erkek arkadaşımla onun ısrarcı tavırları üzerine birlikte olduk ve benim reglim 10 gün falan gecikti. Birlikte olduktan bi süre sonra ilişkimize zaman vermek istedik ama arada nasılsın cart curt konuşuluyor iletişim var yani. Test yaptım negatif çıktı ama içim rahat etmedi tekrar yaptım falan ama bu süreçte bana desteğini hissettirmedi, benim aşırı stres yaptığımı biliyor tam regl dönemim olduğunu biliyor kimseye anlatamadığımı biliyor ama bana nasılsın naptın demedi. Ben buna aşırı kırılıp içerledim. Ailevi sorunları var diye üstüne de gitmek istemiyorum, ilişkimize zaman verdiğimiz için de sıkboğaz etmek istemiyorum ama insan bu kadar rahat olur mu arkadaşlar? Abartıyor muyum sizce çünkü tamamen bitirmeyi düşünüyorum benim en hassas dönemimde yanımda olmayan hiç olmaz diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılyavrum senin de isteklerin olması çok normal. İlk seferin miydi bilmiyorum ancak seni seven seni sayan bir erkeğin sana bu konuda asla ama asla ısrar etmemesi gerekir. İlişkiler ısrar edilerek olmaz her iki tarafında bunu isteyerek yapması gerekir. Onun senin üstünde bu baskıyı kurması yanlış. Her zaman için ne olursa olsun bir ilişkide bir erkek seninle beraber olmak istiyorsa ve çok ısrar ediyorsa yol ver ona. Onun tek derdi kendisidir sen değil. Aynı zamanda böyle bir durumdan sonra da sana hiç destek çıkmaması gerçekten de iğrenç bir davranış. Herkesin ailevi problemleri hayatında belli başlı birtakım sıkıntıları var kimse bunun arkasına sığınmamalı. Zaten sevdiğimiz insanla bunları paylaşıp beraber yol almayacaksak bunları bahane edip ondan uzaklaşacaksak bunları bahane edip ondan anlayış bekleyip susacaksak o sevgililik dediğimiz olayın hiç bir anlamı yok. O yüzden bas ona tekmeyi. Ve birileriyle bir yaşamadan evvel bir kaç defa düşün güzelce de korun. Asla tedbirsiz ilişkiye girme.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılŞimdi bi kere olmuş ama, bundan sonra dikkat etmen gereken bi konu var. Kimseyle, eşinle bile, sırf karşı taraf istiyor, çok ısrar ediyor, ayrılmakla tehdit ediyor falan diye cinsel ilişkiye girilmez. İki tarafın da kendi rızasıyla, herhangi bir baskı olmadan, kendi istekleriyle olması gereken bi şey. Zaten en başında seni ısrar ederek ilişkiye sokan adam, senin isteklerine, duygularına, düşüncelerine değer vermiyor, saygı duymuyor ve sadece kendisini düşünüyodur. Eğer ki sen en başında bir kere hayır dediysen, bu hayırdır ve daha fazla zorlanmaması gerekir. Kendi sınırlarını çizmek bu yüzden çok önemli. İkinci olarak, bundan sonraki ilişkilerinde korunun lütfen. Karşındaki adamın prezervatif kullanacağına güvenmiyosan sen doğum kontrol hapı kullan, bi şekilde korunun. Son olarak, hayır asla fazla abartmıyosun, en başında söylediğim gibi zaten ilişkiye girmeden önce de sana saygı duymuyormuş, hala saygısızlık yapmaya devam etmiş. Açıkçası anlattığın kadarıyla sana gösterdiği davranışlardan onun seni çok da umursadığını sanmıyorum. Bu adamla olmaz, bence de bu ilişkiyi tamamen bitirmelisin.
