AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
176Cevap
Millet böyle, herkes laf ederler daha bekle bunlar bir şey değil. Her boka maydanoz oluyor hepsi de.
Mutsuz uyumsuzsan boşanman daha hayırlı boş ver elalemi
Bilmiyorum insanlar o kadar kötü olmuş ki belki inanmazsınız teyzemde mesela sürekli boşunayım diye bekliyor sanki.
Herkes herkesin hayatına çok muhalefet.
Oysa bu hayat bizim.
Yaptığımız seçimler bizi etkileyecek başkasını değil
Bunu millete söyleyebilirsin, evlenmekle hata yapmış ve yanlışından dönmüşsün
Evlenmek kötü mü
Hayır evlenmek kötü değil, yanlış kişiyle evlendiğini düşünmüş ayrılmış.
herkes dediğin senin çevrendeki insanlar sanırım... çevreni değiştirmen gerekebilir bu kadar yargılı insanlarla hayatını geçirmemeye çalış
boş ver ya bu topluma göre cesur bir hareket ama yaptığın tebrik ediyorum. İnsan anlaşamıyorsa 1 gün devam etmemeli
Zaman kısa olunca nedenini merak ediyolardir ben bile merak ettim valla
Ben de bu arada
@amacimgezmekeglenmek bende
Uzaylı gibi bakmıyor
Sen yeni boşandığın için insanların sana baktığını düşünüyorsun ayrılık psikolojisi boşanma depresyonu bende öyleydim her ne kadar süre kısa üzülmedik desende beden zihin etkileniyor
İnsanların ağzı torba değil ki buzesin neden boşandınız?
Onu hiç kafana takma millet o kadar boş ki o kadarr boşş ki laf anlatamıyorsun yani sizene arkadaşlar sizene ben kendi ailemden biliyorum ayrılar yıllardır hala sorular devam ediyor bıktım illallah ettim
3 ay kisa bir sure. Herkes bir tuhaf bakar bu normal
Bizim millete doğduğunda ilk önce anne bana demeyi öğretmek yerine ‘banane’ demeyi öğretmeliyiz acilen
Herkesten uzak yaşadığım için kimse bana sormadı 6 ay kaldım bende
benim iki arkadaşım bir ay bile sürmedi boşandı biri nişanı attı hiçbirine sormadım niye diye
İnsanlar işte her şeyden bir zayıflık çıkarma peşindeler
Çünkü millet şerefsiz ya bende söz attım sanki bana şey sevgili iken her boku yerler gizli gizli sonra da namuslu gibi akıl verirler
Söz nişan olmadan her şeyi yapiyolar
En azından cocuk olmadan yoldan dönmüssn ne mutlu sana hıc olmazsa ortada cocuk olsa yazık olurdu ona
bakan baksın görmezden gel bosanman onları ilgilendirmez
Niye baksınlar kız nasip sonuçta evlenirsin yürümez anlaşamazsın boşanırsın niye boşanma olmuş evlenince ölene kadar beraber herkes olmak ister nasip ama İnşallah gönlüne göre olur her şey aşkı 🥰
Toplumun aptallığı sen ve partnerinle hiç bir ilgisi yok. İnsanları öyle bir duruma sokuyorlar ki 3 ay sonra boşanmak istese çekiniyor insanlar elalem tiplemelerinden.
Aman insanlara ne bakıyorsun sen. Yani 10 yıl sonra boşansan gene bakacaklar
zor karar, kimsenin keyfiyetten o kararı aldığını düşünmüyorum.. saygı duymak lazım
Evlenmek kadar boşanmak ta normal. boş ver milleti. Yıllar sonra olacağına şimdi olmuş.👍
Yanı biraz kısa bir süre 3 ay ama hayat insanın başına her şeyi getirebiliyor çok da şaşılası bi durum değil
Meraktan demekki hakkat niye boşandın hayrdir 😂😂😂
Ya milleti sttır et kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin, evlendin bı sorun oldu veya boşanmak istedin boşandın. boş ver baksınlar
İnsanlarımız çok garip çünkü evlenmek kadar boşanmak ta normal Yanı insanın başına ne geleceği bilinmez yarın onların da başına gelebilir
Bende evlendim ayrıldım 😂kimse Umrumda değil sende kafana takma hee heee de geç 😂kader diye bir şey var milletin başına gelmezse anlamazlar cahiller
Türk milleti böyle maalesef kadıni dışlar ama ayrıldığın eşine öyle bakmadiklarina eminim anlaşamıyorsan neyi bekliyektin anlamazlar😌
Bence siz o moddan çıkamadınız, yoksa millet size niye baksın. Ayrılan siz, başkalarına dert değil ki.
neden boşandın madem boşanacaktın niye evlendin ki evlenmedende çoğu şey yaşanabiliyor. boşanma sebebini söylemeden kim ne dese anlamsız olur.
