Cimri biriyle evlenir miydiniz?

Arkadaşlar bir ay sonra nişanımız var kendisiyle uzun yıllardır tanışıyoruz fakat artık işler yeni yeni ciddiye binmeye başladığı için kendisini de yeni yeni tanıyorum sanki. her konuda sürekli para muhabbeti açılıyor evet bu ülkede parayı maddiyatı düşünmemek mümkün değil ama artık canımı sıkmaya başladı. Her şeyde tasarruflu olmaya çalışıyorum fazla masraf yapmamaya çalışıyorum dışarı çıkıp kahve içmeye giderken bile parayı düşünüyoruz sürekli yaz geldi tatile gitmemiz bile mümkün değil ki daha Nişanlanmadık bile beraber eğlenemiyoruz bir yerlere gidip gezemiyoruz bu şimdiden böyleyse evlendikten sonra nasıl olacak erkek arkadaşım sürekli parayı düşünüyor ailenin tek erkeğim her şey bana bakıyor diyor bu durumda ne yapacağım hiç bilmiyorum anlayışlı olmaktan çok yoruldum ve benden hep daha fazlasını daha fazla anlayış bekliyor sanki. Atla deve alalım dermişim gibi bir hali var. Nişanlığımı seçerken bile 1500 lira çok bir para gibi geldi ona madem maddi durumumuz yetersiz evlenmeyelim diyorum e biz gösteriş mi yapıyoruz evlilik mi diyor vallahi işin içinden çıkamıyorum ben mi hatalıyım
Cimri biriyle evlenir miydiniz?