimim degil, yasamda kendime kattigim kalitelerdir hic kimsenin yasantisi umrumda degildir, heteroseksuel ciftlerin evlerinde, homoseksuel netflix iceriklerinden cok daha travmatik ve karakter koreltici durumlar yasanabiliyor sonucta
bugune kadar escinselligin ne kadar normal bir durum oldugunu anlayamamis bir kimse zaten yeterli egitim duzeyine sahip degildir, iyi bir ailede yetismemistir, herhangi bir sanat ya da bilim dalinda basarili degildir, nasil yiyecegini, nasil giyinecegini, nasil konusulacagini bilmez onun icin escinsel, feminist, sokak kopegi ve ermeni aynidir onun icin tum kurtler teroristtir, tum solcular dinsizdir tum ateistler cehennemliktir
boyle birinden neden cekineyim ki? onun bu vasat dunyasiyla toplum icine cikacak cesareti varken…
@betterböcek Bu sapıklık değil. Normal. Doğuştan geliyor. Sen anlaşılan heteroseksüelsin. Bu da doğuştan geliyor. Ben buna sapıklık desem ne dersin? Yaptığın bununla aynı.
Hepsini okumadım bile, ama okuduklarım yetti. Ya siz ne biçim insanlarsınız? Allah'tan Dinden Bahsedip insanları öldürme dövme vs vs ye kadar saçma sapan yorumlar gördüm. Burada ahlak bekçiliği veyahutta dinimizde yeri yok diye savunan kesimin bir şey bildiğini düşünmüyorum. Madem inançlısın, o zaman inandığın dinin hoşgörülü olma kısmıyla ilgilen. Kardeşim kimse size gelin bizi sevin demiyor, ama bu kin bu nefret gerçekten o kadar kötü ki. Bakın size göre yanlış olabilir, ki yanlış bir şey yok. Ama gidip de bunu saldırganlıkla lanet okuyarak beddua ederek falan saçma ya. Siz bir belanın ne kadar neye yol açtığını biliyor musunuz böyle kötü düşünen sözüm ona sözde dindarlar. Bilmiyorum her konudaki farklılıklarımızın aslında ne kadar güzel bir şey olduğunu en azından herkesin sadece kendisiyle ilgilenmesi gerektiğini ne zaman anlayacaksınız acaba? Ya bakın sevin demiyorum, ki benim için bu sevmemeye sebep bir şey değil ama hadi gönlünüz olsun, ama bu nefret bu kin inanın sizi yakar en çok. Siz zannediyor musunuz ki yaptıklarınız yüzünden sınanmadan öleceğinizi. Siz böyle karşı çıkma tavırları içindesiniz ama emin olun bizlerden her yerde var ve hep var olacağız. Bugün değil belki ama birgün elbet bu devran dönecek, çok ileriki nesiller daha rahat bir yaşam sürecekler inanıyorum ben. Tabi asır mı geçer üstünden 50 yıl mı geçer ne kadar geçer bilmiyorum. Baya uzun bir şeyler yazdım bilmiyorum aslında konuşacak çok şey var herkese ama anlamak istemekle mümkün bir şeyler. Anlamaktan geçiyor yolumuz inanın, her zaman konuda...
@Gdjdjsjdb Teşekkürler 😊 Hahaha birde katılmayanlar var sanki onlara hakaretler etmişim gibi, halbuki böyle bir yazı en azından okuyup geçilmeli, katılmadığını belli etmek tuhaf ama her neyse diyecek söz yok onlara...
eskiden lgbt ne bilmiyordum lisede farkına vardım ama hiç bir zaman nefretle bakmadım kimseye şükür ki annem beni düzgün yetiştirmiş kendisi de hiç lgbt karşıtı değildir destekler kardeşlerime de konusu açılırsa gayet normal olduğunu insanların etrafına zarar vermediği sürece istediği gibi yaşayabileceğini söyler ben de sonuna kadar lgbt destekçisiyim hatta küçükken farkında olmadığım için bilmiyordum ama biseksüel olabilirim bir kız arkadaşımla aramızda değişik çekimler olmuştu erkeklere hissettiğim gibi duygular beslemiştim ona şu an da kızların çok ilgimi çektiğini düşünüyorum ama yönelimimden hiç emin değilim belki zamanla kendimi daha iyi tanırım zamana bırakıcam her şeyi ve ne olursa olsun bu konuları genellekle insanlarla paylaşmaya çekinmiyorum arkadaşlarıma da söylerim onlar zaten anlayışlı
ister kızım ister oğlum lgbt üyesi olsun umrumda olmaz ha karşı cinsten hoşlanmışlar ha hemcinslerinden beni ilgilendirmez yeterki kalpleri temiz vicdanlı olgun aklı başında olsunlar
Sapkınlıktan ibaret bir şey bu yaptığınız. Diğer bir sürü yanlış varken bunu mu görüyorsunuz sadece demeyin. Evet bunlar da, çacuk ve kadın tacizleri de yanlış. Ben etrafda gay ve lezbiyen görmek istemiyorum. Bunların normalleştirilmesini istemiyorum, bunların onursuz işlerine onur ayı da demeyin!
O sal*ğı engelledim. Çok merak edenler internete Lut kavmi yazabilir. Çıkan kaynaklarda lut kavminin varlığıyla alakalı kazılara ulaşabilirsiniz. Öyle yok demekle olmuyor çünkü
Bunlar normal şeyler. Bunlar hastalık değil ve doğuştan geliyor. Değiştirilemez. Buna sapkınlık diyorsan bizi yaratanın kim olduğunu düşünüyorsan onun da hatalı olduğunu söylemiş oluyorsun
@Gdjdjsjdb Normal değil, cinselliğin amacı çocuk yapıp nesli devam ettirmeyi kolaylaştırmaktır. Aksi halde kimse bununla uğraşmazdı. Buna karşın evlilik helal zina haram kılındı, dediğine gelirsek erkekler de, kadınlar da ilişkide sınır istemez, bir erkeğe tüm kadınları versen yine doymaz ama bu isteği var diye her istediği, yaptığı doğru olmuyor. Bugün eşcinsellik yönelim diyorsunuz ama bu kişinin kendinde olsa bile doğru olduğu anlamına gelmiyor ve dediğin gibi kurtulunamicak bir hastalık da değil., bir tercih meselesi. Nitekim istesem ben de erkeklerle yapabilirim ve bu zevk de verebilir ama doğru olduğu anlamına gelmez. Sağlık, toplumsal, ve kişinin karakteri açısından sıkıntılı bir şey bu.
@Khldlflflflglglşğ Yapılan şeyin yanlışlığını vurgulasak da dinlememekte ısrar ediyorsunuz. Toplumun çoğunluğu bunu reddediyor, hepsini görmezden gelip istediğim gibi yaşarım diyorsan seni durduracak halim yok. Ancak insanların sevmediği bu sapkınlığı gözlerine sokmakta ısrar edip sonrada mağdur hareketleri yapmayın. Birinin istemediği şeyi inatla yaparsan o kişinin nefretini kazanman beklenen bir şeydir. Görüşlerimizi umursamasan bile savunduğunuz şeyin iğrençliğini haykıran bir topluluğa inat hareket edip "bak bu yaptığımız normal" demen size de bir şey katmayacak. Neticede sizin savunduğunuz sapkınlığı kabul etmesini sağlayamayacaksınız. Beyhude hareketlerinizin anlamsızlığını fark etmeniz dileğiyle
@Khldlflflflglglşğ biz oldugumuz gibiyiz fitratinizi inkar eden sen ve senin gibileri gormk istemesekte zorla saygi falan bekliyip dikkat cekmeye calismaniz ahhahaha cok komik cok
@rosetale Biz dikkat istemiyoruz, sadece uğraşmayı kesin. Anlaşılan Müslümansın, saygı duyarım, beni bağlamaz ama ben değilim. Ayrıca bilimsel olarak onaylandı, bu hastalık değil ve hiçbir şeye aykırılık yok, insanlar böyle doğuyor. Bunu değiştirmezsiniz.
Buna sapkınlık demeyi keserseniz neden olmasın. Benim kimseyle derdim yok, hiçbir şey de istemiyorum. Sadece bu durum hastalık gibi konuşmanız asıl yanlış olan. Biri sağlıklı bir insana "Sen ruh hastasısın!" dese bu doğru olmaz. Şu an yapılan bu.
@Gdjdjsjdb Hastalık demiyorum zaten. Hastalık olduğunu düşünsem sapkınlık demem. Tercihen yapılan bir şey olduğu için bundan vazgeçilmesi gerektiğini söylüyorum. İnsan yanlış olduğunu düşündüğü şeyin karşısında durur
@Gdjdjsjdb kes ya kes cok sacmaladin dinsizsrn dinsizsin sapiksn spksn burada soru acip savunmanz kabul edin drmek. Kadin erkek neslinin devam etmesi icin ciftlesir sapiklk edip hemcinsine hallenmek nedir? Cevap yzma cok sıktn
@Khldlflflflglglşğ Eşcinsellik doğuştan da gelebilir ama bu da imtihan olur. Doğuştan gelen bir sürü haslet var hepsini yapmak doğru değil, daha doğrusu bunların doğru veya yanlış olmasını değerlendirecek bir ölçüt var. Ben müslüman olarak buna karşı sizi uyarabilirim. En fazla yapmayın derim ama özel hayatınıza karışacak değilim. Lakin bunu normalleştirmeye kesinlikle karşıyım, bunu onur ayı olarak gören düşünceye de karşıyım.
@rosetale LGBT+ sadece eşcinselleri içermiyor. Pek çok yönelim var. Mesela kendimi söyleyebilirim. Ben panseksüelim ve cinsiyeti umursamıyorum. Kişinin kendisine bakıyorum, cinsiyet umurumda bile değil.
İnsanların bunu paylaşmasına gerek yok bence. Herkes kendi özelini kendi sınırları içinde yaşamalı. Başkalarına duyurmanın ne anlamı var? Herkes kendinden sorumlu ve insanları yargılamaktansa kendimize bakmalıyız ve kendimizi eleştirmeli ve geliştirmeliyiz. Bir erkeğin bir erkeği ya da bir kadının bir kadını sevmesi beni ilgilendirmez. Ben insanlığa bakıyorum. Yönelimler insanın özeline kalmış. İnsana insan gözüyle bakmak lazım. ayrıca onur yürüyüşü diye biz lutun çocuklarıyız diyerek saygı bekleyen bir güruh var. Bu şekilde ne saygı ne sevgi bulabilirler. Saygı bekliyorlarsa adaplı olmalılar.
İşte ne oluyorsa ne başımıza geliyorsa bu pislikler yüzünden geliyor birincisi bu ikincisi kızı yatağa atmak kızların g.. tlerini a. mmlarını açması evliliklerin düzgüncene yaşanmaması aldatmaların çoğalması vs neyse uzatmaya geek yok bu pislikler devam ettikçe bizim başımıza herşe gelecek hani ekonomi eknomi deniyor hah o ekonomi değil bu pislikler yüzünden böyle kimse böyle doğmadı Allah bunu yasaklamışken koca bir kavmi bunun yüzünden helak etmişken Allah beni böyle yarattı bunu o verdi diyerek kafa tutmak ne oluyor sen kafa tutarsan karşı gelirsen senin başına neler neler gelir hakediyor musun evet sonuna kadar hakediyorsun haa yanlış hata yaparsın bunun farkına varırsın bu yanlışdan dönersin ona tamam gerisine hayır ne saygım olur ne sevgim olur ne de desteklerim bunların yaşaması bile yanlış ama bunun ahireti var oradan asla kaçamayacaklar bu millee her şey müstehak
Heteroseksuelim ve açıkca paylaşırım. Ama LGBT'yi de destekliyorum. Sonuçta kimse kimsenin özel hayatına karışamaz. Ya hani bide derler ya çoçuğumuz falan var diye;Ya kardeşim sen o çocuğuna 2 dk lık anlatamaz mısın hani böyle insanlar da var diye? Neden LGBT bu ülkede tabu olarak görülüyor anlamış değilim. Keşke LGBT ye bu kadar karışacağınıza Çocuk tacizcilerine, kadın ölümlerine de duyarlı olsaydınız! Farkettiniz mi bilmiyorum ama nedense tacizcilerin hiçbiri LGBT bireyi değil.
çok küçük yaştan beri ailem sayesinde lgbt+ bireylerini hep benimsemiş ve davalarında yanlarında olmuşumdur... en yakın arkadaşım olmak üzere çevremde ki bir çok arkadaşımı tebrik ederim gayet özgür hür bir şekilde kimliklerini saklamadan hayatlarını yaşıyorlar iyi ki varlar
@GoogleAmcanız lpg dedi :D:D:D hahaah ben bunu bizimkilere gösteriyim bari :D ailemde var zaten size kıyasla gelişimini sürekli sürdüren genlere sahibiz öpüyorum sizi hoş çakalın :D
İğrençsiniz, Bayrağınızda tam zihniyetinizi yansıtıyor, rengarenk kusmuk gibi sapkın ve azıtmış bir topluluksunuz
O insanlar hemcinslerinden hoşlanıyor olabilirler, yönelimleri farklı kişilere bir düşmanlığımız yok, bu masumca bir şey, Ama işi fiile dökmek sizin iradenizde, Biz erkekler olarak kadınlardan hoşlanıyoruz diye gidipte bir kadınla birşeyler yaşamamız nasıl rezillikse sizinde birşeyler yaşamanız rezillik, Bebek sahilinde ve Ümraniye de kadın erkek hayvan gibi çiftleşenleri rezil diye kınıyoruz ya, İstediğimizi yaparız diyen zihniyet en az onlar kadar rezil, hele birde şu resme bakın ne kadar da iğrenç, İğrençsiniz toplumun sinir uçlarına dokunuyorsunuz, Tükendiniz kör bağırsak gibi, sonunuz geldi artık
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya bi kendinize gelin iyice zıvanadan çıktınız, Batıya bu kadar özeniyorsunuz anladık ama bi dönün ecdadınıza bakın atalarınıza bakın.! Hiç mi akıl edemiyorsunuz Batının saçma uyduruklarına kanmış gidiyorsunuz, bu bi hastalık ve tedavisi var, o kadar para döküp oranızı buranızı yapacağınıza hormonlarınızı tedavi edin o parayla.. Utanmak yerine 'Onur' diyorsunuz bi de Onur-şeref duygularını da de kirlettiniz. Bi de saygı bekliyorlar yazık kafanıza.. Böyle benim gibi düşünenlere de kalkıp gelişmiş ülke değil geri kafalısınız falan filan saçmalıkları yapıştırıyorsunuz arsızlar.. İnanın bu ülkede sizi istemiyor hadi yallah o çok özendiğiniz Batıya.
Öyle deme batı ülkeleri çok gelişmiş ve modernler biz geri kaldık, Geri ve ortadoğu ülkesiyiz, hiç bir başarımız yok, Batı ülkeleri ise teknoloji de, Markalaşma ve bilimde bir numara, biz mi? Bizden ise bir cacık olmaz niye mi bu gerici ve yeniliklere kapalı zihniyet yüzünden!!!
Peki şimdi son bir asırda " bilim, teknoloji, insanlık, modernlik " adına yapılanlara bir göz atalım
Dindar insanlara karşı saldırı ve eylemler, 28 Şubat tesettür ve inanç özgürlüğüne müdahele, İnsanların ezanına müdahele, Ezanı Muhammediyeyi aslına çeviren devlet adamını asma, yerine geleni zehirleme, sonrakine darbe, Din adamları güçlü olunca gerici diye yaftalama, Sokaklarda çıplaklık, eylemler her yerde cinsellik ve belden aşağı şeyleri meşrulaştırma, Velev ki i.. yiz pankartları, Gezi parkı eylemleri, Şerefine Tayyip diye kadeh kaldırarak reisi cumhuru protesto, Darbe ve terör seviciliği
Bilim ve teknoloji geldi evet, Yüksek uygarlıklara ulaştık
Gerçekten batı bizden daha üstün, en azından onlar bu derece sahtekar soytarı ve iki yüzlü değiller...
Atalarım kim benim ablacım? Osmanlıya doğru gidersek bilmem bilir misin ama Osmanlı döneminde "oğlancılığın" çok yaygın olduğu söyleniyor. Senin atalarının da çoğunluğu eşcinsel ilişki yaşıyordu yani. Sen sanıyorsun ki haremlerine 30 kadın alıp her gün birine gidince onlar özenilecek, örnek alınacak insanlar oldular. Bunun batıyla alakası yok, açın biraz bilimsel makale okuyun atalarınızı olmayan şeyleri anlatarak öven canım kitaplar, motivasyonel ama boş YouTube videoları izleyeceğinize.
@merdümgiriz Sen boş ver bizim atalarımızı, tarih yaşanmışların çarpıtıldığı bir yalan sahnesidir, Biz onursuzluğa onur demiyoruz, Atalarımız da demediler, soyu sopu belli olmayan, erkek erkeğe öpüşen sevişen atalarımız yoktu...
@radikalislam Kesinlikle çok haklısın. Bu konuda devlette hiçbir tepki hiçbir yaptırım olmadığı için bu gücü kendilerinde buluyorlar.. Üstüne üstlük bu zihniyeti savunan yüzlerce siyasetçi, sözde toplumun ileri gelmişleri var.. Bunlardı işte 'Sabah ezanları susturulsun uykumda beni rahatsız ediyor' diyen zihniyet.. Lafa gelince de Müslüman ülkeyiz.. Her türlü zina, tecavüz, cinayet, yolsuzluk, faiz, dolandırma vs. varken. Bi de bunların hepsi yapılırken halkı kullanıyorlar. Cidden şu an yaşadığımız toplumda özellikle genç kesim o kadar çok Batıya özendirilmeye 'onlar gibi' 'sözde çağdaş' olmaya itiliyor ki ve gençler o kadar sahipsiz o kadar kendini kaptırmış ve kandırılmış durumdaki bunun önüne geçmek her geçen gün daha da zorlaşıyor, hepsi körleşti.. Resmen kanmışlar, onların fikirlerini uygulayıp savunuyorlar.. Helak olmuyorsak tek sebebi vardır o da "Ümmete edilen dua".. Yazıklar olsun böyle Ümmete..
Aynen insanların yatak odalarında ne yaşadıklarına o kadar karışalım ki sabi sübyana tecavüz eden imamları unutalım. Derdiniz bu da, yemiyor kimse artık :) Boş.
sen tarihte bilmiyorsun . senın ata dedıgın osmanlı denen olay adamın hamerınde 40 caqriye mevcut , sübyancı padişahı ayrı , adamalr savaşa giderken bile civelek ordusunu alır gidermiş , muhallebi cocugu terımı ne demek nerden gelmıs bılgın var mı? ayrıca osmanlıdakı ıstanbul hamamları ıle unludur , nedeni ise oglancılıktır.
lgbt falan anlamam uzak bana ama karısmamda o ayrıda bir tarihini bilsen ıyıydı. kımın zamanında genelev acılmıs ıstanbul hamamları civelek ordusu vs arastırsaydın .
Türkiye Müslüman ülkesi değil, Gençlerin %70'i ateist şu an ki iktidar da şeriatçı değil, Kapitalist ve laik düzen işlemeye devam ediyor, Siyasi gücümüz yok, iktidar ve hüküm bizde değil, birileri doğru ya da yanlış karar alıp uyguluyor, Bize de imanlı olduğunu bildiğimiz, itikadında sorun olmadığını ve imanının olduğunu bildiğimiz kişilere islam adına oy vermek düşer, Yoksa bu sistemi biz değiştiremeyiz, bize düşen fert fert gençlere ulaşmak ve gençlik yangınına bir damla olsun su taşıyabilmek, tabi ki ilk önce kendimizi muhafaza etmemiz şart, Zira ateş parçaları bizede sıçrıyor
Ay takmışsınız bi batı batı :)) Ben bilim diyorum sen batı diyorsun. O kadar allah din diye dolanıyorsun, bilimsel bi makale okumaktan acizsin. Onu da allah yarattı korkma aç oku ya rabbin sana oku demiş, yemez korkma
@burakistan35 Benim atam Peygamberim, Atatürk, Annem, Babam, Dedem, Ailem bunlar da yeter anladın mı? İlla sizin gibiler de tarihte var diye atan olarak onları kabul ediyorsan bu senin problemin.
@burakistan35 Bu tartışmalar yapıcı ve eleştirel değil, Ben şuanki var olan düzen üzerinden konuşuyorum, Zira geçmişteki meselelerin ne olduğunun önemi yok, Yarın bir gün bu ekonomik kriz çözüldüğünde de zaten hiç olmamış gibi anlatılabilir, Taraftar tarih ve taraftar siyasetten çok çözüm odaklı olmak lazım ve bunu başarabilenler yol alırlar, osmanlı Şöyleydi cumhuriyet böyleydi tartışmalarının sonu gelmez, günümüze bakıp sorunları ele alıp çözmek lazım, hatam varsa hatalısın de dostum?
@radikalislam buna katılmakla birlikte gelecegı gecmıs ıle sekıllendırebılırsın. oyle partılı bır hukumetın ve basının anlattıgı gıbı degıl olaylar belgelerle sabıttır bu durum. herkes yakın tarıhını gecmısını bılecek kı gelecektede bu hata ve yanlıslıklara dusmesın .
biz bır tarıhı kapattık küllerden yenı bir tarıh actık , kımse ozlemesın o gunlerı burdakı olay aslında bu.
Diyor orada, okuduğun herşeyde Allahı bularak oku diyor, bilimde Allahı bul, fiizkte teknoloji de, Sosyal hayatta her yerde Allah'ı bularak onun sıfatlarının tecellilerini tefekkür ederek oku diyor, Bilimi al putlaştır ya da avrupanın bütün ahlaksız hareketlerini al körü körğne taklit et mi diyor o ayette?
@radikalislam Bilimi putlaştırdığımı anlamanız için gözlerinizin kafanızda değil oturduğunuz bölgede olması gerekiyor. Öyle mi, bi kontrol edin isterseniz?
@merdümgiriz Müslümanım diye Bilimle ilgilenmediğimi nerden çıkardın? Mesleğimi ilgi alanımı bilmeden ne konuşuyorsun? İslam dini mantık dinidir, İslamda yer alan her şeyin bilimde kanıtlı şekilde bir izahı var zaten.. Sen sana bilim diye dayatılanları yutmaya devam et. Okuduğun makaleyi de senin gibi biri yazmış belli. Ayrıca ben önceki yorumlarımda da tecavüzden şundan bundan bahsettim kalkıp tekrardan sırf burada dinden bahsettim diye bi iki imam diye ortalıkta gezinen sapığın yaptığını ortaya atıyorsun, ben onları mı savundum be zavallı? Aramızdaki fark bu işte ; sadece İnsan'ın nasıl olması gerektiğinden bahsediyoruz kalkmış imam diyorsun, Allah belasını versin öyle imamın ben orada onları savunmuyorum. Neyse hiçbir tarafa çekemiyorsunuz konuyu her şey ortada zorlamayın.
Konuyu çekmeye çalışmıyorum ki, olduğu yere geri getirmeye çalışıyorum. Sen yeterince çekiyorsun çünkü yalama olmasın yazık. Aynen okuduğum makaleyi de benim gibi biri yazmış. Araştırmaları benim gibi birileri yapmış.
Konunun ne bilimle ne Osmanlıyla ne siyasetle ilgisi yok, Saçma sapan konuları tartışmanın anlamı da yok, Yukarı daki görsel iğrenç ve mide bulandırıyor, bayrağı da bir o kadar iğrenç tam kendilerine göre kusmuk gibi bulamaçlı renk cümbüşü bayrak yapmışlar, Zihniyetlerini tam yansıtıyor, Bütün dinlerden, bütün felsefi görüşlerden, ideoloji ve siyasi görüşlerden uzak bu konu üzerine konuşalım şimdi
@radikalislam Konuşmaya gerek yok beyinlerinin yerini başka şeylerle doldurmuşlar resmen kuklalaşmışlar engelliycm daha fazla yormasın kalan minik zekasını da başka yerlerde lazım olur kullansın.
En az 8-10 kez bildirim geldi ama tartışmanızdan ötürü, Cahille tartışılmaz demeniz dahi karşı taarfı küçümsemek için, Zira gerçekten öyle düşünüyorsanız o aynı cehalete ortak olmuşsunuz demektir, Sonuçta cahil dediğiniz insanlarda bu ülkenin gençleri değil mi? İşi sadece bir tarafından ele alarak sadece kendi bildiğimizi doğru olarak kabul edersek, kimseye de bir şey kazandıramayız, Kız osmanlı da oğlancılık ve haremler vardı demiş, Siz ise osmanlıyı kör taassup bir şekilde savunmaktan konudan uzaklaşmışsınız, yukarı da da Atalarım arasında Atatürk var demişsiniz, birisi çok sevdiğimiz osmanlı diğeri aynı osmanlının köklerini tamamen değiştiren kişi, ikisini de sevin mesele o değil de, Birisi osmanlıya hakaret etti diye siyasi tarafgirlik için böylesine yapıcı ve eleştirel olmayan tartışmaları saçma buluyorum, Zira bu şrkilde o cahil diye nitelendiriğiniz kitleye asla ulaşamayız, onlarda bu ülkenin gençleri değil mi muhataba saldırarak nasıl olacak böyle birazda muhatabı anlamaya tanımaya çalışsak😊
@Tubaacelyaaa Abartmıyorum, Ateistten kastım sadece Allah yoktur diyen grup değil, Deizm, Agnostiszm falan filan hepsini al koy küfür ve inkar düşüncesi yani
Peygamber efendimizi peygamber olarak görmeyen, Kuran'ı vahiy olarak görmeyen, ahireti ve kaderi kabul etmeyen kaç kişi var dersin?
Üstelik veriler istatistiksel incelemelere dayanıyor bana kalsa oran daha fazla da derimde
@radikalislam Lafı döndürüp dolaştırıp nasıl Aleviliğe getirdin? Aleviler cem evlerinde seks yapıp alkol alıyorlar diyen zihniyettenin ürünüsün sanırım. Ali'nin laneti Aleviliği ve Aleviler'i karalayanların üzerine olsun!
@Alevi_12 Hz. Ali yi bizde seviyoruz, Hz Ali en çok sevdiğim ilim insanıdır hatta, Benim üstadım da bizzat kendisinin talebesidir, Ama Hz Ali peygamber de değildir, Allah hiç değildir bu ince çizgiyi ayırıyorsanız sorun yok zaten
Not : Cemevlerini bilmiyorum, öyle bir itham da bulunmadım hiç bir zaman
Heteroseksüel bir bireyim yani normalim herhangi bir şey yok bence gay ya da lezbiyen ya da transeksüel aseksüel biseksüel ya da interseksüel insanlarda gayet normal biz ne kadar normalsek onlarda o kadar normal yani o kadar pislik şeyler oluyorken ben böyle insanların kötü şeyler yaptığını düşünmüyorum açıkçası eğer ben de de böyle bir durum olsaydı açık açık söylerdim zaten bu yüzden herkesin onur ayını kutlarım 😃
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O kadar homofobik varmış ki burada nefretlerini tiksinerek okudum. Siz diyorsunuz ki insanlar neden islamdan soğuyor, neden islamofobi yayılıyor, deistler neden artıyor diye. İşte sizin bu pis hastalıklı, saldırgan asıp kesme yok etme isteği bu tarz zihniyetleriniz yüzünden insanlar dinden uzaklaşıyor. Siz dini korku olarak kullanıyorsunuz sevgi değil... Ayrıca bu homofobiklerin çoğu gizli eşcinsel oluyor bununda çok iyi farkındayım...
İslamı adam akıllı araştır o zaman. İslamı kişilere indirgersen senin beyninde sorun vardır. İslamafobinin alayı insanlara indirgediği için araştırmadığı için dayanağı olmayan asılsız bilgiler için bu yolda gidiyor.
Yaratıcı olduğunun kanıtı var mı? belki o insan inançsız ve yani senin inancın yaratıldığını kanıtlamıyor. öyle bile olsa bu o insanın seçimi, bir insana seçimi yüzünden hasta demek çok kaba bir şey
Neden escinselsiniz diye kimseye saldırmıyorum ben arkadaşım. Bununla kadın cinayetlerinin ne benzerliği var Allah aşkına? Ben bu sapkınlığın doğru olarak yansıtılmaya çalışılmasına karşıyım. Temiz ve genç zihinlere bu algının empoze edilmesine karşıyım!
Inanir inanmaz kendi tercihi. İnanç sahibi olmasam diye hastalık gözüyle bakarım. Hiçbir tıp bu tarz insanlara sağlık gözüyle bakmaz. Hormonlarında basbaya sıkıntı var işte.
Öncelikle neden saldırıyorsun ki? saldırmak normal bir şey mi? ayrıca sana ne oluyor ki bir insan bir insanı seviyor ve birlikte aşk yaşıyorlar bunun nesi sapıklık? sapıklık zorla olur burada seçimden bahsediyoruz. bende genç insanlara inancın empoze edilmesine karşıyım ama kimseye gidip hasta demiyorum...
@sprx77 Boş ver dostum bunlara ne anlatırsan anlat o zihinlerinde saldırmak ve savunmaya geçmek kanlarında var. daha Eşcinsellik hakkında bilgisi bile yok ve hastalık diyor
Birleşmiş milletlere bağlı olan dsö mü? Neyse ya daha fazla bir şey demeyeceğim bu konuda. Her bilimsel açıklamayı put diye kabul etmiyorum çok şükür.
Herkes kendi düşüncesini açıklamakta özgürse şayet -ki bunu lgbtyi destekleyen ve savunanlar cok da güzel söylüyor- o zaman bu tarz düşüncelere de açık olmalısınız. Her ne kadar inanç sahibi olsun veya olmasın, ben bu durumu normal görmüyorum. Görmeyeceğim. İyi günler.
bilimsel açıklamaları kabul etmiyorsun ama kanıtı bile olmayan inanca ve tanrıya tapıyorsun sorgulamadan güzel mantık. o zaman sanırım böyle söylememin sizin için bir sakıncası yok nasıl olsa insanlara saldırmakta özgürüz size göre. iyi günler
Sana göre var olmayan yaratıcıyı elbette göreceksin vakti saati gelince ama bizler şu an özgürüz sende özgürsün istediğini yapabilir isteğin gibi yaşayabilirsin senin düşünce ve yaşayış tarzına müdahale etme hakkım yok ama doğru bildiğimi söylemek benim görevim konu kapanmıştır
ataları ağır dötçü savaşa giderken civelek ordusunu alır , muhallebi cocugu terımını literatüre kazandırır ve onun ıcın ozel gıda programı yapar kapatır odasına , zamanın padişah fermanı ıle genelevlerı açar ve vergılendırır hamamları fransadan ıngıltereye kadar meshur olan ıstanbul tanınır , oglancılık bir ara o kadar benımsenır kı külhanbeyi sıfatı nerden türemiş bakınız. bununla birlikte halife sıfatı alan padişahların edebi olarak erkeklere ılgı alakasına dair şiirleri mevcuttur fatıh beyazıd... tuhaf mı geldı? alla alla...
şimdi sorsan atalarımız der sert erkeklık yaparlar , velev kı burdakıler bulsa nefessiz silkelerler o ayrı .
Yönelimimi neden paylaşmak isteyim ki? Sokağa çıkıp bugün öğle yemeğinde ne yediğimi ya da hangi rengi sevdiğimi söylemiyorum. Herkes istediğini sevebilir ama bunu duyuru yapmayı gerektiren şey ne? Bir işe girerken sana cinsel yönelimini sormuyorlar ya da polis ev ev dolaşıp gece kimlesin diye kontrol etmiyor. Kendini özel hissetmek için başka dayanağı olmayan insanların oluşturduğu bir grup işte.
Sapkinligi birde ONUR olarak reklam yapmaniz yokmu. Tamam anladik elinizde degil * göötünüzü ziktirmeyi medeniyet diye reklamini yapmayin, sapkinliginizi, anormaliiginizi norlam diye pazarlamayin, YETER ARTIK
Kanka bunlar fonlanmis youtube netflixte kureselciler fonluyodunbunlari burada neden paylasiyolar anlamiyorum yetti artik lut kavminden beterler saygi bekliyolar birde
@rosetale escinselsin anladik, elinde olmayan bir sapkinlik anladik, bunun reklamini sürekli yapmanin ne anlami var, yani insan anlayis gösterecekse dahi bu reklamcilarin yüzünden göstermiyorum
Bu soruların tek faydası sende dahil birçok kişiyi avlamak ve engellememe yardımcı oluyor, arada böyle işe yarıyorsunuz işte ne güzel. Şu saygı duyun ya da duyuyorum diyenlere de bolca eksi dağıttım oh ne güzel😍 ne onur ayı, onursuz s. refsz ayı. ve onursuz oluşunuzu yayın etmeyin içinizde ne b. k yerseniz yiyin.
Şu LGBT'ye gösterilen anlayış ukuyorum ki BDSM'e de gösterilmeye başlar yakın zamanda. Yanlış anlaşılmasın, homofobik değilim, saygı duyuyorum herkesin cinsel hayatına. Sadece ben kadın erkek ilişkisini tercih ediyorum. Yalnızca biraz daha sadomasochistic olarak.
Durust olmak lazım Transeksuallerden begendıgım oluyor arada bazıları bazı kadınlardan cok daha guzel ve cekıcı gelıyor belkıde makyajın cekıcılıgı bılemıyorum. Asık olurmuyum dersen sanmıyorum. Love konusunda heteroyum ben.
Insanların tercıhlerıne saygı duyulması gerektıgını dusunuyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunu yürüyüş yaparak gösterebilirler ama daha çok sapkınlık yapıyorlar kusura bakmayın. Bir erkek eşcinsel diye sokakta öpüşmesi yiyişmesi gerekmez ya da bir kadın eşcinsel diye aynı şekilde yürüyüş yapacaklarsa doğru düzgün yapsınlar her şeyin cılkını çıkarıyorlar. Saçma sapan danslar bir şeyler ne alaka yani? Kadın gibi hisseden bir erkek sokakta twerk yapmak zorunda mı? Ben kadın olarak sokakta twerk yapıyor muyum neyin özgürlugu bu? Ahlaksızlıgın mı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
LGBTQ+ üyesi değilim ama saygı duyuyorum. Kendi cinsel yönelimime gelirsek kızlardan hoşlanıyorum ama henüz cinsel ilişki yaşayabilecek bir kız arkadaşım olmadığı için ne söylesem boş. Günümüzde özellikle yaşıtlarımın büyük bir kısmı hava atma ve gösteriş yapma derdindeler ve maddi duruma daha çok önem veriyorlar bu tür sebeplerden dolayı sevgili yapmayı düşünmüyorum sonuçta Dostoyevsikinin dediği gibi"Kızlar seçer erkekler seçilendir" bu sebepten dolayı bekleyiş içindeyim. Bahtıma ne çıkarsa artık.
Panseksüel ve Non- binary' im. Yakın olduğum insanlara ve sosyal medyada paylaşıyorum. Bu bir sorun değil, benim bir özelliğim. Ben yönelimim ya da cinsel kimliğim için değer hak eden biri değilim, zaten değerliyim ve bunlarda benim bir parçam.
Ayrıca tüm heteroseksüellerin de onur ayını kutlamak istiyorum, hepimizin yaşadığı aynı aşk, aynı sevgi. Tüm insanlığın onur ayı kutlu olsun, bir ay değil, tüm aylarınız mükemmel geçsin!
Yönelimimi açıkça paylaşabiliyom (heteroyum). Ama biseks omniseks panseks homoseks demiseks aseks transeks cartseks curtseks her türlü yönelime saygım var. Homofobi oranım %0. Herkes yönelimini ifade edebilmeli
bunun tedavisi yok insanlar o şekilde doğar bazı insanlar etrafta bulunan sizin gibi insanlar yüzünden başta kabullenemeyebilir sonradan farkına varır toplumu zehirliyor falan ne demek sanki sonradan etraftan etkilenip oo bu iyiymiş hadi ben lezbiyen olayım falan diye karar veriyormuşuz gibi konuşuyorsunuz ayrıca bunun gençlikle de alakası yok 40 yaşlarını geçmiş evli bir sürü eşcinsel çift var asıl tedavi olması gereken sizlersiniz
Kardeşim benim için doğru bir oda yüce kitabımız kur'an-ı kerimde açık ve net akıl sahipleri için doğuştan hasta olanlar tedavi olmalı ve hangi tarafa yakınsa geçmeli ama sırf zevk için bu işi yapanlar var burada prim kasmayın sizin üyeleriniz taksim meydanında çocukların önünde çırılçıplak soyunup eylem yaptı çünkü ar damarı yırtılmış ve çoğu para için bu yöneliyor aksi halde pisyada seks işçisi olmazdı
Bu tür etkinlikler gerçek lgbt bireylerine zarar veriyor bence. Çünkü siz kendinizi normal diye kabul ettirmeye çalışirken aslında anormalmiş gibi davranıyorsunuz. Mesela sosyal medyada çok görüyoruz lgbt bireyi çiftler oluyor ve sadece lgbt içerikli içerik üretiyor. Doğuştan olan ve sürekli ortada bir şey yokken lgbt üstünden prim yapmayanlara saygı duyuyorum sonuçta onlar da Allah'ın kulları, insanları sırf Allah yarattı diye sevmeliyiz, sevmesek de onun da insan olduğunu unutmamalıyız.
@JapanMakineleri Bence var mesela erkek bedeninde olmasina ragmen kadin olduğunu hisseden veya tam tersi. Kınanamak gerek, Allah hepimze yardım etsin. Benim kızdiğim bunu medyada kullanan insanlar
Her Haziran'da bu muhabbetin her yeri istila etmesinden sıkıldım. Ayrıca o onur yürüyüşündeki saçma sapan kıyafetlerle mal mal harketler yapan taifenin derdinin toplumsal mesaj falan olduğunu düşünmüyorum.
Burası İslam toprakları, her dine mensup insanlar özgürce yaşayabilir. Sen müslümanlara yallah suuda diyorsan o kanunlarını aldığın ülkelere niye gitmiyorsun, yallah Avrupa'ya
turkiye cumhuriyeti anayasal olarak laik bir devlettir, turkiye cumhuriyetine islam devleti demek anayasal bir suctur once yasalari ogrenin, sonra yasarsiniz :)
Heteroyum ama iş yerinde beğendiğim be hoşuma giden bir kız arkadaşım var ona bakacam derken parmaklarımı kopartıyordum 😂 bazen kendimden şüpheleniyorum
Sevmeyenler açın bakayım google geçmişinize. Desteklemeyin bende desteklemiyorum ama ikiyüzlüde olmayın allah sadece eşcinselliğe günah demiyor. Başka günahlarda var.
Yorumunuza katılıyorum. bu tarz insanların o kadar kötülük varken kimseye zararı olmayan iki insanın birbirini sevmesine ahlaksızlık demesi iki yüzlülük sadece
Tercihse zaten saygı duyulacak hiç bir yanı yok, Kendi isteğiyle zevkine hadi bir de arkamı döneyim diye yapan rezillere zerre miktar saygı yok
Eğer hormonal bozukluk, yönelim ve istenmeyen bir olaysada, Bu kişilere tam destek vermeli ( normalleşmeleri için) şefkat etmeli, yardımcı olmalı kınamamalı ve yanlarında olmalı her zaman, Ama bu işi fiile döküp biz heryerdeyiz varız vb söylemler sadece mide bulandırıyor, çünkü covid olan bir bireyin ben hastaysam herkes hastalansın diye bütün dünyaya virüsü yaymayı çalışması kadar rezil bir şey, Hatta bu daha da iğrenç ve zalimce, covid en azından insanı direk öldürür, Peki bu görselllik nedir Alllah aşkına ya?
Hetero olduğum için problem yok bunda asıl sorun olmayanlarda, diyemiyorlar çünkü toplumda genel olarak dışlanıyorlar. Doğru olduğunu savunmuyorum ya da desteklemiyorum ama onların da insan olduğunu düşünüyorum
hem trans hemde panseksüel birisi olarak hiç değilse türkiye de kesinlikle kimliğimi, yönelimimi yaşayamadığımı düşünüyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saygı duyurum diyorlar ya ben duymuyorum bana göre azgınlık sapikliktan başka bisey degl hiç bı zamanda saygı duymam ha tecavuzculer ha bunlar aynı sapıklık benim için birde özgürce korkusuzca bunun günü mu olurmus..
Gerek görmüyorum. Şu görsel hoş mu yani sokak ortasında. Ne kadının ne de erkeğin cinsel yönelimleri ilgilendirmez beni. Ancak sokakta da neyin onur yürüyüşü tövbe estağfurullah ahah
ülkemizde de dünyada da bir çok insan sırf kendi cinsinden hoşlandı diye lgbt üyesi diye zorbalık görüyor darp ediliyor ve hatta öldürülüyor sana zararı olmayan ve kendi halinde takılan bu insanlardan ne istiyorsunuz ki? bunun yerine git sokaklarda kadına silah sıkan adamlara sesini çıkar kılıçla kadın öldürenlere tecavüzcülere git bunlara zorbalık yap öldür bunlara müstahak hak ediyorlar ama lgbt üyelerinin size zararı nedir ya iki kızın öpüştüğünü görünce ağzını açıp yok kavimmiş sapkınlıkmış ahlaksızlıkmış çenenizi düşürüp konuşmasını biliyorsunuz ama başka şeylere gelince çıt yok sevgi bu onların yaptığı tek şey belki hemcinsine sevgi beslemek belki hem erkeklere hem kadınlara sevgi beslemek bunda ne var sevgi ya aşk duygu bunun neden cinsiyeti var ki işte bunların bu ölümlerin zorbalıkların önüne azıcıkta olsun geçebilmek insanlara farkındalık yaratmak için var onur ayı
Onur değil edepsizlik, namussuzluk, sapkınlık ayı! Aşka saygı duymuyorum dinime göre, bir milletin helak edilme sebebini asla hoş karşılamam. Asla. Elimden ne geliyorsa bu pisliği sonlandırmak İçin yapacağım Çok kötüsün
@Gdjdjsjdb lezbiyen bir kız Beni arzularsa zoruma gitmez Ama erkekler beni arzulama ihtimali tiksinç geliyor Tabiki kimseyi kırmam bu konuda Ilerde benim çocuğumda gay olabilir Alllah korusun
@Gdjdjsjdb yok niye sergileyim Belki ilerde benim başıma da gelicek Çocuğum gay da olabilir Toplumdan bu insanları dışlarsak Kendilerini ona buna kullandirtirirlar Hem onlarda insan Saygıyı hak ediyorlar
@Gdjdjsjdb çağ eski çağ değil artık yeni nesil cok da saldırgan yaklaşmıyor Hiç bir zaman bu sapkınlığı desteklemem Ama hor da görmem Sen de çocukluktan beri mı var?
Söylüyorum ya eş cinsel olmanın onuru! insanların farklı seçimlerden dolayı ön yargıya mağruz kaldığı sırf aynı cinsten birini sevdikleri için dışlandıkları toplumda, bunu açıkça söylemek ve kutlamak için onur ayı deniyor.
Tüm geçinme barınma savaş vs dertler bitsin tek sorunumuz bu olsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Topluk güzel kardeşim escinsellik gibi lanetli seyleri sanki iyi bir b. kmus gibi millete sunup ozendirmeyin. Bunlara inanan destekleyen ve pisligi mesrulastiran tum ne oldugu belli olmayanlar... Allah in laneti uzerlerine olsun