Fazla mı abartıyorum?

Kızlar şimdi şöyle ben evliyim bir tanede çocuğum var böyle şeyleride kolay kolay unutamam ben bende sinir yapar sadakat benim için çok önemli biz eşimle birlikte kayınvalideme kalmaya gittik kayınvalidemin hemen karşısında bir kız oturuyor üniv. okuyor kayınvalidemle araları iyi işte gidip geliyor ben daha yeni tanıştım eşimde aynı şekilde daha doğrusu biz sohbet muhabbet tanıştık eşimin hiç bir alakası yok.. biz bir gün eşimle dışarı çıktık çocuğuda kayınvalideme bıraktık en fazla 2-3 saat yoktuk yani o kızda bi ara uğramış kayınvalideme biz yokken işte bizim çocukla az oynamış etmiş kim bir çocuk görüp ilgilenmez ki? Eve geldik işte bilmem ne bu kız gitmek bilmedi he kıza bir suç bulmuyorum bu arada erkek arkadası var bir yanlısını görmedim ama gitmek bilmedi o gün biraz şuursuz herhalde kayınvalidem uyudu cocuk uyudu biz eşimle bununla birlikte kaldık sonra eşim sigara almaya çıkcam dedi bende bir art niyet aramadım tabi ki hadi gel bizde gidelim dedim kıza eşimle birlikte gittik kendisine sigara aldı eşim tanımadığı daha bir gün gördüğü kıza doğrudürüst tanımadığı halde 2 paker sigara aldı verdi? Sizce ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bana dediği ne biliyormusunuz çocuğa bakti ilgilendi aldım dedi ama ne alaka zaten kayınvalidemdeyiz o bakıyor kız bi ara uğramış oynamış siz hiç tandımadığınız bir kıza erkek olup yanınızda eşiniz var 2 paket sigarayi ne anlamda alırsınız? Yani ben bugün olmuş anlam veremiyorum

Fazla mı abartıyorum?