LGBT onur yürüyüsünü doğru buluyormusunu
Hiç bir dine veya baska bir seye saygısızılık veya zarar vermeden yürüyecekseler yapılmasında sıkıntı yok bence
LGBT onur yürüyüsünü doğru buluyormusunu
Hiç bir dine veya baska bir seye saygısızılık veya zarar vermeden yürüyecekseler yapılmasında sıkıntı yok bence
Kafama göre bir şeylere doğru ya da yanlış diyemem. Doğru, Allah'ın koyduğu kurallardır. Onun dışına çıkan her şey yanlıştır. Rabbimin lanetlediği bir şeye boyun eğmem. Saygı da duymuyorum, normal değil ~ ℳ
Cevap
5Cevap
İsrail'de bile LGBT yürüyüşü var. Tel Aviv-Yafo ve Yeruşalayim (Kudüs) şehirlerinde LGBT yürüyüşü yapılıyor.

Yapasınlar ama dini seyleri bayrağı karıstırmasınlar bir zahmet
Ben biraa eski kafalıyım oyuzden herkes kendi fikriyle ilgilensin ben lgbt olayinin komple kalkmasini isterdim
Dediğim gibi bu benim fikrim sormuşsun soyledim ama ben uygun görmüyorum
Bise diyem
Benlik sıkıntı yok, hak ettikleri saygıyı görene kadar yürümeliler.
İnsanların cinsel tercihine saygı duyuyorum diyebileceğim sadece budur
Otomatik bişey alıp hepsini bişey yapmak istiyorum desem bir çok kişinin iç sesini ortaya çıkartmış olurum
Doğru birsey değil
Düşünce sadece bu
Düsüncesi bile güzel birsey değil
hayır bulmuyorum rabbim onlara da şifa versin zor
Hayir onlara karşıyım
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?