Kendi ailem bu konuda beni fazla sıkmaz ama akrabalar tam bi ömür törpüsü...
Evlilik hayatına dair verdikleri cahilce nasihatler beni cidden çileden çıkarıyor bazen😀😀
Kilo al, neden kilo almıyorsun, zaten zayıfsın neden diyet yapıyorsun, kadın dediğin en az 60 kilo olur, iskolotor olmak güzel mi, belin kopacak, kadın yağlı olmalı başka türlüsü sağlıklı değil, afrıkalı kölelere benzemişsin, 40 kilo gibi görünüyorsun, ne derdin varda bu kadar zayıfsın, kime kendini beğendirmek için bu kadar zayıfladın, anoreksiya mı oldu, yüzün yok olmuş, zayıf kabınların güzel olduğunu mu sanıyorsun, manken mi olacaksın sanki? Nasihat sayılır mı bilmiyorum ama toplu cinayet işlememe ramak var. Boy 166, kilo 54
Allah rahmet eylesin anneannem bana çok nasihat verirdi. Fakat başkasının çocuklarına ve torunlarına nasihat vermesini istemezdi. Çünkü nasihat adı altında insanlar kötü düşüncelerini de söyleyebilirler o yüzden hiç başkasının nasihatlarını dinlemeyin derdi
Akraba denen kavramın hayatta en gereksiz yaratıklar olduğunu düşünüyorum ben. seni sever gibi görünüp, arkandan kuyunu kazmalari, başarılarınla övünmek yerine, seni bulunduğun konumdan aşağıya çekme çabalarını ibretle izliyorum
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!#SelamGençlik 🍀🍀
Bir doğruyu sadece doğru olduğu için bana yap veya yapma demeleri beni tepkili yapıyor. Sen benden böyle bir tavır nasıl beklersin diyorum. Cevap şöyle:"Beklemiyorum aklıma geldi de söyledim" Halbuki madem bana güveniyor, sessiz bir şekilde beni izlemeli ve bana güvendiğini bana da hissettirmeli.. 🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Günaydın süpermod
Sadece rahmetli dayımın nasihatleri aklımda.
Kimseye kulak asma , hayat senin hayatın dilediğin gibi yaşa , anan ve baban harici gerisi yalan falan derdi.
Eski dızcılardan bir tek o vardı o da gitti 🥺
Allah güzel , kalıtelı , huzurlu ömür versin.
Ben 200 yaşına kadar yaşarım o zaman 😂
Bence de , benim çok yaşayacağımı düşündüm de insanlık böyle sınanmaz. Resmen Allah’ın belası bir şeyim ya 😂😂
Kendi yaşanmışlıklarını ve kendi zamanlarının etkisini koşulsuz şekilde dayatmalarını sevmiyorum açıkçası.
Elbette haklı oldukları çok fazla yer var, ama her zaman söyledikleri gibi olacak diye bir kural da yok.
Evlen guzumda şimdiden yuvani kur ben senin yasindaykem 2 cocukla asker yolu beklediydim geç kalman hayata
Bundan nefret ediyorum sanki cok bi halt becermis yaa hasbam :d
Ne yap et devlete kapağı at 1.Evlen bekârlığın sonu yok yaşlılığını düşün, evlen, zengin birini bulur bulmaz evlen. 2.
Aslında geneli itibari ile çoğu nefret sebebi. Asıl mesele, dinlemeyip sonrasında o nasihatların pişman ediyor olması.. Gerçekten pişman oluyorsunuz..
Senin yaşadığında dert mi? Ohoo herşeyi takma kafaya.
Herkesin kendi derdi kendine ağır banada demek bu ağır geliyor nefret ettim.
Devletin kuyruğundan tutun
Ekmek aslanın ağzında
Oku is guc sahibi ol
Ne zaman evlenecen evlilik yasin gecti
"Bu yaşta ne stresi?"
"Oku hayatını kurtar"
"Ben de diyorum bu okuyacak.."
"Baba yok ki başında"
"Erkek yok ki korkasın"
Severim nasihat dinlemeyi, karşıdaki insan tecrübe etmiştir ki nasihat verir
Paranı harcama. O zaman niye çalışıyorum bu anasını sattığımın dünyasında 😅
Büyük al seneye giyersin sözü ayyyyy bitmedi gitti...
Evlenmeden olmaz kesinlikle evleneceksin. Zorunda mıyım ya bu benim hayatım değil mi
Oku diplomanı al.
Hayır zaten...
Neyse yazarken bile sinirlerim bozuldu. d
Disardayken dedem de yanimdaysa eğer "Edepli otur." der mutlaka 🙄
Biz sizin zamanınızda vs vs. Bilmezler ki yaşam sürekli değişiyor aynı imkanlara sahip değiliz.
Ben senin yaşındaykenle başlayan ve devam eden her şeyden nefret ederim...
Sende evleneceksin kocan olacak dertelrin olacak ay resmen bunalima sokuyor insani
Nasihatlara kulak asmamanı öneririm yanlış yapmadan doğruyu öğrenemezsin.
Yarın öbür gün evlendiginde... Elalem... Diye baslayan her nasihat
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş