AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
176Cevap
3 ay içinde ne oldu?
Öncesinde hiç konuşmadınız mı?
Görüşmediniz mi?
Yani görücü usulu ile mi evlendin?
Merak ettim Onun dışında bende boşandım
Ama 3 ayda degil
İyi ki bisey demiyorlar ama bakışları bile rahatsız edici hayırdır ne bakıyorsun önüne bak de de sen de umursama
Üç ay yine iyi üniversitede 4 yıl çıkıp üniversite bittikten sonra evlenip üç gün sonra boşanan arkadaş vardı 🙂 olmayınca olmuyor demek ki
Kapını kapatınca kim ne yaşadığını bilemez, boşanmanın en kötü tarafı başkalarının merakı. Anlaşamadık de geç.
Ve erkeklerin boşanmıs kadınları kafasında kolay olarak görmesi , gerçekten zor durum ülkemizde ki şartlarda..
Bir anda boşanma olunca insanların altında bir şey araması normal çünkü merak ediyor insanlar. Olan onca masrafa oldu desene 😅
Onlara lütfen aldırmayın, sizin ne gibi hayal kırıklıkları yaşadığınızı biliyorlar mı da böyle bakıyorlar. Hersey insanlara dışarıdan güzel
Toplum, dedikodu vs.
10 yıl da tanisaniz, evlilik başka şey dir.
Olmayınca olmaz.
Aynı evde yaşamadan tanınmaz...
3 ayda boşanınca az biraz normal. Bir de sormak isteyip soramaz çoğu. Kadın olunca hepten merak konusu.
Herkesin ağzına bakarsan, kendi doğrularını yaşayamaz, mutsuz olursun. Sorun senin alglarindan kaynaklanıyor.
Evet toplumumuzun böyle saçma bakışları oluyor ama sen kendine bak istediğin gibi davranabilirsin böyle bir hakkin var özgürsün,☺
mutsuz olunca sorumluluk alıp bu problemi çözen insanları görünce yadırgıyorlar.
hayatlarındaki problemleri çözme becerileri olmayanlar
herkes dedıkodu yapmak için konu ariyor bir süre sonra normale dönersin bu ara herkes ayrılıyor evlılıkten sogudum zaten neden ayrıldın merak ediyorum
boş ver milleti kendi hayatına odaklan. Millet e dedikodu lazım ne yapsanda illaki bir eleştirecek yön bulurlar.
Özel değilse sebebi nedir? Belki onlarda sebebini bildiği için öyle davranıyorlardır.
Şiddet uyguladı
Anladım
günümüzde birbirini hakir hor görmeyen yaratık kalmadı neredeyse ondan. boşandında ne olmuşki olabilir herkesin başına gelebilir
3 aydan önce her şey normaldi galiba da şimdi ne değişti
Bence alıngan bir dönemden geçiyorsun takılma sen içinde büyüttükçe rahatsızlık verir sana
Ay aman salla 2 3 ay konuşup susarlar gündeme başka konu gelince unutur herkes
Maalesef ülkemizde boşananlara karşı böyle iğrenç bi bakış var
Bende merak ettim şimdi neden boşandınız çok kısa süre 3 ay öncesinde anlamadığın ne olmuş olabilir
Benim bi arkadaşım da böyle oldu afedersin kocası erkek çıkmadı, yani boşanmayıp napcaktı o da çok ağladı elalem ne der diye kader diyorum ben buna başka açıklaması olamaz
Erkek cikmadiysa neymiş kocası?
Valla kız hala bakire düşün 🤫
Abow :)))) bakire hemde 😇😇🎊🎊şansli o zaman başka koca bulur hevesi var mı ki 👻👻👻
He var napcan deliye bakk 😂😂
Hahaha iyiymiş :) darısı sen başına evlimisin sen dicem bu satte yazdığı na göre bekar olmalisin 👻🎊
Evliler de yazar 😁
Abow evlisin demek :) çılgın seni
Kutsal cumartesi ateşi ne alemde 🥰👻🙃
"Bekaret" adi altındaki güya ahlaki konudan dolayı.
