1 sene önce evlendim. Pek sadık değildik birbirimize ve ayrılmaya karar verdik resmî olarak. Boşandık ve birbirimizden kopamadık hala beraber yaşıyoruz insanlar bunu çok saçma buluyor. Sizce boşanıp beraber yaşamak anormal bir şey mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yıl2012'den beri üyeyim hoşuma giden bir kaç soru var onlardan biri senin duruma benziyor. Kadın sordu eşiyle ayrılmış ama cinsel çekim, tutku vs artmış sevişiyorlarmış bir gün onda bir gün onda kalıyorlarmış. Soruyu pratik bulabilsem linkini koyacaktım ama bulunmuyor. Çevreden tepki yoksa ya da azsa böyle mutluysanız böyle yapın madem. Ama genel olarak ülkedeki çoğu kişiye ters bu.
02 Yorumla- +1 yıl
Yani muhtemelen öyle ama vardr böyle çok nadir de olsa. Zaten borçtan dolayı boşandığı halde birlikte yaşayan çok.
- +1 yıl
Türkiye de öyle şeyler çok nadir olur
En İyi Cevaplar
Ben her konuda ailenin dışındaki insanların ne dediklerini önemsemiyorum. Geleceğimde evlenmemeyi düşünüyorum. Ailemin bu konudaki fikirleri de önemsiz. Bekar erkeğe ev vermez diyorlar. Fakat bu çok saçma düşünceler. Parasını veriyorsan ve insanlara saygısızlık etmiyorsan bundan elaleme banane. Aynı şekilde bu görüş sahibi için de geçerli. Benim amacım üniversiteyi bitirip iş sahibi olmak ve işime gitmek ve evimde alkolümü kullanıp keyfime bakmak. Buna kimsenin karışmaya hakkı yok. Bazı çevreler var, her şeye karışırlar. Benim fikrim insanların yaşam şekillerini sorgulamamak ve eleştirmemek. Bana küfür veya hakaret edene hak ettiği gibi davranırım, o kadar. Ben belaya da bulaşmam. Kendim içerim, yerim, gezerim ve çalışırım. Kirada oturursam kiramı da öderim her ay. Hiçkimse bana karışamaz, saygısızlık etmediğim sürece. Saygısız da birisi değilim. Sadece olması gerekenleri söylüyorum. 1 arkadaşım olur. Onunla iki ayda bir gezeriz, o kadar. Kalabalık arkadaş gruplarıyla da takılmam. Olay bu
00 Yorumla
Isin immza kisminda degilim. Ama yeterince bir irinizi sevseniz sadik olurdunuz zaten. Neden kopamiyorsunuz? Bir tur cikar iliskisi devam ediyordur diye dusunuyorum. Bence zaman kaybi cunku gercek ve kalici olduguna inanmiyorum. O cikar her neyse sevmedigin bir adamdan bulabikiyorsan ve o da sevmedigi bir kadindan bulabiliyorsa yabanci birinden de bulursunuz. Tensel uyumu birakamadiginizi bu yuzden boyle yasadiginizi dusunuyorum. Deger versiginizi sanmiyorum. Yalnizca bir f... k buddy iliskisine benziyor bence herkes mutku oldugu sekilde yasamali ama kendine sor, ileride bir aile kurmadigin icin mtsuzluk hisseder misin?
08 Yorumla- +1 yıl
Psikologmusun?
- +1 yıl
Bence de ama ne guzel konusmussun 😴
- +1 yıl
🤷 hâla burasi boylemi onceki yillarda cok girerdim simdi 3 ayda bir belki
- +1 yıl
Ordamisin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma mı bilmem ama garipsenecek bir durum evet. Hani madem ayrılmayacaktınız niye boşandınız? Madem boşandınız niye ayrılmadınız? Kafa karıştırıcı yani kimseyi alakadar eder diye değil, sizin için bile “biz neyiz şimdi” sorusu mevcut. Netlik herzaman iyidir. Tavsiye ederim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
129
Cevap
161Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21,1b cevap paylaştı.
u +1 yılDünya böyle genişlik görmedi, gel vatandaş gel, hatta koş 😃
82 Yorumla- +1 yıl
@Guseeee 😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılİğrenç bir düzen içine girmişsiniz aslında.
110 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,8b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil
00 Yorumla Evet saçmalığın daniskası hem de.. Madem aynı evde yaşayacaksınız neden boşandınız o zaman? Madem birbirinize sadık kalmayacaksınız neden evleniyorsunuz? Nerden tutarsan tut elinde kalan saçmasapan bir ilişki türü. İnsanlar böyle saçma ilişkileri görünce evlilikten de soğuyor sayenizde..
152 Yorumla- +1 yıl
Şu sitede daha mantıklı bir yorum okumamıştım
- +1 yıl
@samandra001 teşekkürler..
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olabilir, sakıncası yok aşağıda yazanlara bakma sen. Bir çok evli çift aynı evin içinde arkadaş gibi yaşıyor. Çaktırmadan birbirini aldatıyor. Kırmızı evlilik defteri bi b*k sağlamaz. Siz hiç değilse ayrılmışsınız. Başkası ile takılsan kimse bir laf edemez😉Yada belki gene birleşirsiniz? Bu arada bir ev kurmak da çok masraflı 🤗
41 Yorumla- +1 yıl
Simdi sende haklisin sevgi saygi olmadigi aldatma oldugu icin o defter bir ise yaramaz
Hiç evlenmeden de aynı evde yaşanıyorsa bu da normaldir ya:)) en azından siz bir kere evlenmişsiniz 😂 de sadakat ve dürüstlük yok anca ihtiyaç karşılıyorsunuz. Bir de mideniz kaldırmış o da var :)) birbirinizin yüzüne de bakabiliyorsunuz ne güzel:) saçma diyenler saçmalıyor dinleme sen boş ver 😅
21 Yorumla- +1 yıl
Bazuka ataydın 😄
Aşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Bu s! k kafalı, çeyrek porsiyon beyinli insanlara sorarsan işte seni böyle gömerler.
Resmi nikah sadece bir kağıt parçası. Sen biriyle yaşıyorsun, bir dünya harcama yapıp bir ev düzeni kurmuşsun , o düzeni bozup aile evine geri dönmek veya yeni bir ev açmak kolay değil. Beraberliği sürdürmede bu da önemli bir etken olmuş olabilir. Aranizda geçmişte yaşananlara rağmen yeniden bir uyum yakaladiydaniz böyle devam edin. Kimse sizi yargilayamaz.
30 Yorumla
+1 yılBiraz garip bence. Sonuçta birlikte olmayı yürütemediğiniz için boşanmışsınız. Bir arkadaşınla aynı evde yaşıyormuş gibi de değil bence çünkü duygusal beraberlik cinsellik gibi faktörler arkadaş kalmanızı zorlaştırır. Yani uzak durmak daha mantıklı bence. Ama saygım sonsuz tabii ki
10 Yorumla
+1 yılKızlar Bir Adım Ö Resmen gel yan cebimde kal ama işime gelmezse seni siler atarım çünkü biz neyiz ki? Duyduğum en saçma şeylerden biri olabilir. Eski eşden bi f*ck mi vay canına
00 YorumlaTamamen alışkanlık kanser ilişki modeli beraber yapamıyorsunuz ama ayrilamiyorsunuzda. Kendinize güvenip ondan uzaklaşırsaniz yeni ilişkilere ve yeni bir hayata kapı açmış olursunuz. Hayatınızın bir düzene girmesini istiyorsanız ondan uzaklaşmalısınız..
00 YorumlaBu s! k kafalı, çeyrek porsiyon beyinli insanlara sorarsan işte seni böyle gömerler.
Resmi nikah sadece bir kağıt parçası. Sen biriyle yaşıyorsun, bir dünya harcama yapıp bir ev düzeni kurmuşsun , o düzeni bozup aile evine geri dönmek veya yeni bir ev açmak kolay değil. Beraberliği sürdürmede bu da önemli bir etken olmuş olabilir. Aranizda geçmişte yaşananlara rağmen yeniden bir uyum yakaladiydaniz böyle devam edin. Kimse sizi yargilayamaz.
00 YorumlaBaşkaları nederi sallayın.
Başkalarına halt etmek düşer.
Siz nasıl mutlu iseniz öyle yaşayın.
Nüfusun çoğu Ortadoğu kafasında.
Aslında onlarda muhalefet oldukları, itiraz ettikleri şeyleri yapmak istiyorlar ama kapasite yok, olanak yok elalem ne der Tanrısına takılmışlar.
00 Yorumlaevet anormaldir resmi olarak boşandınız ve boşandıkdan sonra girilen ilişki zina sayılır. Buda dinimizde haramdır çok günahdır hem madem birbirinize çok aşıkdınız niye ayrıldınız
12 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman değiliz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta işim olmaz. Kullandırtmaktan başka bişey değil bu. Başkasını bulunca da sen neyim oluyorsun der çeker gider. Olan sana olur. Daha az önce böyle bir soruyu yanıtladım. Eski eşi birlikte olmuş olmuş bırakmış.
10 Yorumla
+1 yıl2 birbirini boynuzlayan k*şar ruhlu şahsiyetsiz bir de üstüne aynı evde mi yaşıyorsunuz? akıl sağlığınızdan iyiden iyiye şüphe edin bence
40 Yorumla
+1 yılTam bir cehalet. Hanzoluk nasıl cehalet ise bu da öyle. Madem evliyken sadık değildiniz boşandınız, neden yan yanasınız? İkinizin de korkuları var belli. Ya bir baltaya sap olmaz da ortada kalırım korkusu yaşıyorsunuz. İkinizin de tek başına ayakta kalacak cesareti yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ayrılsakta beraberiz, işine dönüşmüş sizinkisi..
Bu gidişle yeniden evlenebilirsiniz..
Çünkü bitbirinizden umudu kesmemiş görünüyorsunuz.32 Yorumla- +1 yıl
Herkes isedigiyle ozgurce seks yapsin ama aksamda beraber yapalim
evlenmeden önce adam eve çağırsa sapık tacizci adi şrfsz pislik diye nara atarsınız ama ;) evlenip boşanınca sıkıntı yoktur sonuç olarak evlenip boşanmışsınız :ASDDSADSAADASASDSAD
10 Yorumla
+1 yılHayır değil, kalabilirsiniz. Saçma olan taraf sadık değildik birbirimize boşandık ama birbirimizden kopamadık demen, buradaki sadık değildik lafından kastettiğin ne? Şu an anladığım kadarıyla sevgili hayatı yaşıyorsunuz, evli olduğunuz zaman sizi geren şey neydi? Evliyken gözünüz başkalarına kayıyordu da şimdi kaymıyor mu?
10 Yorumla
+1 yılBiraz garip ama olabilir de.. evlilikte en önemlisi şeylerden biri sadakat bu sizde yoksa açık ilişki yaşayarak sevgili hayatıyla daha mutlu oluyorsunuz demek ki
10 Yorumla
+1 yılEminem geldi aklıma şu Amerikalı rapçi o da karısıyla boşanıp tekrardan evlenmişti oluyor böyle şeyler ama keşke boşanmasaydınız demekki seviyorsunuz birbirinizi
10 Yorumla
+1 yılAaaa Yok canım ne alakası var herkesin yaptığı evlilikler anormal sizinki anormal olur mu hiç hayatımda böyle saçmalık görmedim boşandığım kocamla evde birlikte kalmamak gibi saçmalık olur mu kim yapar böyle saçmalığı, e siz madem birbirimize sadık kalamıyorsunuz ama vazda geçemiyorsunuz e ne demeye boşandınız o zmn evliyken de halletseydiniz işinizi nasıl olsa ikinizde halinizden memnun sunuz aynı evde yaşamınıza kimse de bişey demez di
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Normal bir şey değil bu madem boşandınız bir arada kalmanız saçma ötesi, tabi işin içinde maaş emeklilik gibi bir hile söz konusu ise oda ayrı bir karaktersizlik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılAblam da aynı şekilde böyle yaşıyor ilk zamanlar çevredeki insanlar çok eleştirdi bu durumu ama o kimseyi takmadı hala birlikte yaşıyorlar çokta mutlular
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Boşanmasaydınız o zaman. Kağıt üzerindeki imzamıydı sizi zora sokan
40 Yorumla
+1 yılSence çok mu mantıklı bir hareket, madem beraber yaşayacaksınız birbirinizden kopamadınız neden boşandınız?
20 Yorumla
+1 yılSeni resmen kullanıyor sen farkında bile değilsin insanın kendine birazda olsa saygısı olur senin hiç yok başkasını bulunca tekmeyi basar sana.
20 YorumlaEvlilik gibi bir yapıyı hafifleştiriyorsunuz maalesef. Sonrada sorunlar sorunlar… Hiç evlenmeseydiniz. Siz evlenirkende kafanız tam yerinde değildi demekki.
00 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla eşinin penisi büyüktü veya yatağı iyiydi, sende onu bırakmak istemedin, yoksa kadın istedikten sonra erkek bir şey yapamaz. Çok belli bunu senin istediğin.
Adamda seni eskortu olarak kullanıyor farkında mısın bilmiyorum?
