Merhaba benim bir sorunum var ama bana yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim. Şimdi soruna geçelim. d?

Ya benim adım su öncelikle şimdi gül diye bir arkadaşım var okulda siyer öğretmenimin kızı aynı sınıftayız. Biz dönemin başlarında oturuyorduk ve çok iyi anlaşıyorduk. Sonralarda arkamızda Nehir ve Naz oturmaya başladı. Nehir hep gülü köşeye çekip beni gülden uzaklaştırmaya çalıştırdı kızı da bi görseniz cidden yalakanın teki. Ben bi mektup buldum Nehir ve gül yazışmışlar. Su çok gıcık falan demişler. Bende gülün yüzüne attım kağıdı bune diye sonra nehirle konuşmamaya başladı gül. Bir de gülün nisa diye kankası var o da başa bela. Şimdi nehir yine gülü kandırdı. Güle şey dedi "su nisaya canım (canım değil aslında sansürlüyor) dedi" dedi. Aslında ben de oyle bir şey söylemedım. Gülle şu an küs deyiliz ama aramız da eskisi gibi değil. Benide kullanmaya çalışıyor arada bizim bir matematik hocamız var bizden yıldız istiyor her 5 sayfa 1 yıldız gül beni bu konuda kullanmaya çalışıyor çoğunlukla reddedemiyorum onu ama arada uzaklaşıyorum onun dışında da 4,5 arkadaşım var sizce ne yapmalıyım ben ilk defa boyle bir şey yaşıyorum. Abi bi de çoğunlukla sınıfta ilk 3 teyim hani sinif birincisiyle ve ikincisiyle de aram çok iyi ama bu gül beni depresyona soktu. Bu arada da küfür eden bir insan da degilım sizce Napmalıyim
Merhaba benim bir sorunum var ama bana yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim. Şimdi soruna geçelim. d?