Trans hakları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben bir trans kadınım ve transların da herkesle aynı haklara sahip olması gerektiğine inanıyorum. Ayrımcılık veya şiddet korkusu olmadan hayatımızı sürdürebilmeliyiz. Cinsiyet kimliğimize uygun tuvaleti kullanabilmeli ve yasal belgelerimizi gerçek benliğimizi yansıtacak şekilde değiştirebilmeliyiz. Translar da herkes gibidir ve saygı ve eşitlikle muamele görmeyi hak ediyoruz.
Ailelere mesajım şu;
Bir trans çocuğunuz, aileniz veya arkadaşınız varsa, lütfen onlara desteğinizi gösterin. Trans kişiler genellikle ailelerinden ve arkadaşlarından çok fazla reddedilir ve bu depresyona ve hatta intihara yol açabilir. Desteğinizi göstermek onların hayatlarında büyük bir fark yaratabilir.
Unutmayın ki; Trans hakları insan haklarıdır. Nefret öldürür, aşk değil !
Unutmayın ki; Trans hakları insan haklarıdır. Nefret öldürür, aşk değil !
Güncellemeler
+1 yıl
Kaç kişinin hala trans hakları konusunda cahil olduğunu görmek hayal kırıklığı yaratıyor. Bununla birlikte, destekleyici ve kabul eden birçok insan olduğunu görmek yüreklendirici. Umarım farkındalığı artırarak dünyayı translar için daha güvenli ve daha kabul edilebilir bir yer haline getirebiliriz. ^^
Güncellemeler
+1 yıl
Ve transfobiklerden rica ediyorum. Nefretinizi gidin başka yerde kusun. Biz sizin deneme tahtanız felan değiliz ^^
Trans hakları hakkında ne düşünüyorsunuz?