Kendi başlarına gelmeden anlayamazlar. Kime ne? isterseniz ertesi gün de ayrılma kararı da alabilirdiniz. Bizlere saygı duymak düşer.
yr k yiyip boşandın yani baktın kısa geldi senin gibilere sırf yr k meraklısı derler madem böylesin genel eve gideydin niye milletin hayatını karartıyon
hakli bi yorum ahhh be keske bendebi evlensem
Lan beyinsiz misin sen o nasıl yorum ortak kararımız kendi başıma boşanmadım ben yemiyor tabi gizli uyesin bide
Sen yediği için mi gizli sordun
Senin kafa yapindaki erkekler > diger kafa yapisindkai erkekler
kaldimi senin gibi tsakli kiskanan sahiplenjci adam gibi adamlar huzunleniyorum boyle gorunce ins hep sizin gibilerin soyu cogalir amin
erkek olsan hic kötü bakmazlardi hatta kizlarin dha cok hosuna giderdi
kadınlara ağlamayı öğreten zaten erkekler? neden genelleme yapıyosun ki o zaman her erkek aldatıyor?
Bosanabilirsin ama o yapılan masraflar vs vs birsuru şey
kimseyi baglamaz sanki de onlar için evleniyoruz gibi davranmayı bıraksınlar
Cagdasi, olağan üstü, dünyanın sonu gibi görülmesi saçma 🙄
Sana öyle geliyordur. Hem bakan baksın boş ver kimseyi onemseme
Gayet normal ama bizim insanımız bok görse bakar sorar takma kafana
Niye kötü bişey olsun. Elalem kendi işine baksın. Canını sıkma önünde güzel bir hayat var
Benim de aynısı başıma geldi senin 3 ay çok benim 1 ay dolandırıcı çıktı adam bir sürü borç hacizlik çıktı kredi çekmezsen tekr ederim dedi valla dediğini oe yaptı ilk defa sözünde durdu taktir ettik
Sende Gelecek görememiş.😂
Allah düşürmesin ya ne insanlar var.
@tamircik evlenirken artık borç belgesi aldıracağım bankadan yalan bedava ne de olsa
Öyle bir şey zaten yapılmalı.
İnsanlara güvenini kaybediyor insan
Öyle vakarla eden takma kafana hayatına bak sonuçta senin hayatın kimseyi ilgilendirmez
malum ıcınde bulundugumuz kosullar bayılıyoruz baskasının hayatına karısmaya
Ee sen şimdi insanlara açık büfe gibi geliyorsun :D Acı ama gerçek :D
Dikkatli ol ben dulken çok sıkıntı yaşadım
Olanilir neden boşandınız
Şiddet uyguladı
Yani o zaman iyi yaptınız en güzeli boşanmak
Sadece şu, sanki tanımadan evlnmşsn de bişey öğrenince boşanmşsn gibi, tuhaf olan tanımadan etken yaşta evlenmen
Zararın neresinden dönersen kardır. Bunu boşanacak kadar ileri gitmene bağlayarak söylüyorum. Milleti takarsan ohooooooo ooooooo...
Kendi başlarına da gelirse görürler gününü sen mutluluğuna huzuruna bak :) yanlis bisey degil bu herkes boş düşünüyor
Sıkıntı etme imtihan dünyası işte biriyle aynı evde yaşamadan bilinmiyor herkes maskelerinin ardına gizlenmiş Allah yardımcın olsun
Sen evliligi sevgililik falan sandin glb:D
Aynen ondan şiddette uğradım ve ölümden döndüm ondan yine de boşanmasaydın diyor insanlar
Bak evlilik cocuk oyuncağı degil hele hele birbirine tahammül edemeyecek insanlar icin cehennem olur ayık ol
Bı yandan normal bı yandan değil.
Gayet normal insanlar evlenince anlaşamıyor olabilir
Yani muhtemelen düzgün erkeği secemeyecek bı kadin olabilirsin. ya da sorunların olduğu için boşanmış olabilirsin. Tabi bunlar olmaya da bilir ama olma ihtimali daha fazla. Toplumun eleştirdiği anlamda kötü bişey demiyorum ben:)
Sana göre normal önce aklın neredeydi hiç mi tanımadın
Herkesin aklında deli sorular?
Seni sen ilgilendirir. Merak işte ülkedeki merak.
Harbi merak ettim neden boşandın?
Millet değişik cidden
@Minikpaticik
@Minikpaticik bir şey soracam
Evlilik ama bu öyle çocuk oyuncağı değil ondandır
Demek yürümemiş bu kadar basit