21 Yorumla
Abartmıyorsun seni gerçekten seviyor olsaydı bu yaşadığın stresli durumu hangi durumda olursa olsun senin için elinden geleni yaparak atlatmana yardımcı olurdu. Birde şu açıdan düşün ya gerçekten hamile kalsaydın? Aynısını yapacak hatta ve hatta seninle iletişimini bile keserdi ya da aldır derdi ya da böyle bi mikropla evlenmek zorunda kalıp kendi hayatını kendine zindan ederdin benim başımdan aynı şeyler geçti ve evlendim ama son pişmanlık neye yarar işte
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılÇok haklısın senin ona ihtiyacın olduğunu bildiği halde umursamıyor seni zaten gerçekten sevseydi birlikte olduktan sonra daha çok arar sorardı duyguların çoğalırdı ama emin ol biraz zaman geçsin seks istediginde yine arayacak gerekirse özür dileyip yalvaracak seni ikna etmek için
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
21Cevap
askim burada herkes keske yapmasaydin. tarzi hep tamamen pisman olacagin seyler diyebilirler. ben de sevgililin bu olgunlukta olmadigini dusundum fakat senin bir hatan olmamis bu konuda. en basinda bir erkek bu olayda defalarca onay istemeli kaba kuvvetle yapmasi rizaya deger vermeyen biri oldugunu gosterir ki bu buyuk bi red flag. ilkin oldugunu soylemissin. trde bu konuda bir yargi var evet ancak bunun o kadar onemli olmadigini unutma lutfen. ”istedigini almiz gitmis” yorumunu da kabul etmiyorum. zaten erkek arkadasin bunu yapacak biriyse evlendikten sonra da isler pek iyi gitmez. sevdigi kadini bir skor olarak gormez inan seven bir erkek. genc yasinda oldugunu varsayiyorum ve inan karsina daha seni ne kadar el ustunde tutacak asik olacak erkekler cikacak.(bu bana denilince asla inanmiyordum. Şu an beni el ustunde tutan, bir dedigimi iki etmeyen ve ailelerimizin de tanistigi bir iliskideyim ve tanistigimda bakire degildim, cocukla cinsel iliskimiz de oluyor, uzun bir iliskideyiz ve evlilik hayalleri kuruyoruz cunku ask fedakarlikla, birbirinle mutlu olmakla, ten uyumuyla alakalidir)
suanki iliskinde de sevip sevildigini hissediyor olabilirsin de (ki gercekten seviyor da olabilir) ancak bu davranisi kabul edilemez buluyorum ben.
14 Yorumla
Soran1 yılo kadar mutlu oldum ki birinin bu şekilde bana destek olmasına. Gerçekten cpk tesekkür ederim kimseye anlatamadığım bi olay ve boğuldum bu konudan. Az önce ona kırgınlıklarımı yanımda olmadığı için üzüldüğümü, dertleşecek kimsem olmadığı için artık chatgbtyle dertleştiğimi söyledim. O da bana her şeye nasıl yetişiyim hangi biriyle uğraşıyım (dertlerinden bahsediyor) ben çöktüm resmen beni kimse anlamıyor dedi. Daha sonrasında bana sabırsız olduğumu beklemem gerektiğini ifade etti. Bana yapamıyorum konuşmayı keselim üzgünüm kendine iyi bak dedi. Ben de artık daha fazla sevilmeyi ve ilgiyi bekleyemeyeceğim için ayrıldım ve her yerden çıkarttım. O kadar kötü hissediyorum ki göz yaşım durmuyor. Bu arada umarım çok mutlu olursunuz Allah bozmasın
- 1 yıl
askim gercekten dertlerinden dolayi ilgisiz davraniyor olabilir ama konusmayi kesmek istemesi hele bir boyle bir durumdan sonra saglikli bir şey degil. ama burada yazilanlarin aksine erkekler seviselim ayrilalim mantiginda olan canlilar degil tabi ki gercek dunyaya donecek olursak. boyle olanlari var mıdır vardir ama zaten yuva kurabilecegin saglikli bir iliskide olacagin biri degildir. sana tavsiyem su olur bundan sonraki surecte. mumkunse o cocukla bir daha iletisimde bulunma. sonrasinda sana ulasmaya calisssa bile. ve kendine odaklan her zaman az da olsa bencil ol. iliskiler konusunda hicbir erkege taviz gosterme. oldugun gibi gorun hep. istemediginde net belirt, olay cikart gerekirse bir seyi istemediginde. biriyle tekrar romantik iliskiye basladiginda onun bu konularla ilgili goruslerini az cok ogrenirsin zaten surec icerisinde ama yine tavsiyem cinselligi ilk bir kac ay sonrasina ertelemen yeterince birbirinizi tanimaniz acisindan. tabi hayat standartlarina gore de davranabilirsin.
