Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Yaşamadıkları her konudan akıl vermeleri "ben sana demiştim, dinlemezsen öyle olur" gibi yargılayıcı konuşmalardan nefret ediyorum. Çünkü anlamak yerine böbürlenerek yargılamayı seçiyorlar..
"Hanımefendilere karşı kibar ol." 😊 Ben hanımefendilere karşı hergün bir öncekinden daha kibar davranıyorum. 😊 Onlar da hergün benden biraz daha nefret ediyorlar. 😊 Ben de onlar benden nefret ettikçe onlara daha kibar davranıyorum. 😊 Dolayısıyla bu nasihate gerek yok. 😊 Tüm hanımefendilere herşeyin en iyisini dilerim. 😊
Küçükken "büyüyünce unutursun" dediler. Hiç bir şeyi unutmadım. Bu yüzden bu cümleden nefret ettim. Hayatı anlamayan insanların verdiği en kötü öğüt olabilir.
Demedi deme diye baslayan sonuna kadar negatif senin motivasyonunu dusurmeye niyet edilmis nasihatlerden nefret ederim. Negatif konusan, beni birilerine karsi doldurmaya calisan, o kotu bu kotu aman ona dikkat denilen nasihatler igrenc geliyor bana. Birak ben goreyim birak ben taniyip kotu mu iyi mi anlayim. Daha en basta negatifi bastiklari icin otomatik bir olay cikiyor.
"Bu kişiyi hiç gözüm tutmadı sana yamuk yapacak kesin dikkatli ol" Bak tamam iyi niyetlisin ablacım/abicim de yahu ben bilmiyor muyum bunu? Hadi bir kere söylersin insanlık hali de 10 kere söylemeye ne gerek var. Yamuk yaparsa yapsın nabalım yani. Beni böyle uzu süre darlayan biri olmuştu. Birinin konusu her geçtiğinde "bak görürsün" deyip deyip duruyordu. Nabalım yani yamuk yaparsa da oturup ağlayalım mı? Çok da umrumdaydı.
Sukretmeyi bil demeleri bizim zamanımızda böyle şöyle yoktu şimdi var şükür et demeleri yahu sizde var ama hâlâ bende yok o imkanlar hatta daha kötü durumdayız
sen kızsın kızlar ev işi yapar güzel giyinip sadece kocalarını tatmin ederler sende onlar gibi ol.. hadi ordan gidina ya bir adamın eline asla bakmam evlilikmi? düşünmüyorum hayatımdan oldukça mutluyum ayrıca ben bir köle değilim ha eminimki beni evleneceğim adam zaten beniml baş edemez egomla bile eziklerim yani nasihatler boş şeylerdir hayatı yaşayan kişi sensin hayat deneyimlerini insanlarla paylaşmana gerek yok kim nasıl yaşamak ne yapmak istiyorsa yapar sizene yani
Yoook işte öyle salla demekle olmuyor. İlla düşünüyorsun aklına takıldığı içini huzursuz ettiği oluyor. Bu daha çok gamsız takılan insanın kullanacağı cümle salla gitsin kanki.
Nasihatleri duymayı, dinlemeyi bırakalı yıllar oldu. Nasihatleri dinleseydim, saçma sapan, mutsuz, vasat bir hayat yaşayan 657 sayılı kanuna tabi basit bir devlet memuruydum
Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı.
Yalnız olmanın kötü bir şey olduğuyla ilgili şeyler tepemi attırır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zamanla unutursun... senden daha kötüleri var haline şükret,,, zaten hep şükür eden birisiyim ve hayatımın dahabiyi olmasını isterim. Onun için çabalıyorum .. ama böyle söylüyorlar ya çok sinir oluyorum