Selam Basım örtülü iki senedir açmak istiyorum ama bu sene Müslümanlığa da inancım kalmadı babamdan zar zor izin aldım endişeliyim kendime güvenmek öz güvenli olmak için ne yapmaliyim Lütfen bana yardımcı olup biseyler yazın
Baş örtüsünü açmak istiyosa bı insan niye her şey zordur?
Daha once nicin kapandiniz babaniz anneniz istedi diyemi yoksa cevreniz istedi diyemi ananiz babaniz sizin Allahiniz degil kapali olan bir cok kisi inandigi icin degil biri istedigi icin kapaniyor ha bende musluman degilim fakat muslumanlikda kisilerin dinlerini hic bilmemeleri cok garibime gidiyor hani. biliyormus gibi yapip bilmiyenler garibime gitmiyor guluyorum sadede siz once ne icin kapandiniz ne icin acilmak istiyorsunuz ona karar verin dininizi bildigim kadar dinde zorlama yok dersiniz fakat alasiyla zorlarsiniz ayni sizin babanizin yaptigi gibi siz neye inaniyorsaniz neyi yasamak istiyorsaniz ona karar verin hanimefendi
Öncelikle öyle istedim öyle oldu diyin soranlara nazik bir şekilde. Kıs kesmeye çalışın sordukları zaman zamanla iyi olacak her şey. Böyle daha iyi hissediyorsan böyle olmalısın. Bu kadar basit
Bunun için neden inancın kalmadığını bilmek isterdim tabi ki tercih yine senin kimse seni zorlayamaz ne din için nede kafanı açman için
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
tatlım yapman gereken tek şey onu çıkarıp cöpe atmak ya da yer bezi yapman falan zaten o sana bi yük. Müslüman degilsen niye takıyorsun onu da anlamis değilim.Özgüven falan hallolur o işler ama seni yansıtmayan şeyleri yapmamalisin.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler yazdığın için sanrm. oyle yapicam bende. Keşke gizli olmasaydın konuşup bana fikir verirdin.
Eğer birgün incili önyargısız okursan hayatın daha anlamlı olabilir. Bu hayatta sıkıntılarda olacak. Zaten hayatta her şey çok iyi olsa , çok iyinin altı biraz iyi bizim sıkıntımız sayılacak
Söyle dusun. Biri sana 10 kuruş verse aslında mantıken senin için artı birşeydir. Ama bu miktar senin için az olacağı için sen buna çok kızarsın. Böyle örneklendireyim. Ve aynı zamanda bende çok isyankar ve ruhsal sorunu olan biriyim
Din arayışına girdiğimde Hıristiyanlığı çok araştırdım ama pek bişey bulamadım yardım alacagjm biri de yoktu o yüzden din konularına ara vermek istedim