Ülkede trans erkek değil de daha çok kadın var ama ben destekliyorum, sonuçta nasıl isterlerse öyle mutlu olsunlar derim
2 ay
Kesinlikle HAYIR! Ön yargılı değilim. Hatta, Allah'ım bana boyu 190 cm (6'3) ve üzeri, ameliyatlı transeksüel) veya ameliyatsız (travesti) 2 adet dev trans sevgili nasib eyle. Çok samimiyetle yazıyorum bunu. Çünkü ben #macrophilia fetişine sahip biriyim maalesef. 190 cm (6'3) ve üzeri cis kadınlar bana imkânı yok selam bile vermezler. Ayrıca sürekli 2 dev kadın arasında kalma fetişimi de mümkünatı yok, kesinlikle yerine getirmezler.
Transların daha anlayışlı ve halden anlayan insanlar olduğu kanısındayım. Ayrıca kendilerini kadın hissettikleri için ekstra bedel ödeyip hormon, vb kullanıyorlar. Ameliyat olmasalar da bedenlerini r8uhlarına uyumlama çabalarını saygıyla karşılıyorum.
Onlar da sevgili olmayı hak ediyor.
Neden 2 tane istiyorum çünkü sürekli ikisinin arasında olmak istiyorum ki bu da başka bir fetiş.
Bu duamda ciddiyim. Mucib ve muktedir olan rabbimden niyaz ederim.
Not: beni yadırgamayın. Bu fetişler elimde değil!
Bence kimseye “neden böylesin” deme hakkımız yok 🌈 İnsan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yaşamalı. Trans bireyler de bu ülkede zaten yeterince zorlanıyor, bir de önyargıyla daha fazla yıpratılmamaları gerekiyor. Senin “nasıl isterlerse öyle mutlu olsunlar” yaklaşımın çok kıymetli 🙌 Empati ve saygı olduktan sonra gerisi gerçekten teferruat.
Cevap
3Cevap
Hayır depilim. Çünkü öyle olmak kendi tercihleri. Önyargıdan nefret nefret
Kesinlikle öyle dostum ama bizim insanımız sıkıntılı
Başkalarına zarar vermedikleri sürece insanların özel hayatına saygı duyuyorum
Kesinlikle öyle katılıyorum
"Her kimki namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu o'dur" Friedrich Nietzsche
Şu anda ülkede yaşadığımız sorun bu zaten
Dinci ve yobaz zihniyete sahip toplumlarda her haltı yemek yakalanöadğın sürece serbest, gündüz kuşağı programlarını izleyenler bunu görür zaten
Vallahi ülkede şu an genç kuşakta bence din oranı daha da azaldı ve bu sağ bir rejim tarafından yönetilirken oldu çünkü gençler soğudu bu yalanlardan
Gençler körü körüne inanmıyor aslında o yüzden
Gündüz kuşağı programlarını örnek verirken dikkat çekmek istediğim konu sadece gençler değil, çoğu 30 yaşından büyük olanların sayısı çok daha fazla
Aynen öyle zaten milletin tek derdi bacak arası ki zaten o programlarda kaynanası ile bile yatanlar gördüm
Gündüz kuşağı programları toplumun gerçek yüzünü gösteriyor zaten
Ben gerçekten bu milletin adam olduğunu düşünmüyorum zaten. Ha iyi niyetlisi var da geneli şov. En basitinden böyle olmasa depremde bu kadar adam ölmezdi
Deprem değil bina öldürüyor. Hadi diyelim ki müteahhitler aç gözlü daha çok kazamak için malzemeden çalıyor bir ülkede camiiler bile depremde yıkılıyorsa orada âhlak yoktur zaten
Öyle zaten net ama sorsan din olmadan ahlak olmaz derler. E din var sözde ama ahlak tövbe
Onlara şunu sor, neden bu dünyada yasak ve günah olan her şey cennette serbest
trans olupta psikololojisi yerinde olan kim var. ben uzak dururum.
Bu ülkede kimin psikolojisi yerinde ki neyse
Bana dokunmasınlar kâfi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?