Öncelikle günaydın arkadaşlar küçük kardeşleri olan abiler ve ablalardan bi fikir almak istiyorum. Benim benden 20 yaş büyük bir ablam var ve kendisi başka ülkede yaşıyor hava hostesi, benim ablam kaç yıldır hep tek yaşıyor bildim bileleli ve şu son zamanlarda Türkiye geldiğini farkettim ne zaman sorsam eski videolar veya işte günü birlik geldiğini iddia ediyor. Şöyle bir sorun var onun bir kuzeni var (babamız ayrı) ve ne zaman gelse onunla bir fotoğraf bişey paylaşıyor ki o kuzeni benimle yaşıt sayılır ve ben dün sinir krizi geçirdim çünkü bırak beni paylaşması ama ona verdiği ilgi vs bana vermiyor bende kavga ettim onunla heryerden engelledi beni ne hal hatrımı soruyor ne bişey ben mesaj atmazsam atmıyor hediye alsam almıyor bırakıyor ve içten içe bu beni üzüyor çünkü tek kardeşim o başka ablam yok veya başka kardeşim yok, diyorum gel beni gör napıcam senin yanındayken diyor onlarla geziyorum diyorum benle de gez beraber gezelim kabul etmiyor çok ağladım çok üzüldüm beni suçluyor her şey için annemin ona yaşattıkları için beni suçluyor gibi yorum yaptı ya ben daha bebektim nerden bileyim, ben napa bilirim yarın öbür annem ile babamın başına bişey gelse benim kimim var dedim dedi merak etme her şey sana kalıyor işte kullanırsın işi gücü para ve gezmek oldu ben oysaki onunla 1 saniye olsa vakit geçirmek olsun istiyprum ben bir kardeş olarak ona çok yanlış mı konuştum? Yeterli değilim ben kardeş olarak gerçekten de olanlar yüzünden benim mi suçum 😞 nolur biri beni aydınlatsın burada tek kalıyorum kafayı yiyecem
Not kendisi 40 yaşında ben 22
Not kendisi 40 yaşında ben 22
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar