Garson Biriyle Evlenir Miydiniz?

Üniversite mezunuyum , şimdi de yüksek lisans yapıyorum. Kısacası İstemezdim. Eşimde benimle denk olsun, okumuş olsun isterdim. Öbür türlü yükün çoğu benin omzumda oluyor buda çok hoş bir durum değil. Maalesef böyle.
Yani yüksek lisans yapıyorsun tabiki davul bile dengi dengine o konuda lafım yok bro sadece lise mevzunu olduğu düşünsen peki
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!evlenmezler bro parası olana verirler malı anası babası
Kime verirse versinler aga beni ilgilendirmez bizim bilgisayar oyunlarımız bize yeter be
Ben istesem de ailem istemezdi eski erkek arkadasim garsondu cok seviyordum onu evlenmek istedi ailem kabul etmedi sen üniversite okuyorsun o garson okul okumamış dengini bul dediler ki haklilar da bu devirde maddi gecimsizlik fazla var şu an ki aklımda cevap veriyorum ben evlenmezdim
Anladım hak veriyorum sana bu evlenirim diyenler bence yalan atıyorlar bu dürüst cevabın için sağol peki bu konudan anneme ne cevap versem bir daha mevzuyu acmaz
İlla ki doğruyu söyleyen de vardır rica ederim. Annene gelirsek ev geçirdirecek bir işinin olmadığını söyle bende garsonluk yaptım üni hayatımda evli biri için sıkıntılı bir meslek çünkü güvencen yok bir kere geçindiremezsin birde çocuk olursa ohooo bir an önce kendine başka iş bakmaya bak askerlik yaptın mı bu arada?
Güvence şöyle kurumsal bir firma iş sözleşmesi var ve sevilen biriyim yani çıkartma gibi bir durum olmaz mesai olanakları bile var askerliğimi yaptım baya zor yerde askerlik yaptım tim komutanı olarak bitirdim
Aslında evlenmek filan istemiyorum annemle yaşasam yeter bana sadece merak ettiğimden sordum Uzman artık olmak zorlaşıyor değil imkansız torpil lazım sınavları filan çok zor ve şartları berbat olsan bile kadınından ayrısın 7 24 saat öyle hayat gecmez emin ol daha kötü
Ama ben istemiyorum ki ben böyle rahatım annemi alır gezerim anneme alırım hediye o beni param olmadığımda da severdi olduğunda da anne sevgisi yetiyor şimdi bu zamanda evlenmek mantık işi değil yok altınıydı yok düğünüydü babam mutheait değil ki o kadar parayı bulamam
Neden olmasın. Bu iş mesleğe bakmaz karaktere bakar
Karakter bu zamanda kimsenin umrunda değil kanka bakıyorum nerde fırlama zengin it var aldattığı halde kız devam ediyor bu nasıl bir genişlik anlam vermek zor
Anneni dinleme istemeden seni zehirliyor. Kızlara da açıl. İlla evleneceksin demek değil bu takıl, hayatını yaşa. Annene de kulak asma
Yok ben gönül eğlendiremem öyle olacaksa ya tam olacak ya da olmayacak adamlığında bir raconu var ne ara unuttunuz bu değerleri
O zaman bul kendine göre birini, kızı anana ezdirme sahip çık. Allah gönlüne göre versin
Maaşın evlilikten sonra geçinmeye yeterse neden evlenmesinler kanka boşa takıyorsun kafana
Evlenirdim garson biriyle
Şaşırdım hiç böyle cevap beklemiyordum ama düğün filan nasıl ödeyecek ki garson adam
Kendim için demiyorum ki kanka ben zaten evlenmeyi filan düşünmüyorum sadece senin cevabına karşılık sordum
Seviyorsam evet evlenirim
3 senelik eski erkek arkadaşım garsondu. Bu gayet normal bir şey helal bir iş yapıyorsa ne yaparsa yapsın.
Şuana kadar haram 1 gram şey yemedim yememde ama pek inanmıyorum bu laflara peki neden ayrıldınız
Böyle karaktersiz insanlar yüzünden kimsenin kimseye güveni kalmadı ve bu durum çok kötü
Annene söyle ki devir kötü anneyyy
😂😂 dinlemiyor kanka diyorum bir düğün olmuş 200 bin lira düğün yapmazsınız diyor
Kadında haklı torun görmek istiyor sen de haklısın bizim bu duruma düşüren ekonominin a*k :D
Ekonomiden yana sorunum yok kanka ekonomi kötü mü berbat tabiki ama aldığım maaş ayda 7 bin lirayı buluyor fakat garson parçası diye bir tabir olduğu için sordum yani kendi kendime yetebiliyorum ama bir düğüne 200 bin tlde sacamam ben babasız büyüdüm yoksa onuda yapardım bütün masraflar bende
Kardo benim peder her gün bitcoin'den 1 bin dolardan aşağıya kaldırmıyor :D Bu kadar rahat olma sana söyleyim paranın değeri yok artık :D Dolar veya euro iş yapıyor bu devirde.
Peder ne iş yapıyor bro bu nasıl bir sermaye benim peder olsaydıda para kaldırmasaydı yaşasaydı keşke
Teknisyen kendisi, normalde parası da vardı da bitcoine girdi. Arkadaşları diyor baban milyoner :D Ama benim şeyimde olmuyor görgüsüzlüğün luzmu yok :D
Ben evlenmem kizlara sor kanki
$ ya da € kazanıyorsa neden olmasın 😄
😂😂😂 vay para göz vay DCJSKCNSMSODMMD şu kıbrıs işi olursa eğer sterlin üzerinden kazanacam ama biraz zor arkadaş kıbrısa gitti bizi unuttu p1ç bu insanoğlu çok kalleş
Büyük konuşmıyım ama evlenmezdim
Büyük konuşmakla alakası yok be kankam fikrinim sordum bencede haklısın o konuda sana bir lafım yok mâlum ekonomi zaten bayır aşağı giden kamyon gibi bu devirde risk alınmaz peki sen ne iş yapıyorsun
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş