Hepinize iyi günler 19 yaşındayım bende konuşma bozukluğu var ben konuşurken takılmalar ve duraklamalar oluyor bugün babama bir şey anlatıyordum sonra bir yerde takıldım bir kaç saniye durakladım öyle olunca babam bana kızdı sen 1 kelimeyi niye 1 saatte söylemiyorsun yeter artık kendine çeki düzen ver sen her yerde böylesin utangaçsın insanlarla konuşurken de böylesin dedi babam sonra bende üzüldüm ağladım sonra annem geldi babamla biraz tartıştılar sonra annem babama sen niye bu çocuğa karışıyorsun dedi sonra babam anneme de kızdı sonra babam bana ben senin iyiliğin için sana böyle dedim ben üzülüyorum seni böyle görünce dedi bir şey demedim. Babam bana kızdı sizce haklı mı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kardeşim baban kendine göre kızmadı yani babana sorsak kızmadım der çünkü o tepki sadece seni düşündüğü için öyle söyledim der tabi sert çıktığı için sen öyle hissettin
Aslında baban seni düşünüyor ama bunu gösteremiyor yani çeki düzen ver kendine diyor yani kendine güven demeye çalışıyor ama bunu söylerken üslubu yanlış olarak güzel bir şekilde karşınmsına alarak değilde
Baban Haklı haksızdan ziyade seni düşünüyor bu yüzden 😊 kardeşim babana gönül koyma akşam eve gelince sarıl babana çocuk gibi atla boynuna
.. ve artık konuşma bozukluğunu düşünerek özgüven kaybetmek yok kendine değer ver kendini sev okul vs varsa dersine güzel bir şekilde çalış
Acaba bir ortamda konuşamazsam bana gülerlermi diye düşünme hayatta kendini soyutlama
İnsan kim ne der acaba bana gibi düşünme millet dönsün kendine gülsün
.. Spor yap ve konuşma engelin için tedavi neyse onları yap
Yine geçen gün babam bana kızdı sebebi ise bende konuşma bozukluğu var bu yüzden 7 aydır bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezine gidiyorum haftada 1 gün 2 ders olacak şekilde konuşma ve dil terapistinden eğitim alıyorum ama konuşmam hala düzelmedi öğretmenim bugün bana sen buraya ilk başta gelirken bile konuşman böyle değildi o zaman daha iyiydi sonra buraya geldikten sonra konuşman kötü oldu dedi sonra babam bana hep senin konuşmanda bir fark yok diyor bugün babam bu yüzden konuşma ve dil terapistimle telefonda konuştu bende babamın yanındaydım sonra öğretmenim babama benim yaşadığım sıkıntıları anlattı sonra öğretmenim babama oğlunuza psikolojik baskı yapmayın ve onu başkalarıyla kıyaslamayın dedi sonra babam hocama biz evde oğlumuza karışmıyoruz onun bir dediğini iki etmiyoruz evde rahattır odası var sonra kimse ona karışmıyor gibi şeyler söyledi öğretmenime sonra babam öğretmenime oğlum 7 aydır sizden eğitim alıyor bir arpa boyu yol alamadı dedi sonra öğretmen babama bir şeyler söyledi telefonu kapattı telefonu kapattıktan sonra babam bana kızmaya başladı yeter artık sen 20 yaşına geldin hala öz güvenin yok çekingensin ben senin yüzünden artık kendimi öldüreceğim dedi bana ben babama bir şey demedim takmamaya çalıştım ama üzüldüm bu duruma. Sizce babam haklı mı?
@Tarık964 baban haklı değil baban seni anlamıyor kardeşim anlasa böyle saçma sapan triplere girmez
normalde babam bana sen konuşma tembelisin diyor yine bugün de babam bana sen konuşma tembeli olmuşsun sen konuşmadın sonra kekeme oldun dedi normalde konuşan biriyim biri bana bir şey söyleyince cevap veriyorum ama konuşma başlatınca duraklamalar oluyor bir kaç saniyelik ya da konuşma başlatacakken dilim kilitleniyor konuşamıyorum ama sonuçta konuşuyorum çok konuşkan biri değilim ama yeri geldiğinde konuşurum. Sizce babam bana neden böyle söylüyordur?
@Tarık964 baban biraz sinirli biri az çok o yüzden oda öyle söyleniyor çünkü kendinde böyle bir şey yok empati yapamıyor seni kardeşim
😊 Ben inanıyorum sen herşeyi aşacak birisin üzme lütfen kendini
Babanın kötü bir niyeti yoktur eminim, bunun için yardım alabilirsin. Konuşmana çeki düzen verebilirsin. Aranızda bu konu bir sorun teşkil etmesin.
Yine geçen gün babam bana kızdı sebebi ise bende konuşma bozukluğu var bu yüzden 7 aydır bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezine gidiyorum haftada 1 gün 2 ders olacak şekilde konuşma ve dil terapistinden eğitim alıyorum ama konuşmam hala düzelmedi öğretmenim bugün bana sen buraya ilk başta gelirken bile konuşman böyle değildi o zaman daha iyiydi sonra buraya geldikten sonra konuşman kötü oldu dedi sonra babam bana hep senin konuşmanda bir fark yok diyor bugün babam bu yüzden konuşma ve dil terapistimle telefonda konuştu bende babamın yanındaydım sonra öğretmenim babama benim yaşadığım sıkıntıları anlattı sonra öğretmenim babama oğlunuza psikolojik baskı yapmayın ve onu başkalarıyla kıyaslamayın dedi sonra babam hocama biz evde oğlumuza karışmıyoruz onun bir dediğini iki etmiyoruz evde rahattır odası var sonra kimse ona karışmıyor gibi şeyler söyledi öğretmenime sonra babam öğretmenime oğlum 7 aydır sizden eğitim alıyor bir arpa boyu yol alamadı dedi sonra öğretmen babama bir şeyler söyledi telefonu kapattı telefonu kapattıktan sonra babam bana kızmaya başladı yeter artık sen 20 yaşına geldin hala öz güvenin yok çekingensin ben senin yüzünden artık kendimi öldüreceğim dedi bana ben babama bir şey demedim takmamaya çalıştım ama üzüldüm bu duruma. Sizce babam haklı mı?
Hakli degil cunku bu senin elinde olan birsey degil kendini üzme
Babam bana bugün sen öyle alışmışsın seri konuş dedi