Aile & Toplum 2 yıldır evden hiç çıkmadığım için akrabalarım ya da arkadaşlarımla sohbet edemiyorum. Ne yapacağım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Dilim dönmüyor zihnim uyuşmuş gibi ne diyeceğimi bilemiyorum. Muhatabim yüzüme bakıp afallayıp gidiyor. Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler❤@KürkMantoluHayri 2 yıldır evden hiç çıkmadığım için akrabalarım ya da arkadaşlarımla sohbet edemiyorum. Ne yapacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl 2 gün evde kalıp kimseyle pek konuşmayınca bende de aynı durum oluyor konuşmayı unutuyorum ama sonra düzeliyor hemen 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kardeşim hiç kimseyle mi konuşmadın. Ev ahalisi de olsa. 😃 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Psikolojik seyleri ancak ustune giderek atlatabilirsiniz 0 0 Yorumla
bkvk49 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 30% +1 yıl Eğer düzelmek istiyorsan baya bi çaba sarfetmen gerek böyle hayat yaşanmaz 0 0 Yorumla
Sınanreıs12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 737 cevap paylaştı. Kitap oku bir de kendi kendine konuş sqnki karşında birileri varmış gibi bir şeyler anlat. 0 0 Yorumla
Sananebe355 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Esimde oyle konusamiyor kendini ifade edemiyir açmaya calisiyorum onu 0 0 Yorumla
havaliteknisyen Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Bunun üzerine gide gide atlatırsın yani konuşa konuşa 0 0 Yorumla
Bgtfxy59 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Kitap okumaya çalışın akıcı konuşmanıza yardımcı olur. 0 0 Yorumla
__Victoria__ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Nasıl zamanla köreldiysen, zamanla da alışırsın konuşmaya 0 0 Yorumla
DRANDAVER Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl 2 yıl nasıl bekledin onu merak ediyorum 0 0 Yorumla
kzmddjjdjejdjf Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Neden hiç çıkmadın koskoca 2 sene 0 0 Yorumla
PeloPelo Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Evden neden çıkmadın 2 yıldır? Çok özel değilse... 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. niye çıkmıyorsun 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Çıkın ve sohbet edin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
2 gün evde kalıp kimseyle pek konuşmayınca bende de aynı durum oluyor konuşmayı unutuyorum ama sonra düzeliyor hemen
Kardeşim hiç kimseyle mi konuşmadın. Ev ahalisi de olsa. 😃
Psikolojik seyleri ancak ustune giderek atlatabilirsiniz
Eğer düzelmek istiyorsan baya bi çaba sarfetmen gerek böyle hayat yaşanmaz
Kitap oku bir de kendi kendine konuş sqnki karşında birileri varmış gibi bir şeyler anlat.
Esimde oyle konusamiyor kendini ifade edemiyir açmaya calisiyorum onu
Bunun üzerine gide gide atlatırsın yani konuşa konuşa
Kitap okumaya çalışın akıcı konuşmanıza yardımcı olur.
Nasıl zamanla köreldiysen, zamanla da alışırsın konuşmaya
2 yıl nasıl bekledin onu merak ediyorum
Neden hiç çıkmadın koskoca 2 sene
Evden neden çıkmadın 2 yıldır? Çok özel değilse...
zamanla eski halinize döneceksiniz..
Hahaha ver numaranı ariyim
niye çıkmıyorsun
Çıkın ve sohbet edin
Shsbdjbdd güldüm
Bence zamanla düzelir