Bence kimsenin bakışları seni ilgilendirmemeli çünkü bu senin hayatın ve istediğin kararı almakta özgürsün bunu da çevrendekilere söylemelisin
Evlenmezsen ne zaman evleneceksin, evlensen çocuk ne zaman, ayrılsan neden ayrıldın. boş ver
Bos insanlar uzerine vazife olmayan konular hakkinda yorum yapmaya bayilir.
Xjsjjdjd Allah'ın helal kıldığını onlar mı haram kılıyor hepsine yapıştır
Çünkü dulsun sülük gibi yapışmak isteyenler olacak.
Bu hayatta elalem ne der diye dusunme Elli alem ne dese bos
Ben 2 ay evli kalip bosandım birsey olmaz zamanla geciyor
geçmiş olsun özellikle toplum çok cahil olduğu için boyleler
Takılma boş ver ağzına olan konuşuyor hayatını yaşa
Çok iyi yapmışsın bravo.
Yol yakınken dönmüşsün, ben de boşanıcam az kaldı djfkg
Boşanmak kadar saçma bir şey yok o yüzden bu aşk ilişkileri çok saçma
Düğün masraflarını ne yaptın, ondan haber ver. Masrafları ortaklaşa ödüyorsanız amenna, ancak masrafları adama kitlediysen o zaman bakarlar bön bön...
Bi zahmet ödicek
Boşanma sebebini bilmem ama ben kadınların da bu konuda elini sorumluluğun altına sokması gerektiğini düşünüyorum. Masraf yönünden adama üzüldüm.
Ve bu konuyu öğrenince daha birkaç ay önce nikaha bir ay kala nişan atmakla doğru yaptığımı anladım.
Üzülmene gerek yok maddi durumu gayet iyi
Ben herseyi bıraktım zaten o evde görmek bile istemiyorum
Sen niye ödemiyorsun, senin de düğünün değil miydi? Adama hem borç kitlemişsin hem de burada boşandım, niye böyle bakıyor insanlar diyorsun. Bencil kadın tiplerinden çık ve iyi bir kadın olarak borca ortak ol.
Çoğu hemcinsin gibi düğün borcu konusunda bencil olma.
Dahası, evlenirken aklın neredeydi? Ne sandın sen evliliği? Sabah evlenip akşam boşanmak mi sandın evliliği? Aklın neredeydi?
Bundan sonra adın boşanmış geçimsiz dul kadına çıkabilir.
Kesinlikle çok normal, zararın neresinden dönülürse kârdır…
Tanımadan yapılan evlilikler, bir ömür ödenen nafakalar.
Kimse ne yaşadığını bilemez ama 3 ay da çok kısa sonuçta ne oldu acaba diye şaşırmışlardır.
Sadece bir gün evli kalıp boşananlar bile gördüm ben. Bir sorun depil bana göre
Eşinizi , keza o da sizi beyin cidarlarında idrak kavramı bulunmaksızın seçtiğiniz için olabilir ;)
3 ay sonra boşancaksan evlenme agaa yazık o kadar masrafa , emeğe :d
Normal değil aslında. Yani 3 ay sonra boşanacaksan niye evlendin?
Millet evlenmiyor diye evli olanlarda mutlu değil boşanmaya g. tleri yemiyor senin gibi ondan
İğrenç! Tam anlamıyla rezalet. Ha kucaktan kuağa atlıyanlar... ha 3 ay da 1 evlenenler... aynı şeyin mavisi 🤢
Darısı basına
bencede oyuncak ettikler 10 20 sene beraber yasa sonrada adini temize cikarmak icin 3 ay evli kal
" Soran " sizler sayesinde sevgililikle evlilik aynı oldu. sabah evlenip akşam boşanmaya evlilik diyorlar...
Evlilik erkekten çok kadını güvenceye alan bir kurum bak kurum diyorum. Çünkü devletle ve kocanla bir firma anlaşması yapıyormuşsun gibi resmi evraklı bir yerdi.
Şimdilerde 1 günle 6 aylık gönül eylendirme kurumu yaptınız.
Aptallık diz boyu. Bu hem cinsim dediğinden daha çok çoğalırsa öyle bir kurum kalmaz zaten 👌 Devlet bile iplemez evliliği. Ya da ciddi yasalar gelip cidden boşanması gereken insanların boşanması engellenmiş olur 👉 Öldürülen kadınların suçlusu bu sefer hem cinsim dediğin olur bu sefer.
Devlet bu yüzden esnek olmak zorunda. İnsanlık gelişiyor senin aksine evlilik kurumunu öncesiyle kıyaslarsan farkı anlayabilirsin. Daha da gelişecek. Sanki hukuk sisteminde aksaklık yokmuşçasına konuşuyorsun ya kulenden hiç çıkmadığın belli canım.
Diyorsun ki : yasal olarak hayat kadını gelsin 1 gün onun kucağında 1 gün şunun kucağında yatabilelim aynı zamanda günlük boşanma turları düzenlensin 👍👌 2 güne bir de evlilik ve itiraz davaları eklensin 😜
dilekçe yolla bence yaparlar kesin bu istediğini 😜
Belkide sana öyle geliyordur? Onlar herzaman ki gibi bakıyordur
Maalesef insanımız böyle. Aldatılmışsın şiddete uğramışsın bi önemi yok. Boşanmış kadınsın sonuçta
Sormalarina ya da cevaba neden müsade ediyorsun, sorun bu...
İnsanlar boş konuşmayı severler maalesef, soran olursada tersler bir daha çekinir. Kimseyi ilgilendirmez bu, toplumda nedense boşanan kadınlara tuhaf bakıyorlar tuhaf anlayışları var
Ya bide tuhaf karsilama kucuk yerlerde daha bi farkli sanki
@Classgirl maalesef öyle, cahillik yani
Ole bnde Bir buçuk yıllık evliyim sorunlarimiz var ama şimdi bu posttu okuyunca korktum bosanmaya bizdede mahalle muhtarı cok bi yere gidioz nereye neden gidionuz diye soruolar ustune vazifemi demi
Herkes iyi dayanmış diye hayret ediyordur 🙂 tammmm 3 ay be vayyy
neden evlendin der gb o halde ama işte anlamaya çalışan olmaz
Yaş kaç peki tam olarak çalışıyor musun boşanma sebebi neydi
Keşke olmasaymıs ama olmuş eski insanlar biraz meraklı çok takılma hersey nasip
Hayırlı olsun, son zamanlarda boşanmayan kalmadı gibi zaten rekora koşuyor mahkemeleri..
Meraklı bir toplumuz maalesef. Dedikodu malzemesi kovalıyorlardır.
Kötü bir şey değilde pek yaygın bir durum olmadığı için ilginç.
Gayet normal mi? :/ Bir yuva kurmak bozmak bu kadar kolaysa tamamdır reis. :D
Bir insan evlenme hakkına sahip olabildiği gibi boşanma hakkına da sahiptir. İllaki belli sebeplerim vardır ki boşanmışsınızdır bunu herkesin anlaması gerek. Hiç kimse durup dururken boşanmaz.
Çok uzun sürmüş ondan bu mutluluğun sırrı ne diye merak etmişlerdir 🤣😂
Çevrendeki herkes herşeye maydanoz olur genelde ne yaşadığını nerden bilecekler? sorun etme
Yahu mahalleli bile ters bakar öyle kadına normal yani.
Bu kadar kısa sürede boşanmış olman insanlara garip geliyor olabilir.