Yine bir problem yardımınıza ihtiyacım var?

Şimdi şöyle; ben 20 yaşındayım lise geçen yıl bitti ve şuanlık bir yerde çalışmıyorum. Üniversite sınavına girdim ama o kadar iyi geçmedi. Evde vakit geçmediği için her gün dışarıya çıkmaya başladım. Arkadaşlarımla güzel vakit geçirmeye başladım. Annem kıyafetlerime asla karışmazdı ama dayım burnunu soktu ve baskı uygulamaya başladı. Bir gün eve geç geldiğim için herkes çok kızdı. Annem hiç kızmazdı ama dayım annemi doldurdu ve artık o da kızıyor. Hiçbir yere çıkmama izin vermiyorlar. Kendimi ne kadar savunsamda umursamadılar. Dayım evli ve aynı şehirde yaşıyoruz her gün bize geliyor beni kontrol etmeye herkes farklı şeyler yaptığımı düşünüyor. baskı uygulayarak özgürlüğümü kısıtlıyorlar. Markete giderken bile dayıma haber vermem gerekiyormuş. Eğer bir daha beni dışarıda görürse dövecekmiş. Korkuyorum. Dayak yemek istemiyorum ve üstelik hayatıma müdahale edilmesini de istemiyorum. Dayım herşeye karışıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok zorlarsa evden ayrılacağım ama nereye gideceğimi bilmiyorum sadece tek bildiğim çok fazla baskı var. Kukla gibi hissediyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Lütfen bir fikir verin..
Yine bir problem yardımınıza ihtiyacım var?