Arkadaşlar görümce sorunum var yardımcı olurmusunuz?

Arkadaşlar ben 8 aydır nişanlıyım ve biz birbirimizi çok seviyoruz aslında görümcemle iyi anlaşıyoruz ama kendisi kıskanç ve fesat biraz ne giysem ne yapsam hep kötü eleştiride bulunuyor kendisi 15 yaşında. Biz nereye gitcek gelince surat falan yapıyor ben takmıyorum bunları ama dün şöyle bir olay oldu biz 1 hafta önce denize gittik benim yüreğim el vermedi evde yalnız kalmasın üzülmesin diye onuda aldım neyse dün nişanlım geldi iki arkadaşla denize gidelim mi tamam dedim olur sen ben kız kardeşim bide o iki arkadaş gideriz dedi ya allah aşkına ne alaka ben bir kerelik aldım diye yüz bulup mu söylüyor bunu biz her denize veya başka yere giderken onu almak zorundamıyız? Ve görümcem kaprisli biri yolda insanın moralini bozuyor bazen " siz yazlık ev alırsanız banada oda ayırın" gibi sözler kullanıyor ben ağzının payını veriyorum kalp kırmadan. İlişkimizi kıskanıyor nişanlım güzel bir söz yazsın ya da söylesin ay ıyy falan diyor. Kimseye bu durumları açamadığım için buraya açtım artık çok sıkıldım görümcem yüzünden sorunlar çıkıyor ilişkimizde başka hiç bir sorun yok ve içten içe mutsuzum.
Arkadaşlar görümce sorunum var yardımcı olurmusunuz?