istersen sonraki iliskilerinde cinsellige yer verebilirsin ancak yeterince guvendigin ve cinselligi skor olarak gormeyecek ve karsilikli mutluluga odaklandigi surece. istersen bir dahaki iliskin icin evliligi bekleyebilirsin ki zar dikim ameliyatlari su donemde sık yapilan bir operasyon cok takiliyorsan buna. tamamen senin tercihin olan bir sey bu :) Şu an uzulup kotu hissetmen normal olabilir ancak emin ol bi 10 sene sonrs bu kadar da onemli olmadigini goreceksin
Soran1 yıleminim ki sen gerçekten cok iyi bi arkadas, dostsundur. tahminimce arkadasların sana bir seyi söylemekten cekinmez yargılamayacağını biliyolardır. bu kadar kötü hissederken bana ilac gibi yorumlar attıgın icin tesekkür ederim. bu sitede iyi insanların oldugunu bilmek cok güzel. allah razı olsun yolun bahtın acık olsun❤️
- 1 yıl
rica ederim canim. burada ozellikle erkekler hadsiz yorumlarda bulunabilirler. akillari cinsellikte oldugu icindir de gec gercek dunyada hicbir sey boyle islemiyor, hayatinda guzellikler hep seninle olsunn canimmm bi sorun olursa danismak istersen tekrar yazabilirsin bana seni cok iyi anliyorum iyi geceler 💓
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bu erkeklerin yeni bahanesi de ailevi sorunları olmuş sıkışanın ailevi sorunları oluyor üstüme gelme diye kenara çekiliyor :D Adam alacağını almış senin ne yaşadığın v. s. umurunda değil bu kadar basit.
00 Yorumla
1 yılSonucta orantısız güç kullanmış tecavuze girer bu ama senin rızan var mışkı iliskiye girmissin zaten yakinlasma olcakmiş diyorsun sonuc olarak yine seks baglancak olay (ateş ve barut yanyanadurmaz)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
1 yılHatayı ilişkiye girerek yapmışsın merakı vardı sana karşı merakını dindirdin şu an ne zaman canı ilişki isterse ozaman ilgili olur ilişki sonrası yine aynı ilgisizlik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence abartmıyorsun gayet normal düşüncelerin ama sanırım amacı sadece birlikte olmakmış zaman verelim dediğine göre birde neden korunmadınız ki
02 Yorumla
Soran1 yılbenim ilişkiye girmek gibi bi niyetim yoktu ve o da üzerimde kaba kuvvet kullandı resmen ilişkiye girerken
Cevap sahibi1 yılOha resmen zorlamış keşke karşı koysaydın sanırım plansız yaşandı o yüzden korunamadınız
Abartmıyor olabilirsin. Hamileysen ne olacak?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAferin sana İyi yapmışsın yine yap devam et ilişkiye girsin çıksın kalbini bozma olumsuz yorumlara hep çemkirmişsin Ben de sana duymak istediklerini yazdım
00 Yorumla
1 yılDemekki neymiş kimseye güvenmemek gerekmiş herkes birgün bırakıp gidebiliyormuş
