Ben çok mu abartıyorum bu konuyu?

Merhaba arkadaşlar ben kuzenime çok darıldım kendisi çok abarttığımı düşünüyor ama aslında kendimce kendimi haklı buluyorum. Ben şimdi tek yaşıyorum ve annem geldi yanıma ama tabi annem direk tatile felan gitti başka şehire, gideceği zaman ben çok sinirlendim dedim bu ne ya bana geliyorsun ama başka yere gidiyorsun ve ağladım çünkü tek annemle vakit geçirmek istedim, neyse sonra kuzenim oradaydı dedi biz gezeriz boş ver gezsin felan benimde içim rahatladı çünkğ benim ile kuzenimin izin günleri çok nadir rastlanıyor, neyse o gün geldi felan bana diyor işte 1-2 saat gezeriz sonra ben festivala gidicem felan filan tabi gideceği arkadaşı normalde çok kıskanç ve kuzenimin mutluluğunu istemeyen bir arkadaşı ve kendisi de bunu çok iyi biliyor ama saf olduğu için arkadaşının onu düşündüğünü sanıyor, ben duyunca işte festivale gidicene sinirlendim dedim tamam neyse siz gezin ama içten içe canım çok acıdı çünkü çok zor zamanlar geçiriyorum ve sadece 1 gün bile gezsem çok rahatlıcaktım.. şu an onunla konuşasım gelmiyor ve yine tek tek depresif bir halde evde geçirdim günümü uyarak ne bilim ben mi abartıyorum ya bu olayı :/
Ben çok mu abartıyorum bu konuyu?