00 Yorumla
+1 yılSaçma falan deyipte yargilamak istemiyorum ama sunu söyleye bilirim ki olusturdugunuz düzeni bozmak zor geldigi için alışılmış hayati birakip bilinmeyene doğru ilerlemek size zor gelmiş olabilir
00 Yorumla
+1 yılBence saçma değil evlilik aslında mantıksız birsey çünkü evlendikten sonra eski sevgi kalmıyor nede olsa kocam veya eşim bunu yaptım diye evden cekip gitmez şu olmaz bu olmaz diye düşünülüyor ama evli olmadığında hatta yapmaktan korkuyorsın çıkıp gider diye hayatından ama evliyken öyle kolay olmuyor çıkıp gitmek bence evlilik dünyanın en saçma şeyi o yüzden
00 Yorumla
+1 yılNe gevşek insanlarsınız ya mezhebiniz baya geniş gerçekten.. ister inançlı ol ister olma bu kişinin kendisine saygısıyla alakalı
10 YorumlaYok yavrum
Herkes anormal bir siz normalsiniz.
Olmayan beynini xiktigiminn mankurtu...
10 Yorumla
+1 yılSimdi bir birinizle seks yapip birde herkes baskasiylami yapiyor noldu kiskanma aldatma olayi bittimi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İkinizde kusura bakma da asosyal kimseyi bulamayacak tiplersiniz boşanıp görüşme nedir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılİğrenç bir şey. Hem boşan hem f*ck lik yap. Ne vizyonsuzsunuz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeniden evlenip yeni kocan sevgilin ve sen üçlü bir ilişki ile mutlu mesut yaşarsınız ileride. Bir ona bir ona. Biri hasta olursa diğerine o hasta olursa ötekine gider yatarsın.
20 Yorumla
+1 yılDinen siz Yabancısınız. Ona göre. Özel yakınlık lar da zina olur.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir kez daha şükür yarabbim bana bu aklı verdiğin için , ne insanlar var be
20 YorumlaYok ya bizim burada da var bi 10 sene önce boşanmışlar ama hala ayrıl barış yapıyorlar. En neticede eski eşin.
00 YorumlaPek sadık değildiniz ve ayrıldınız. Hımmm.
Doğruyu söyle kim eve daha çok sevgili getiriyor ;)
00 Yorumla
+1 yılevet anormal. madem öyle boşanmadan da bunu yapabiirdiniz. kimse bilmek zorunda değildi özel hayatınız ne de olsa
00 YorumlaAçık ilişki yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla. Pek yaygın bir ilişki türü olmasa da yaşayanlar var
00 YorumlaDünya böyle genişlik görmedi be, gördü de biz mi geç kaldık? Aşırı saçma ve iticisiniz 😏
10 YorumlaMide din falan diyicem neyse yargılamıyorum sizin bileceğiniz bişi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yıle beraber yasayacaktınız hala neden boşandınız nasıl bir fantezi bu normalde boşandığında sen evin oda evine gider iş bu kadar basit
00 Yorumla Aranizda mahremiyet diye bisey yok imam nikah yok gunah
10 Yorumla
+1 yılZina yapıyorsunuz büyük günah. Çocuğunuz olursa birey zina olacak...
11 Yorumla- +1 yıl
Vel3d! Zina
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tek problem nikah mıydı yani. Nikahsız olunca daha mı çok anlaşabildiniz
10 Yorumla
+1 yılSiz ahlaki değerlerden yoksun olduğunuz için normaldir genişşş geniş yaşayın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet saçma çünkü boşanmaktaki amaç ayrı olmaktır.
10 Yorumla Seninle olmuyor, sensiz de olmuyor tarzında bir ikilem olmuş 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki anormal madem birlikte yaşayabiliyorsunuz neden bosaniyorsunuz yok sizin için resmiyetin önemi yoktu neden evlidiniz çok komiksiniz milletin tam da alay edeceği bir durum 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılya hala beraber yasamak nedir. O zaman neden bosandiniz ki?
10 Yorumla
+1 yılMadem geçinebiliyosunuz niye boşandınız arkadaş ya😅
10 YorumlaYooo gayet normal, şaka mısınız o zaman neden boşandınız
10 Yorumla
+1 yılDünyanın en anormal şeyi o yüzden sende kafandan normal algısını çıkart
10 Yorumla
+1 yılDevir ekonomi devri 😃 ortaklaşa ödeyin kirayı falan sjh
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir başka tatlarda alıyorsanız sorun yok evliliğe gerek yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil o zaman neden ayrıldı derler laf eder hep
10 Yorumla - Devamını Gör (230)
Devamını Gör(275)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimle boşandık ama hala beraber yaşıyoruz, insanlar çok saçma buluyor. Sizce de anormal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım