Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Aslında annemden duyduğum nasihatler var elbette.. Yani zarar görmemi istemediği için bazı alışkanlıklarımı bırakmamı istiyor zaman zaman baskı yapmadan.. Bunun dışında abartı bir durum hiç olmadı.. 29 yaşında bir kadınım.. Yani bu yaştan sonra da ergenler gibi nasihat vereceği bir durum yok.. Ki keza ben yaş olarak erken dönemde büyümek durumunda kaldığım için fazla nasihate de ihtiyaç duymadım.. Ayrıca bazı konularda huylarım sabittir ne kadar nasihat verilirse verilsin huyumdan vazgeçmem maalesef.. Keyifli geceler..
Öyle çok aşırı değil ama babam bana hep "Oğlum hayatta bir hedefin olsun. Gerçekten istediğin bir hedef belirle ve kararlılıkla ona yürü der." tabii bunu der ama sonra benden bir koltukta iki karpuz taşımamı bekler. Benim için önemli olansa asıl hedefim.
Bana pek nasihat vermezler, çünkü bildiğimi okuyorum. Ayrıca en son annemi dinlediğim için pişman olmuştum. Annem genel olarak hep haklı çıkar ama bazen yanıldığı da oluyor. Söylenilenler mantığıma uyarsa ailemin nasihatlerini dinlerim, tabiki her zaman onlar benim baştacım
- Hayatını mutlu yaşamak önemli değil, el alem ne der önce onu düşün, bizi rezil etme. - Ne yapacaksan gene yap ama önce yurt dışına git, gözümüzün önünde olma. - Sevgilin seni terk edecek, boşuna umutlanma.
Sinirlenme kızım, sakin ol kızım al sana nasihat işte. Yok çevreni kayıp edersin falan of valla gelemiyorum. Yalnız kalır isem kalayım yani çokta umurumda.
Valla babam hep bana senden adam olmaz derdi nasıl sinirlenirdiiiiiimmm. Tabi evlendik geldik koca evine ayrıldık ana baba evinden ama bi tartışma olsa bana senden adam olmaz dese yine aynı şekilde sinirlenirim yaa
Var bana arkadaşını şöyle sana kim olduğunu söyleyim her zaman sizden daha iyi biri ile arkadaş olunki sizde iyi yerlere gidin altına inerseniz sizde öyle olursunuz üzüm üzüme baka baka kararır büyüyünce anladım ne dediklerini