Babam bana milletin içinde küfür etti sizce haklı mı?

Merhaba ben geçen 3 hafta önce babamın adına bizim eve Tivibu uydu başvurusu yaptım ama sonra ertesi gün sabah kurulum için 2 çalışan eve geldi kapıyı çaldılar sonra biz Tivibu bağlatmak için geldik dediler sonra babam bana onların yanında küfür etti bana or***u çocuğu ben senin Şerefini siieyim sen niye gidip eve Tivibu istiyorsun şer***iz dedi bana sonra babam adamlara da kızıp istemiyorum gidin bağlatmıyorum siz kazıkçısınız milleti kandırıyorsunuz diye kızıp bağırdı adamlara sonra adamlar kurulum yapmadan geri gittiler sonra babamda bu sefer benim yüzüme telefonunu fırlatıp bana ka**e çocuğu çabuk Ara onları Tivübu yu iptal et yoksa seni öldürürüm dedi bana sonra bende arayıp iptal ettirdim ama babam benimle o zaman tam 6 gün boyunca hiç konuşmadı hep bana si**ir çekti kaç kez. Sizce babam haklı mıydı? Şimdi bizim evde 2 televizyon var bende bizim 1 televizyona Tivibu yu kuracaktım ama oda babam izin vermedi zaten en düşük paket yapmıştım oda 38 TL ydi. Sizce Ne yapmalıyım? Aslında ben eve Tivibu bağlatmak istiyorum ama babam istemiyor. Yani böyle babam bana milletin yanında bağırıp küfür etti.
Babam bana milletin içinde küfür etti sizce haklı mı?