AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
188Cevap
Niye öyle düşünüyorsun ki? Bekar adam. Ev temizlik derdi yok. Yemek derdi yok. Mantıklı aslında
Kimisi gölgelerde kalır, kimisi ayrılamaz. Bu çok trajikomik bir konu.
Burası Avrupa mı? Ekonomik olarak Özgür bir semtte yaşıyorsanız ona göre sorun bu soruyu..
Çok normal. Bu devirde bir kira maaşın tamamı nerdeyse. Napsınlar adamlar.
nıye rahat rahat takılacak f*ck buddy bulamıyormusunuz aılesıyle olunca
Paran varsa her yerde yasarsın yoksa ne yaparsın sen soyle?
Bunların amacı zaten erkeği parasızlıktan vurmak müdür.. direk söyleyemiyor, empoze edemiyorlar akıllarınca erkeği siniflandiracaklar, çoğu para nasıl kazanılıyor bilmiyor bile. Kümes gibi evlerin kirası İstanbul'da 2500 tl bunların haberi yok... ailesinin yanında kalıyorsa erkek. fakirdir der geçerler..
Bu çok kapsamlı ve kavga çıkarır soru 😅 ben yorumsuz kalayım...
Paramız var diye aklımızı kaybetmedik. Pragmatik düşünmek lazım bazen.
Bi ev alabilmek kiraya cikabilmek bekar biri icin bile zor o yuzden bunu dusunmek sacma kiralar olmus 3k
Bir ev almaya kalksan 1 milyon dan basliyor kredi ceksen onu odeyene kadar ohoo
500 çekip 940 ödediğimiz bi ülke
500k çekip 940k ödediğimiz bi ülke
Aileye çok bağlı oluyorlar. Bu bi sorun değil tabiki ama zaman zaman görüşmek çok zorlaşıyor
Yani imkan falan yoksa anlarım ama yani normal şartlarda normal bir durum değil bence
Sen niye ana baba evinde yasiyon hala bunun kadını erkeğimi var
Adamın maddi durumu yerinde değilse napsın mecbur yani bende 27 yaşındayım ailemin evindeyim kazandığım para yetmiyor tek yaşamama
adamın hikayesini dinlemek gerek , belki evi geçindiren kişi o ailesine bakıyor olabilir
Bence normal bunu anormallestirecek bir durumun olduğunu sanmıyorum
Sanane sana mı soracağız kiminle yaşayacağımız... 😃
Ana baba hakkından haberi olmayan bir di$i sorusu. Ne beklersin ki.
Neden normal olmasın 18 yaşına girince sen ailenden ayrılıyor musun
ben ailemle yaşıyorum anormal bu hayatla ailemle evet alay ederim
Burdan abime sesleneyim o zaman çık git artık yeter😂şaka bi yana tercih meselesidir
normal olan var olmayan var sımdı ne dıyeyım bılemedım
Normal olan insanın ailesiyle birlikte yaşamasıdır, yalnızlıktansa...
Hala kızgınmısın
Babaları onlara vermiş coşkuyu adamların rahatı yerinde ve özgüven sıfır osuruk çünkü hepsi
Profiline kendi yüzünü az bi şeycik koyup bu soeuyu sorman da ayrı bi itici
Bizim istisnalarımız var bazı insanların olabiliyor bunuda bilmek lazım
Bu ülkede binlerce kişi evlendikten sonra bile ailesi ile yaşıyor. Herkesin ekonomik özgürlüğü yok
Ailesine duskunse başka ev açmak için durumu yoksa normal bence
30 yaşına kalmış 3-4 sene, neyin dalgasını geçiyorsun.
Sorduğum sorunun, benim 30 yaşıma 3-4 sene kalmasıyla alakası ne : )
Sen daha ne sorduğunu bile bilmiyorsun ki..
Yo ne sorduğumu biliyorum.
Sen daha soruma yanıt bile vermemişsin, ne sorduğumu biliyor musun? Sjsj
Kesin öyledir. Her kadın sıkışınca ne alaka der. Alıştık bu klişelere. Hadi bye.
Sana hadi bye.
26 yasindayim ama annem salmak istemiyor beni bu nkrmalmi
Nerye gitcenki
Bilmem
Ozaman sende gitmek istemion
Haha bi tik dogru
E nzmn evlencen ozmn
Evlenmeye deger bi kiz buldugum zaman
Saolsunlar adam akillisi cikmiyor karsima 😆
Ciksa dugun yapcak para var mı
Anen bulsun
olur tabi ayrı bi evdemi yaşıcak tabikide ailesi ile yaşıcak evlenene kadar bu normal bişi
Normal ama geç kalmıslar evlilikte bence. 28-28 dan sonra evlenilmiyo zor
Valla ben de yaşıyodm kendi evimi aldım tek yaşıyorum mükemmel bir duygu ayri evde yaşamak 😂
Neden yaşamasın ki :) ben yaşamıyorum gerçi ama yaşanması da gayet normal hatta doğrusudur.
kira olmuş 3 milyar asgari ücret zaten 4 milyar nasıl çıksın normal birisi? Erkek olmakla ilgisi ne bunun halk geçim sıkıntısı çekiyor kendi düşüncelerin bile yok duymuşsun atıp tutuyosun
Ben yaşıyorum bence normal onların sağlık sorunları ile ilgilenecek yakında birinin olması gerekli
Seni ilgilendirmeyen mevzulara burnunu sokma.. kim ne yaşıyor bilemezsin..
Sen çok değişmişsin görmeyeli.
Detayın o. kadar sınır bozucu ki sen kimsin ya insanları hayat yaşantısına göre evlenilecek erkek ya da değil. diyerek yargılıyor sun ki. Senin soruna birdaha asla gelmem.. engeli de geçmişte daha önce bub tarz saygısız sorunu görmedim. için atmadım.
Sadece kızlar evde kalmıyor sonuçta , gayet normal ;)
Herkesin hayatına kimse karışamaz :)
Yorum yapmak kimseye düşmez.
Bunun bir normalitesi yok.
Dimi kiz
Ne yapsın adam ayrı eve çıksa daha kotu olacak durumu
38 yaşındayım ailemle yaşıyorum ailemi atacak değilim ya ne zaman evlenirsem o zaman evimi ayırırım
18-20 evlenir senin gibiler bu yasind kadar evlenmemis
@tatlibelancxk ona bakarsan sende kapıda kalmışsın 24 yaşında bekarsın şunu unutma 18 ila 20 yaşında yapılan evlilikler evlenmek olsun diye yapılan evlilikler evlenmek için evlenilmez bir olmak dir olmak için evlenilir
Anne babaya daha çok düşkün oluyorlar kendimden bilirim
Başka bir eve çıkmak kadar normal. Ekonomik durumları yetmiyordur. Ailesinin ona ihtiyacı vardır. Veya sadece istemiyordur, ailesini bırakıp gitmek istemiyordur. O kadar garipsenecek şey varken bunları garipsemek çok saçma ve garip bence...
Ben tek yaşıyorum ama bırakmıyorlar.
yani onlar benle yaşıyor aslında durumlar karışık biraz
Bu hayat pahalılıgında çok normal bir kira olmuş 6 bin
Neden olmasın esas aile bağı güçsüz olan ailesinden ayrı olandan suphelen bence aile bağı kuvvetli insan ailesi. ile yaşar ve evlenince de sana daha fazla değer verir daha iyi aile kavramını bilir bunu bi düşün bence
ayn evlendiğinde de bütün ailesiyle uğraşırsın sonra
Ama. o kaçınılmaz canim öyle. istersen git yetimhaneden bul uğraşamam diye evlenmeyecek misin sanki 😁😊😇 tabiki karar seninn gerekli gereksiz yorum yapmak istemem sahsi fikrim
Kadın yaşayınca neden böyle düşünmüyorsunuz ha doğru kadın o yaşta çoktan evli çoçuklu olmalıydı demi
Asıl ayrı evde yaşayanla evlenilmez kadınları eve getiriyordur böyle erkej mi istiyorsunuz?
Ne yapayım ömrünü bana adamış yememiş yedirmiş içmemiş içirmiş ailemi el kızlarına yaranmak için sokağa mı atayım? 😠😠😠
Hamdolsun yalnız yaşıyorum. Kimseye muhtaç olmadan yaşamak en güzeli
Ülkemiz şartlarında bekarsa yaşamasında bir sorun yok. yalnız olmasından iyidir. Kadın erkek fark etmeksizin bence herkesin bir nefese ihtiyacı var. Yalnızlık depresyonu tetikliyor. Bu yüzden yaşasa bir problem olmaz bence
Ailesiyle yaşayan erkek aile ortamını bilir. Ama sen tek yaşayan her gece eve başka kız atan erkekleri tericih ediyorsun sanırım.
bu ulkede bu ekonomi varken babanin evinde oturduguna sukredersin yoksa her an sokaklarda yatqbilirsin illa bu ulkede illegal kosturman lazim namusyla parq anca bir asgari ucret kazanirsin o da boyle kokos karilarin harcamalarinq yetmez🤣🤣🤣
Kizlar icinde ayni sey gecerli bence uni bitirdikten sonra ayri eve cikmak en guzeli ama hala cogumuz aile evindeyiz avrupa kulturu yok bizde
40 yaşında hala ev kızıyım diyen kadın olduğu gibi 30 yaşından sonra ailesiyle yaşamasıda anormal bir durum değil...
Piyasadaki surtuklerden nasıl karı oluyosa onlardan da koca olur yavrum
Ataerkil bir toplum olduğumuz için insanlar maddi manevi destek amacıyla, ailelerinin yanında kalmak zorunda kalabiliyor. Bunlardan herhangi biri yoksa normal değil bence.
İsteyen istediği yerde ve istediği uygun kişiyle yaşayabilir. Bunun erkek ya da kadın olmakla veya 20 ya da 30 yaşında olmakla alakası olduğunu düşünmüyorum.
Sen niye böyle böyle konuşuyorsun ki Sen evli misin de böyle konuşuyorsun yarın bir gün kalırsın evde görürüm seni
😃
Şu kadarcik beynin yok.
Bunun erkeği kadını yok, bu normal bir şey. Ailesine yük olmuyorsa bir sorun yoktur bence.
Bana göre normal değil ben 26 yaşında ailemden ayrılıp başka ev aldım taşındım
Sen de hiçbir şeyi beğenmiyorsun evde kaldın işte kabul et 😄