Ben ilk girdigim ortamlarda sessiz sakin ağırbaşlı biriyim. Yakın hissettiklerime kendimi açabiliyorum. Eğlenceli biriyim güler yuzluyum. Ama güvendiğim, yakın hissettiğim kişilere.
Böyle olunca samimiyet kurabildigim erkekler onlardan hoşlandığımi düşünüyor, cevrem tarafından da bu şekilde anlaşiliyorum.
Yani yakın hissediyorum ve belki hoşlantida olabilir ama duygularımı saklayamiyorum.
Işin kötü tarafı şu ana kadar böyle olan hiç-bir kişiden karşılık almadım.
Böyle olunca samimiyet kurabildigim erkekler onlardan hoşlandığımi düşünüyor, cevrem tarafından da bu şekilde anlaşiliyorum.
Yani yakın hissediyorum ve belki hoşlantida olabilir ama duygularımı saklayamiyorum.
Işin kötü tarafı şu ana kadar böyle olan hiç-bir kişiden karşılık almadım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Son cümleni biraz daha anlaşılır bir şekilde ifade edersen seni daha iyi anlayacağım. Yardımcı olmaya da çalışacağım.
Yani insanlar o samimiyet kurduğum erkekten hoşlandığımi düşünüyorlar ya. O erkek bana ilgi duymuyor.
Duymayabilir elbette. Ama bu hep mi Böyle olur. Kimsenin mi dikkatini çekmem, kimse mi ilgi duymaz bana
Anladım. Galiba biraz ilgi duyulmaya ihtiyacın var. Seni çok iyi anlıyorum. Kimse sevmiyor. Sorun bende mi gibisinden. Erkekler de şöyle bir durum söz konusu kendisini seven kıza karşı beni zaten seviyor kafasına girip geri plana atıyor ama biraz umursamaz ol dozunu abartmadan ayarlarsan güzel olur. Adil yıldırım dinleyebilirsin. İnsana güzel akıl veriyor. Taktik olarak düşünme sadece akıllı davranmani sağlıyor. Bir nevi aptallık yapmamayı
Bu ilgi ihtiyacını kendim nasıl karşılayabilirim? Çünkü bu şekilde yanlış yollara sapma eğilimi yüksek
Ne desem yalan olur açıkçası. Sakıncası yoksa yaşını öğrenebilir miyim? Devletin sagladığı psikolojik destek var. İstersen ora da bu sorunu çözebilirsin. Ne kadar etikili olur bilmiyorum ama videolarla da belki bastırırsın bunu. Hepimiz insanız ve ilgiye ihtiyaç duyuyoruz. Galiba zamanla azalıyor bu durum.
23 yaşındayım
Bir de şunu merak ediyorum. Çevremde bazı kızlar görüyorum çok cilveli ve erkeklere karşı çok yakın davranıyorlar. Bu kızların da peşinde erkekler var.
Bazı kızlar da görüyorum çok ağırbaşlı sessiz. Onlarin da peşinde erkekler var.
Sorun bu durumda bende mi oluyor? Kendimde mi aramalıyım sorunu
Sorunu kendinde aramamalısın ama kendini aramalısın. Aslında kendi çizgileri, hayat görüşleri olan insanlar daha etkili oluyor. Yani ben böyle biriyim, bunlara gelemem ya da ben rahat biriyim, karşı tarfla arama mesefa koymam gibi kendini belirle. Net ve düz olmak lazım aslında. Sınırlanırı aştığında biri sesini çıkarman, hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda dillendirmek gerekir. Böyle her şeye tamam demek de etkilenmeme sebebi galiba. Sen nasıl davranıyorsun karşı cins ile aynı ortamdayken? Çekingen mi oluyorsun?
Ben kendi hislerime çok güveniyorum. Bir ortamda ilk olarak sessizim. Çekingen değilim. Soğukta değilim. Ama konuşmam. Yani ihtiyacımi elbette gideririm ama gereksiz muhabbete girmem çoğunlukla.
Kız veya erkek eger birine karşı iyi hisler beslediysem, beni onda içsel olarak iten bir sey yoksa samimi olurum. Samimiyetim de gerçekten samimidir. Espirili güleryüzlü biriyim. Ama dediğim gibi herkese karşı değil.
Yani kendimi kasmam hiçbir şekilde. Konuşmak gerekiyorsa konuşurum. Rahat hissettiğim biriyse de çok daha güleryüzlü olurum
Yani ben bu kıza acılsam kesin redder hiç bulasmiyim denecek bir durum yok yani
Valla bilemedim. Ne diyeyim? Sorunu bende pek anlayamadım. Bu ilişki koçlarını dinle dediğim gibi. Sorunu daha iyi anlarsın. Bende merak ettim. neden diye.
Teşekkür ederim. Belki de hiç düşünmemeliyim.
Hayır tabiki de düşünebilirsin. Sende düşünüyorum mesela zaman zaman. Hatta eskiden baya bir düşünüyordum bunu. Bir süre bıktığım için herhalde bıraktım düşünmeyi
Evet bıkıyor insan bir süre sonra.
Yani bir sebep bulamıyorum. Çok fazla karma ortamda bulundum. Herkese itici veya çirkin gelmiş olamam. Diyorum acaba ozguvensiz miyim oyle mi görünüyorum. Öylelerinin bile var sanırım doğru kişi ki kızlar sonrasında özgüven sahibi oluyor. Herkes çok düzgün, iyi biri olduğumu söylüyor.
Kısmet işi gerçekten
Keşke böyle kendimizi dışardan görebilsek de sorun ne anlayabilsek ama dediğin gibi komet galiba. Bizimki kapanmış😂
Zamanı vardır elbet 😊
Senin yaşın kaç
Benim yaşım 18. Önüm kapanmış demek için erken gelebilir ama ilgi yok.
Yani evet. Daha küçüksün. Gelişimine öncelik ver. Kendini geliştir her yönden naçizane bir tavsiye
Gelişimden kastın sadece okumak mı?
Hayır. Zaten hep oku. Ne bulursan oku. Roman okursan hayal gücün bakış açın genişler. Senin faydana. Üniversite okursan diploma biraz geçersiz artık ama her ihtimale karşı altın bilezik.
Inandığın dinin kitabını oku. Neye inandığını bil. Insanları oku. Hepsi ayrı bir dünya.
Yani ne yap ne et kendi kendine yetecek güçte ol. Mükemmellikten bahsetmiyorum ama ilgin merakın olsun. Yarı yolda kalmazsın. Gittiğim kursta 17 yaşında bir kız var. Liseyi açıktan okuyor.
Muhtemelen hayatında hiç kitap okumamış. Ailevi sorunlarını, hayatın ona gösterdiklerini bilemem. Ama her hâlinden belli.
Boş insan olmamak lazım. Hayatın bir ucundan tutmalıyım en azından. Teşekkürler tavsiyeniz için. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama biraz zor gelmiyor değil.
Rica ederim. Zor evet. Ama zoru başarırsan önde olursun
İnşallah basaririm
Sanırım dişil enerjin düşük
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!