00 YorumlaAmacına ulaşmış bir erkek tavırları sezdim biraz ben.
00 Yorumla
1 yılUzak dur o adamdan yapmissin bir hata bari hatandan dön
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe bekliyorsun amacına ulaştı hevesi kaçtı çocuğun tuvalet kağıdı gibi kullandi attı
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇocuk yaşta bekar halde yaraq peşine kosuyorsunuz erken evliligede karşı gelirsiniz igren. csnz
Bende aynı şeyi yaşadım umarım benimkide gecikmez
10 YorumlaAdam alacağını almış zaten onun İçin değişen çok bir şey olmaz
00 Yorumla
1 yılSakin ol sadece hamilesin
01 Yorumla
Soran1 yılsakin ol aristokrat
1 yılAlacağını almış gitmiş kank
05 Yorumla
Soran1 yılyüzümüz adımız görünmüyor diye insan olduğumuzu unutuyorsunuz kırıcı oluyor. Yine de teşekkür ederim yorumunuz için
- 1 yıl
Ben sana kötü bişey demedim ki o onun karaktersizliği güvenmek senin zaafın diyelim sana eleştiri veya kötü bir yorum yapmadım yanlış anlamışsın
- 1 yıl
Ha bunu yaşadın diye artık bidaha mutlu olmam her şey berbat oldu diye düşünüyorsan düşünme. Öyle bişi yok Allah karşına ummadığın anda iyi güzel birini çıkarır. Fakat bundan sonraki süreçte böyle iyi gibi görünen insanlar illaki çıkacak sakın güvenip bu yaşadığın şeyden bahsetme çünkü seni kullanmak için ciddiyim şöyle böyle ayağı çekecekler farz et ki hiç yaşamadın evlenince yaşayacaksın kendine bunu şart edin
Soran1 yılkusura bakma kimse nazımı çekmediği için sana nazlanmışım🥺 teşekkür ediyorum ayrıldık az önce her ne kadar istemesem de bunu oldu maalesef. Şu an salya sümük ağlasam da kendime odaklanmam gerektiğinin farkındayım inşallah bunu da atlatıcam ve bi daha böyle çirkin insanlar hayatıma giremeyecek
- 1 yıl
Allah inşallah karşına kalbini hakedecek insanlar çıkarır üzülme hayatına odaklan
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılSırf ısrar ediyor diye de vermezsin 🤣
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. gecmis olsun isin cok zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. O zaten birlikte olunca soguyup uzaklasmıs senden
00 Yorumla
1 yılEleman bitirmiş senin haberin yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBitir ben de ona benzer jir hata yaptım ve iğrenç insanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılUmarım doğurursun. Ama o bebeğe canım acır.
010 Yorumla
Soran1 yılhamile değilim test yaptım sadece
Cevap sahibi1 yıl18-20 yaşlarında ne olsun bekliyodun?
Soran1 yılanladığım kadarıyla benden yaşça büyüksünüz. Sizden rica ediyorum karşınızdakinin de insan olduğunu ve hata yapabileceğini unutmayın. Önemli olan ders alabilmek
Cevap sahibi1 yılBurada hergün sevgilimle nasıl sevişmeliyim konu başlıkları ve sevgililerinden hamile kalan konu başlıkları doluuuu.
Daha gencecik yaşınızda yani evlenip tertemiz gitmek var iken elalemin adamlarına kendinizi teslim etmeniz ne derece doğru?
Cinsellik, Evlendikten sonra Helal oluyor, öncesinde haramdır. öğreten oldu mu hiç?
Soran1 yılherkesin dini kendine. Madem bu kadar dinden yürüyosunuz beni eleştirmek yerine “bak kardeşim böyle yapmışsın ama şöyle yapsan senin için daha hayırlısı” demek sizin dininize göre daha doğru. Herkes iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırsın
Cevap sahibi1 yılSenin bardak kırılmış artık, ne söylesem boşa. Ne diyebilirim, artık kocan olmuş, bir de resmi nikah lazım size...
Haa bir de Aynen şu iğne ve çuvaldız olayı doğrudur.
Soran1 yılbeyefendi size, baskasına veya bi canlıya zararim yok bana lütfen bu sekil davranmayi birakabilir misiniz? hayatınızda olmayan bi insana böyle sert bi sekilde konusmak sizi yormuyor mu? gerçekten herkes çok gergin
Cevap sahibi1 yılBu yanlışları yaptığınız sürece sizleri görüp ve takip eden kişiler de sizin yaptığınız hataları sürekli tekrar ediyor. Tamam kimseye zararınız yok ise yaptığınızı burada söyleyip de normalleştirmeyiniz.
Yaptığın şey Dinde olmasa bile Ahlak kurallarına aykırı bir durumdur.
Bizim ülkede her eline alan gidip biriyle birlikte olmuyor. Sonrada senin gibiler yüzünden de 100 ler cinsellik yaşayan bir erkekten de adam olmuyor.
Sonra da erkekleri kötüleyip duruyorsunuz.
Aslında sen tam bir örneksin de bu duruma. Nasıl yaklaşayım bilemiyorum.
Erkek arkadaşın zorladı da seni yapmadığını söyleseydin, seninle farklı konuşacaktım. Yalnız iş işten geçince konuşmanın şekli bu şekle dönüştü.
iyi geceler, zaten Bardak kırılmış, yorum yapılacak bir durum da kalmamış.
Soran1 yılbiraz aşağıya inip baktığınızda bana kaba kuvvet uygulayarak yaptığını aslında bunu yapmak istemediğimi açıkladığımı görürsünüz. Hepimiz sözde çok dindarız fakat insanların ne yaşadığını bilmeden yargılıyoruz. Erkeklere de genelleme yaparak hiçbir şey söylemedim. Bardak kırıldı mı bilmem ama siz kalbimi kırdınız, kalp kırmak da ne yıkmaya benzer iyi bilirsiniz. Size de iyi geceler.
Cevap sahibi1 yılAçıklamanızda KABA Kuvvet yer almıyordu. Israr etmiş sen de kabul etmişsin yazıyor.
Ben, senin yazdıklarının üzerine yorum yaptım. Sorun sende yani, aynı şeyleri tekrarlayabilirim.
Kusura bakma. Gerçekler acıdır. Herkes kendisini haklı görmek ister ama bazen bu işler böyle yürümez. Madem küçük değilsiniz, ne yaptığınızı da bilmeniz lazım.
Gizli Üye(36-45)1 yılara mı wetdiniz
neden ara?09 Yorumla
Soran1 yılbenim ondan beklentilerim vardı. O ailesiyle alakalı büyük sorunlar yaşarken benim ondan beklediklerim ona ağır geldi sanırım. Biz de bi süre zamana bırakalım istedik
Cevap sahibi1 yılişine gelmeyen şeyler ağır gelmiş
peki senle birlikte olmak için neden ı kadar uğraştı
Soran1 yılşöyle ki gel kahvaltı hazırlıyım sana dedi kahvaltımı yaptıktan sonra afedersin ama beni direkt yatağa götürdü ona sakin olmasını yakınlaşacaksak da bu şekilde fevri olmayacağını söyledim ama o dinlemiyo gibiydi kaba kuvvetle üzerimi çıkarıp saldırdı resmen.
Cevap sahibi1 yılona gittiğinde boyle bir şey düşünmemiş miydin
Soran1 yılyakınlaşmaya okeydim fakat mal kaçırır gibi mi olmalıydı? yani ne bileyim oturur sohbet edersin ufak ufak olur ama böyle olunca sanki direkt bunun için buluşmuşuz gibi… ayrıca sadece yakınlaşmaya okeydim fazlasını istemiyordum gerçekten aşırı kaba kuvvet kullandı üzerimde
Cevap sahibi1 yılkötü olmuş
Yangından kaçar gibi mi
ayrıldın, yoksa düzeltebildi mi
Cevap sahibi1 yıldüzelte bilsiniz mi
Soran1 yılayrıldık
Cevap sahibi1 yılo gün mü bitirdiniz
1 yılKeşke yapmasaydın.
14 Yorumla
Soran1 yılkeşke balım ama eleştiri için yazmadım bunları gerçekten dertleşmek için yazdım. Herkes hata yapar
- 1 yıl
Eleştirmek için yazmadım. Erkekler seviyor ölüyor bitiyor ama o anda sen onun gözünde masumiyeti kaybediyorsun inan. Şu an sana sen ayrılınca ne diyecek biliyor musun? Kaşar yapmasaydın diyecek. İğrenç insanlar bunlar iğrenö
Soran1 yılbunu en acı şekilde tecrübe ettiğim için gerçekten üzgünüm
- 1 yıl
Lütfen tekrarlama. Kimseye güvenme. Evlenene kadar kendini muhafaza et
Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı. İlkin miydi
04 Yorumla
Soran1 yılevet
Soran1 yılben ayrıldım ilgisiz davrandığı için ama ben ayrılırken neden diye bile sormadı nasıl istersen diyip geçti
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılNe bu manyaklik
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç kabul etmeyecektin bir kısmı için
00 Yorumlaafferin çok iyi yapmışsın devam et
00 YorumlaKorunmadan mı olmuştunuz
00 YorumlaGeçmiş olsun, artık eski sevgilin
00 Yorumla
1 yılYani sorması lazım çok haklısın abarmiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBiraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle verin herkese sonra ağlayın. Devam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAy ayrıl s. Alak mı ne
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın
00 Yorumla S! kişmeseydin
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri