Provakatör amaçla paylaşmıyorum ama karşıma çok sık bu tür haberler çıkıyor şahsi fikrimde bu cinsiyet karmaşasının bir hastalık olduğu yönünde kötü bir hastalık. Umarım soru kalkmaz çünkü düşünce özgürlüğü hakkımı kullanarak ne düşündüğümü belirtmekte sakınca olduğunu düşünmüyorum eğer bir sakıncası varsa o zaman bu tip insanların erkekliğin varlığına zarar ve hakaret olduğu gerçeğini herkesin kabullenmesi gerekiyor.
Bir insan; Şerefli, onurlu, ahlaklı, iyi niyetli gayet sevecen olabilir. Bir de insana benzeyen bir canavar; Şerefsiz, onursuz, vicdansız, ahlaksız, kötü niyetli ve gayet kötücül olabilir. Bunun cinsiyet tercihiyle alakası yoktur. Bunun o kişinin ''İnsanlığı'' ve ''Empati'' duygussuyla alakası vardır. Bu kişi, A cinsyeti ve ya B cinsiyeti olması bir önem taşımıyor. Bu kişi; Bu suçladığı işleri göz önüne alırsak ''İnsan'' değil. Umarım hak ettiği cezanın 10 katını alır. Son olarak şunu da hatırlatmak isterim. Dünyada işlenen binlerce kadın cinayetlerinin en büyük ortak noktası; Ya erkek arkadaşları, erkek sevgilileri ya da kocaları tarafından gerçekleştirilmesidir. Erkekliğimizin varlığına zarar ve hakaret olarak bu kişileri de göz önünde bulundurmak gerekiyor. Ve gerçek böyle olunca; Bir insan; Bu tip suç işleyen kişilerin; İnsanlığını kaybettiğini/ kötü niyetli olduğunu bildiği halde, kişinin bu durumunu cinsel tercihi ile bağdaştırması insan zekasına hakarettir.
Evet her zaman söylerim kötülüğün dini ırkı mesleği olmaz kötülük insanın içinde olur fakat allahın varlığına inanıyorsak iman ediyorsak şunu kabul etmeliyiz allahın yasakladığı şeyleri biz inkar ederek benimser ve yaşarsak kalbimiz kararır bunu özgür irademiz ile yaparsak allah kalbimizden imanı alır aslında islamda yasaklardan allahtan korktuğumuz için kaçmamalıyız araplarda bu böyledir allahtan korktukları için yasaklardan kaçarlar halbuki türk islam kültüründe inancında allah sevgisine dayalı biz bu kötülüklerden uzak tutarız kendimizi yani sırf birinden korkuyoruz diye iyi bir insan olursak bu aslında yapmacık olur içimizdeki o kötülük ateşini söndüremeyiz sadece harlamayız ama allah sevgisine dayalı iyi bir insan olursak içimizde bu kötülük ateşi tamamen söner ve ırk din farketmeksizin bütün canlılara karşı merhametli ve iyimser oluruz peygamber efendimiz kendisine taş atarak yaralayan insan için allahtan af dilemiştir işte bu sevgiye dayalı bir harekettir istese bütün islam alemini o topluluğa savaş açarak kullanabilirdi ama o allaha onu affetmesi için dua etmiştir sonuç olarak allahın yasaklarını inkar edip benimsersek içimizdeki o ateşi beslemiş oluruz ve kötülük kötülüğü çağırır ve zararlı birer birey haline geliriz bu haber ve benzeri haberleri görüyoruz bunu öğretmenler de yapıyor imamlar da yapıyor önemli olan allahı sevmek ve kanun ve kurallarına göre hayatımızı yönetmek en sağlıklısı olur
1. Biz Arap değiliz. 2. Dinlere inanmam. 3. Herkesin inancına saygı duyarım. Anca bir başkasının özgürlüğünü kısıtlayana kadar. 4. Yasaklar; Ülkere göre değil, dinlere göre olsaydı sen şimdi burada benimle bu platformda konuşamıyordun. 5. https://www.girlsaskguys.com/ 6. Allah yardımcınız olsun.
Şeytan bir vesvese vericidir. Her insanı farklı yollardan saptırır. Metafizik varlıklar sürekli dezenfermasyon ile itibarsızlaştırılıyor fakat bu varlıkların etkileri gerçekten var. Hastalıklı insan dediğimiz de işte bu vesveseye ağır şekilde kulak veren bu tür insanlar oluyor. Kuranda ayetlerde diyor ki şeytan ve avanesi sizin görmediğiniz yerden sizi görür. O sizin düşmanınızdır. Kanın damarlarda aktığı gibi vücutlarınızda dolaşır. diyor. Bu şeytanların bu tür insanlar üzerinde bu derece fazla etki yapmasının da sebebi var ve kuranda açıklanmıştır bunun sebebi pek çok ayette.
Bazı kişiler materyalizm harici hiçbişeyi kabul etmiyor ama canlı şahitler var bu varlıklar fiziki olarak zaten görünen varlıklar değil. Mesela youtubeda cinleri kontrolünde tutan bir büyücü var para falan talep etmiyor büyü işini de hatır olarak yapıyor herkese yapmıyor süryani büyücü diye aratılırsa herkes izleyebilir. Adam Allaha inanıyor ama onun kanunlarını kabul edersem zaten büyücü olamazdım diyor. Yani Kafirliği kabul etmiş bu benim tercihim diyor. Öyle sıradışı etkiler sergiliyor ki stüdyoya gelenler canlı şahit oluyor bu metafizik etkilere. zaten kendisi de göremezsiniz bu varlıkları, sadece etkilerini görürsünüz diyor.
Bir de şey diyim kuranda şeytanın otoritesinin kimler üzerine oldugu , kimlere rehberlik ettiği de belirtilir. Aslında tüm şifreler orada yazıyor ama anlayarak okuyan pek yok.
LGBT akımı bile kasıtlı pompalanıyor. Dikkat et bazı kliplerde trans gibi erkekler şarkı söylüyor ve sunucu da transa benziyor. Şeytan çirkin işleri yaymak istiyor bunlara özenenler var. Şeytanın planı her zaman uzun vadelidir.
Bu olaya cinsiyet olarak bakmak değil de tamamen kişilik olarak vicdan olarak bakılması gerektiğini düşünüyorum çok iyi olan translarda var ben görüyorum biliyorum yurtdışında yaşıyorum ama emin olun lgbt kavramı yurtdışında ve Türkiye’de çok çok farklı insan olmak farklı bir şey cinsiyet çok farklı bir şey yani bir insan insan olmayı beceremedin zaman ister doğuştan erkek ya da doğuştan kadın olsun bu bir şey değiştirmiyor cinsiyete göre değilde kişilik olarak yargılamak lazım bazı şeyleri.
Lgbt bir insan olmak moda değil ki özenerek olanlar da var tabii ki bir şey demiyorum ama onlar belli bir yerden sonra yoldan dönüyor zaten ama gerçekten böyle olan insanlarda böyleler diye suçlamak saçma yani
Bu konuda eskiden olumlu düşünmek için çok zorluyordum kendimi ama son dönemlerdeki eğilimlerinden çok sapkınlıklarının artmasından dolayı iyice soğumaya başladım. Hadi herkes istediği gibi yaşasın lafım yok ama toplum kurallarını aşan ve topluma zararı olan her bireye de gerekli cezai yaptırımlar uygulanmalı..
Kaldıki konuşma uslupları hareketleri yaşam tarzları hiç bir kadına hitap etmiyor bu resmen 3. Bir cinsiyet yaratmak yani kimse gelip ben kadınsı hissediyorum demesin çünkü o histe bir kadın yok
Evet, evet bak dediğin çok doğru. Son dönemdekiler de farklı bir oluşum algı yaratma durumu söz konusu. Sanırım bunun önüne geçilmezse gelmiş geçmiş en iğrenç tür doğacak gibi..
Aslında onlarında suçu yok olayların yönetildiklerinin farkında değiller bir makale okumuştum çok eski tarihlerde bu cinsiyet kararsızlıkları yaşayan insanlar hak sahibi olmak istiyorlar bunun bir hastalık değil tercih ve yaratılış olduğunu savunuyorlar fakat bu konuda yapılan çalışmalarda bunun tedavisinin mümkün olduğunun sonucuna varılıyor ama trans bireyler artık nasıl adlandırılır bilmem toplanıp dünyada ses getiricek bir gündem yaratıyolar organize olup ve bunu bastırmak için uzlaşmaya gidiliyor ve susturmak için evet bu bir tercih ve yaratılıştır diye kabul ediliyor ve bu kabulün arkasını toplayamıyolar daha sonra bu islam düşmanı milletlerin elinde çok büyük bir silah olarak kullanılıyor çünkü müslümanı sıcak savaşta deviremeyen devletler uzun vadeli bir proje olarak islam düninin yozlaşmasında bu olayı kullanıyor ve maalesef başarılı oluyorlar
Derin konulara dayandığını ve bu açığın ülke ve İslamiyet ardına kullanılacağını az çok tahmin ediyordum ki, geçmiş tarihimizde bile bu türlerin yok edildiği de bir gerçek. Komplo teorileri olarak görülse de bu tip konular maalesef zemini sarsan konular oluyor ve gidişatı derin etkiliyor. Yeni nesil için bunun önlemlerinin alınması gerektiğini görmeleri gerekiyor..
Valla atalarımız bu değerleri korumak için milyonlarca can vermişken milyonlarca çocuk yetim milyonlarca kadın dul kalmışken bu kadar ağır bedeller ödemişken benim bu durumu kabullenip buna da çağdaşlık dememi kimse beklemesin etrafımda beni dışlayan çok insan var ama biz bu topraklara çok şey borçluyuz ve bu kadar şeyi görmezden gelip bu duruma alışamam eve ben bir homofobiğim ve bununla gurur duyuyorum 😂 sigarayı bırakma terapisi gibi oldu 😂😂
Yok yargılamıyorum seni düşüncene de saygı duyuyorum bu konuda yanlış anlaşılmak istemiyorum. 😃 Dediğim gibi artık bir şeyler yapılmalı ki ileriye gidemesinler..
Artık çok geç projeler başladı yakında İstanbul çamlıca radyo kulesinde bir robot radyo yayını yapıcak bu yayın neyşn denemesi? Kimse sorgulamıyor yapay et muhabbeti çıktı avrupada bu muhabbet çıktıktan sonra çoğu ülkede büyükbaş hayvanlar hastalık adı altında telef edildi kimse bunu sorgulamıyor et ürünleri satılan işletmelerde gıda denetimlerinde et içeriğinde sadece kanatlı olup olmadığına bakılıcak etin hangi hayvana sahip olduğu araştırılmicak diş macunlarının kullanım kılavuzlarında kullanımdan sonra su ile çalkalanmaması gerektiği yazıyor bu kansere davetiyedir kimse sorgulamıyor şekersiz kola çıkardılar ama tatlandırıcı şeker yani yapay şeker kullanıldığı içeriğinde yazıyor şekersiz kola ama pancar şekeri kullanılmıyor yapayntatlandırıcı kullanılıyor yani tat yine şekerli bunu kimse sorgulamıyor tarlada doğum yapıp çapa kullanmaya devam eden analar varken şimdi gebelik öcesinden kullanılması zorunlu olan ilaçlar var ve doğum yapan kadınlar 1 ay lohusa diye yatıyor yıllarca bel ağrısı çekiyor bedenleri eski haline dönmüyor eskiden lise öğrencileri 2 metre sakallı insanlar okurken şimdi liselerde 1.60-1.50 boylarında daha koltukaltlarında tüy bitmemiş bebeler okuyor göz göre göre vasıfsız bir canlı haline geliyoruz gezegenler arası yolculuğa çıkıldığı iddia eden devletler kansere çözüm bulamıyorlar yeni çıkan hastalıklara aşı onlarca yıl çalışma gerektirirken kovid için çok komik bir sürede aşı bulundu ve daha yeni yeni bu aşıların insanlara verdiği zararlar ortaya çıkıyor kimse bunları sorgulamıyor herkesin tek gündemi zam ve vergi olmuş işte buda algımızı nasıl yönettiklerinin ispatıdır
Sen bana kafayı yedirtmeye çalışıyorsun anladım..🤭 Bunları düşünerek o değerli ve sadece bana ait olan vaktimi heba etmek istemiyorum. Üstüne düşen görevi yerine getirmeyen mahlukatlar yüzünden ömrümü yok etmek istemiyorum. Biraz daha sakinleşip neden şu anın kendinin keyfine bakmıyorsun.. Olmuyor işte görmüyor musun? Bir tek senin benim konuşmamla olmuyor diğer andavallar bomboş işlerler uğraşırken biz azınlık tek başımıza yetemiyoruz..
Ben kimse ilgilendirmiyor kendi hayatları ama ben yanlış buluyorum bu tür şeyleri. bir insan neyse o olarak devam etmeli. ceza olarak da umarım iyi bir ceza alır işlediği suçlardan.. ve hapis olarak da bence erkek hapsine gitmeli.
Hayat yaşamima ve inanç değerlerime ters, fakat kimse kimsenin hayatını yasamadıği icin onunda ne zorluklardan geçtiği ve neler tecrübe ettigini bilemem ve bu anlamda kendime dair sadece hosgorülü olmam gerektigine inanıyorum.
Onlarla beraber had aşmayıp birey olarak yaşayabilirsek benim için sorun yok.
İnsanlar mutlu oldukları gibi yaşama özgürlügünü tanrının verdiğini düşünüyorum. Bu anlamda da birilerinin hayatına toplumun ahlakıni bozuyor diye senin hayat görüşüne gore yasama zorunluluğuna zorlamanı ahlaksizca ve dinende kötü görüyorum.
Ben açıkcası toplumun yapısıni zedelediklerini düşünüyorum. Ben kadin olarak yaratıldıysam ruhum ve fiziğim buna uyum gösterir. Yani saçma olucak ama buzdolabında yemek pişiremezsiniz😂😂😂