Yalanla ilgili din hocasının konuşmasını paylaşmıştım ondan sonra çıkarmış
Yengem arkamdan hasta demiş. Hesabını sormalı mıyım?
Yalanla ilgili din hocasının konuşmasını paylaşmıştım ondan sonra çıkarmış
Yaz içinden geleni ve bir daha yüzlerine bakma
yazdım 10 mesaj yazdım.
şu an telefonum yok akşam annem gönderecek gelince ss alıp sana da atarım kanka
Yengem böyle yazmış
ilk olarak ben sana bugüne kadar yengelikten başka hiçbişey yapmadım kimden duyduysan ben sana hasta demedim bunu sana diyenler hasta olduğunu iddia edebilir. Ayrıca ne yaşadığını bilmiyorum ben sizin aile içinde ferdinizde değilim bu sizin kendi aile probleminiz. Son olarakta karşında yengen var üslubuna ve konuşma tarzına dikkat et ben senin yaşıtın arkadaşın değilim.
ben senin muhatabın da değilim yazmış. Ben de şöyle yazdım 'Evet değilsiniz ama hakkımda kim konuşuyorsa o benim muhatabımdır. Ve hakkımda bir şeyi kim iddia ediyorsa bunu ona sormak zorundayım sonuç olarak o kişi beni muhatap almış' yazdım ve beni engellemiş knka keşke ben mi onu engelleseydim ya
yani iyi yazdım ya amann sana telim gelince atarım
dur kanka kopyala yapıştır yapıp atayım sana
Kimsen yok mu senin?
yok :/
Sana tavsiye bu zamanda kimse kimseye iyilik yapmaz model olmakmış falan bunlar palavra kimseye güvenipte evine ofisine gitmemen gerekir haberlerde hergün olan olayları görmüyor musun aklını kullan ailede olan yengen mesela bunlarla alakanı kes engelle heryerden annen eğer düzeldiyse konuş duzelmediysede konuş bir mesleğin bir işin olana kadar sabretmen gerek
annem düzeldi amcamlar hakkında onların peygamber dediğine inanmam dedi. Senin arkanda annen var dedi. Yengeme bence instadanyazmalıyım hasta diye konuşup durmasın
Bak ne iyi işte annen düzelmiş anneni arkanda bırakma yengengil seni sahipsiz sanıyor herhalde bu durumu annenede anlat bence
zaten yengemin bana bunu dediğini annem söyledi
Yengem böyle yazmış
ilk olarak ben sana bugüne kadar yengelikten başka hiçbişey yapmadım kimden duyduysan ben sana hasta demedim bunu sana diyenler hasta olduğunu iddia edebilir. Ayrıca ne yaşadığını bilmiyorum ben sizin aile içinde ferdinizde değilim bu sizin kendi aile probleminiz. Son olarakta karşında yengen var üslubuna ve konuşma tarzına dikkat et ben senin yaşıtın arkadaşın değilim.
ben senin muhatabın da değilim yazmış. Ben de şöyle yazdım 'Evet değilsiniz ama hakkımda kim konuşuyorsa o benim muhatabımdır. Ve hakkımda bir şeyi kim iddia ediyorsa bunu ona sormak zorundayım sonuç olarak o kişi beni muhatap almış' yazdım ve beni engellemiş knka keşke ben mi onu engelleseydim ya
Hangi milletvekili merak ettim
Kafana takma bukadar
Onları taktığından değil kimsem klmdığından
Yengen çok mu kötü birisi
Hayır değil ondan dolayı kimsem kalmadı dedim çünkü onları iyi sanıyodum be
Aga burada çok kişinin önüne düşmemiş sordum ben de
Yes
He hatırladım
İş kaygısını annem söylediği için onu daha sonra sordum sjsjjdjd
Bence annenin seni savunması lazım birde köprüden geçene kadar ayıya dayı diyeceksin aranı bozmicaksin
Annem onlarla birlik değl ama kend yaptıklarını aklamak için hasta olduğumu iddia eden annem olabilir
Bence öyle düşünme sen sanki cok paronayaksin bana mi öyle geldi
Hayır annemin yaptığı bana yaptığı eziyetler var ve tüm aile anneyle sorunumu biliyor annem de hasta kız kafada büyüttü diyecek çünkü bana çok eziyet etti
Ne eziyeti mesela örnek
Cevap
4Cevap
Beni engellemişsin o yüzden tavsiye vermiyorum
Yoo😌
Sorma sakın.
sen hiçbir dine inanmyan, her sorumdan çıkan kişisin dimi sjshsh
Unut gitsin
sülale psikolojisi bozuk bilecek beni
hastasın demek ki
Allah o kadar büyük ki sana gerçek hastalık ya da hasta çocuk verir sonra her gün eziyet gören masuma bunu dediğini hatırlarsın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar