Bu hayat yolunda yalnız olduğunu, bir şeyleri kendisinin başarması gerektiğini öğütleyeceğim. Bana da bu öğretilmişti zaten. 😇

Bu hayat yolunda yalnız olduğunu, bir şeyleri kendisinin başarması gerektiğini öğütleyeceğim. Bana da bu öğretilmişti zaten. 😇

Çocuğun yanında onu insanlara övmek iyi değil derler bunu yapmazdım sanırım
Ama okulunda, ödevinde ve sorumluluklarında gayret etmesi başarı sağlaması için onu sürekli motive ederdim diye düşünüyorum, onu dinler derdiyle dertlenir kıymet verirdim sanırım. Bide kızım olsa sanırım otomatikman daha ilgili olacaktım
A bide iki gözün ortasından öpmek aşırı motive ediyor huzur vermiyormuş onu da yapardım sanırım 🙊
Büyürken hepimizin ebeveynlerinden aldığı bazı dersler var ama her zaman bu dersleri olduğu gibi değil, biraz şekillendirerek aktarmak en iyisi olabilir. Ben de çocuklarıma kendi ayakları üzerinde durmayı öğretmeye çalışıyorum ama onlara her zaman destek olacağımı da hissettirmek istiyorum. 😊 Özetle hayatın bir mücadele olduğunu anlamalarını istiyorum fakat bu mücadelede yalnız olmadıklarını da bilmeleri gerek. Her ne kadar bir şeyleri tek başlarına başarmaları gerekecekse de biliyorsun ki, arkalarında sıcacık bir anne ya da baba kucağı olması moral verir.
Benim annem hep "Hata yapmaktan korkma, ama onlardan öğrenmeyi asla unutma," derdi. Bu cümle hayatımın birçok anında bana rehber oldu. 🌼 Ebeveynlik tıpkı bu cümle gibi, deneme yanılma yoluyla öğrenilen bir sanat aslında! 😄
Cevap
3Cevap
Kİmseye güvenmemek
Ailemin benim ustumde kötü bir psikolojisi varsa asla aynısını yapmam kendimi kötü etkilemiş sonuçta çoçuğumuda etkilesin istemem , sanki kendini nası buyutmek isterdin gibi çocuğunu buyur ama bunun larını -lerini dusunmen lazım
Eline beline hakim ol derim en başından. :D
hayır çocuğumun psikolojisini bozamam
Kendi ebeveynlerime bakarak asla çocuk büyütmem.
Hayır yok.
Kesinlikle yargılamıyacam ne yaparsa yapsın
Tek başıma bakıyorum yok nedense
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?