Bir sorunum var yardım edin?

Merhaba ben 9aylık hamileyim dün eşim yazlıkta akrabalarını gördü yanlarına gitti benimde çağırdı haliyle hepsi doğum ne zaman ne olmayı düşünüyorsun falan dedi bende epidural sezaryen olacağımı söyledim onlarda ay yok çok zorlanırsın başın ağrır genel ol gitsin falan dediler ben de kararsızım o an karar veririm dedi eşim de ben ona bıraktım istediğini yapsın dedi daha sonra biraz daha genel ol sonra sancı çekme sıkıntı yaşama dedi eşimde bi anda aynen öyle en iyisi rahat rahat bayıltsınlar ben doğumdan sonra senin başım ağrıyor oram ağrıyor belim ağrıyor diye seni çekemem nazını çekmem sana da bakamam gelir annen bakar dedi çok üzüldüm zaten ondan bakmasını hiç istemedim ben hamileyken hasta bile olsam hep kendime baktim , o hastalansa kötü diye kocaman karnımla nöbetçi eczane bulup almaya bile gittim ama böyle bişey yaşanması bana karşı çok zoruma gitti üzüldüm nasıl tepki vereceğimi bilemedim zaten beni sevmediğini biliyorum ama en azından insanlara bunu göstermeseydi beni kırıp ezmeseydi daha iyiydi şimdi ona karşı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok ağrılarım sancılarım var ama hiçbir şekilde belli etmemeye çalışıyorum ama ona karşı nasıl davranacağımı bilmiyorum

Bir sorunum var yardım edin?