Aile & Toplum Büyüklerinizin nasihatlerini dinler misiniz? dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Büyüklerinizin sözünü verdiği nasihatleri dinler misiniz? Büyüklerinizin nasihatlerini dinler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Hayır büyük olması fark etmez kimseden nasihat almam 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. dinlerim. benim yaşamıma uyanları uygularım uymayanları uygulamam 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet dinlerim benim için çok kıymetli 0 0 Yorumla
ɴᴜᴍᴇɴᴏʀ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Ben buna katılmıyorum. Nasihat vermesi için benim yaşadığımı yaşamalı yaşamdıysa boş nasihat dinlemeye lüzum yok 0 0 Yorumla
Seferi001 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Her büyük âlim diye bir şey yokki, sadece âlimin sözü dinlenir 0 0 Yorumla
boynuzluvoyvoda Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Büyük olmuşum artik nasihat vericem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır büyük olması fark etmez kimseden nasihat almam
dinlerim. benim yaşamıma uyanları uygularım uymayanları uygulamam
Evet dinlerim benim için çok kıymetli
Ben buna katılmıyorum. Nasihat vermesi için benim yaşadığımı yaşamalı yaşamdıysa boş nasihat dinlemeye lüzum yok
Her büyük âlim diye bir şey yokki, sadece âlimin sözü dinlenir
Büyük olmuşum artik nasihat vericem
Defolsun gitsinler
Nadir
Hayır çok sıkıcı
Hepsinin değil
Hayır.
dinlesemde uygulamam