Yengem arkamdan hasta demiş. Hesabını sormalı mıyım?

Amacamın karısı demiş bunu benimnle yaşıt kızı var. Benim her gün durduk yere bana eziyt eden bi annem vardı bundan dolayı 18 yaşıma girdiğimde evden kaçtım ama amcamlar yakaladı ve beni kandırarak beni geri annemin yanına gönderdiler 3 yıl dah zulüm gördüm sonra Allah'a şükür sonnda üniversiteler açıldı da 7 aydır ailemle yaşamıyorum. Tesettür modellik yapmak istedim gittiğim yer tekin çıkmadı adam beni sabaha kadar evde bekletti sabah da gönderdi ne para ne iş hiçbiri olmadı çünkü sadece tesettürlü kıyafetleri giyceğimi söyledim. Bundan dolayı polise şikayet ettim ve amacam öğrendi sülalem resmen içimden geçti beni taşladılar yani ahlaksız yazıklar olsun diyerek ve amcamın karısı da hep iyi biri gibiydi bana samimi davranırdı annem babam yok ama onlar iyi sanardım ama arkamdan hasta demiş. şu an sülalem yüzünden telefonum da yok ama yengeme instadan yazmalı mıyım
Güncellemeler
+1 yıl
yazdım ama yazarken heyecanlandım çünkü yengemin benle yaşıt kızı var hem büyüklerhem de amcam siyasetçi onlar maddi manevi büyükler
Güncellemeler
+1 yıl
yengem beni engellemiş inşallah başıma bela olmaz çünkü babamın milletvekili abisinin karısı ve kadın bana bensenin muhatabın da değilim yazmış.
Güncellemeler
+1 yıl
Taa bugün yengemin benimle yaşıt olan kızı da beni insatagramdan 2li olarak çıkarmış neden bugün acaba🧐
Yalanla ilgili din hocasının konuşmasını paylaşmıştım ondan sonra çıkarmış
Yengem arkamdan hasta demiş. Hesabını sormalı mıyım?