Anne tarafından ilgisizlik görmezden gelinme?

Merhaba. Yine kendimi bi parkta buldum kendimi artık bi kavga içinde bulunca dışarı atmaya başladım. Derdimi kimseye anlatamıyorum anlatsamda anlamayacaklar gibi yazacaklarımı kimi şımarıklık kimi şükürsüzlük olarak görebilir bütün eleştirilere açığım bi 9 senedir en yakınım tarafından kotu eleştirilmeye alışkınım zaten 10 yaşıma kadar annem sürekli benimle ilgilendi beraber gezdik bana sorunum var mı yok mu bi nasılsın diye sorardı en azından sonra kardeşim dünyaya geldi abim ve ablamda var. Kardeşimi çok seviyorum iyi ki var bu bir kıskançlık değil sadece kendime yediremiyorum ben çok bisey beklemiyorum annem sadece benide karşısına alıp nasılsın diye sorsun en azından benimle gezsin oraya buraya gelsin istemiyorum cok basit bi nasılsın. Annem benim bir derdimi sormaz benimle bir yere gelmez ben bi çok şeyi kendim öğrendim dışarıda hastane isleri ve çok dahası kendi isimi kendim hallettim hiç bilmeden disarda öğrendim hayatımda çok şey yaşadım daha 19 yaşındayım ama çok şey görüp geçirdim evde sorumsuz bir baba tek benimle ilgilenmeyen bir anne varken disarda biri başımı oksasin ona kapıldım kapıldığım insan klasik ergenlerin yaşadığı bir aşk acısı falan değil çok yanlış bir insandı olduğu konumda çok yanlış bir insandı annemi defalarca karşıma alıp oturdum konuştum ben seninle arkadaş gibi olmak istiyorum dedim ama her şey yine eskisi gibi oluyo benim psikolojimin bozuk olduğunu kıskanç olduğumu düşünüyor benim fikirlerimi önemsemiyor beni insan yerine koymuyor açıkçası çevremdeki arkadaşlarımın hepsi annesiyle arkadaş gibi gezip tozuyorlar anneleri bir yere gidince goruntulu arayıp özledim diyor benim annem bana en son ne zaman sarıldı bilmiyorum ben çok kötü bir şey yaşadım evin içinde 4 ay ruhum çekilmiş gibi dolaştım bunun farkında olmaması imkansız yinede sormadı neyin var diye tek işi bana daha fazla yüklenmek. senin ne gibi derdin olabilirki demek ama bilmiyosun ki hiç sordun mu diyeceğim şu daha anlatmadigim çok şey var kızlar lütfen evdeki ilgisizliği disarda bulmaya çalışmayın her başınızı okşayana bağlanmayın sizi sadece disardaki insanlar yarı yolda bırakmaz. Icerdekilerde bırakır insanlar böyle anne veya baba olması bir şey değiştirmez
Anne tarafından ilgisizlik görmezden gelinme?