AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
Aklınız yerinde mi boşandın madem ne diye yaşıyorsunuz
Evet çok saçma neden boşandınız niye halen birlikte yaşıyorsunuz artı cinsellik oluyor mu ki
Sâdık olmadığınızı anlayıp hiç evlenmeden de beraber yaşayabilirdiniz. Hiç olmadı açık ilişki yaşardınız. Evlilik çocuk oyuncağı değil
Yok canım ne saçması
evcilik oynamak için partner lazım
Ayrilsakda beraberiz dizisi vardı aynı durum
Anladim sizi, o baska kadnla sen baska erkekle
Yessss
Evet çok anormal. Ne kdr gzekalı ml bir kadınsın kullandır kendini.
Müslüman değilseniz bu sizde normal. Bizde ise zina.!
beraber yasiyorsunuz cinsel hayatinizda devam ediyor o zaman.
Tabikide anormal en yakın zamanda evleri değiştirin bence
Sence normal bir şey mi? Değişik değişik adetler.
Dünyada böyle g*zekalı insanalr da varmiw. tanrimmmmm
Biraz saçma madem birbirinizin hayatında olmak istemiyordunuz neden aynı evdesiniz?
Takılın kafanıza göre milletin ne dediğini boş verin.
Madem öyle neden boşandınuz saçma sapan şeyler işte
Pek sadık değildiniz boşandınız beraber yaşıyorsunuz hayatınızda başkaları da var mı
Başka bir sebebi yoksa çok da mantıklı gelmedi
Sence beraber yaşayacaksan neden boşandın ki yani ha farklı şeylerin vardır bilemem
Ayrılsak da beraberiz dizisi geldi aklıma heheheh
Neden ayrıldınız o zaman ya? Sap. ır saçma işler.
Fazla mı rahatsınız ne? Madem böyle olacaktınız ne diye boşandınız ki saçma.
Saçma zaten, millet haklı, sizinki normal değil...
Ne kadar imanı gevşek insanlar var ya hani sevgiliyiz birlikte yaşıyoruz desen bunu demem
Bnce de çok saçma madem dip dibe olacaktnz nie bosandnz
Aslında ikiniz birbirinizin yanında rahatsınız
İlginç ama bir gerçek var ki aşıksınız.. Aşıksınız kabül edin :) İkinci düğününüz yakındır...
İlşki felan yaşıyor musunuz beraber mi yatıyorsunuz sürekli
Bilmiyorum. Benim kaldıramayacağım bir rahatlık (!) Seviyesi bu.
Anormal tabi boşandıktan sonra artık sana haram o kişi
Sadık değildik derken, flörtünüzü de eve getiriyorsunuz gibi mi?
Evet bana saçma geldi. Değişen tek şey kağıt üzerindeki imzaysa ne gerek vardı yani?
bence buraz saçma... ama biribirinize kısıt getirmiyorsanız o zaman anlayabilirim..
Birlikte aynı odada kalıyorsunuz. O zaman siz kağıt üzerinde boşandınız demek ki..
Yoğğğ gayet normal bişey. Eğer eskisi gibi değilseniz belki ilerde tekrar evlenirsiniz
Birisini bulunca ayrıl, ayrı yaşamak masraf bu dönemde.
tamamen serbest/özgür ilişkilere açık olabilmek adına mı?
Arkadaş olarak iyisiniz eş olarak kötüsünüz anlaşılan
Bence çok güzel saygının kaybedilmediği her ilişkide güzellik vardır
Dini nihak varsa anormal değil bence. Ama yoksa anormal bir durumdur.
Sizin gibi çarpık ilişkiler olmasa normallerin değeri nasıl anlaşılıcak dimi siz de lazımsınız sonuçta!
Madem birlikte yaşamaktan zevk alıyordunuz neden boşandınız? Pek sadık olmadıgınızı belirtmişsiniz. Birbirinizi yeterince sevseydiniz bu durumdan zaten rahatsız olurdunuz. Demek ki hiç umurunuzda bile olmamış.
Evet anormal bir şey o zaman niye ayrıldiniz kafanız da mı sorun var?
Saçma bulmakta haklılar bence de saçma. Madem bir evin icinde yasayacak kadar birbirinize tahammülünüz var o zaman neden boşandınız?
Psikolojik olarak ikinizi de yıpratır ben diyim size sonra kavgalar edersiniz işte bu yüzden boşanmıştık diye
Bide soruyor anormalmi diye, kaç x large olum bu ilişki?
İnanılmaz normal canım ya zaten zina kadar güzel bir şey var mı off ne harika. Lan harbiden kafayı yemişsiniz.
Bence anormal kendi adıma söylim madem beraber yaşamaya devam edecem niye bosanayim (arada nikah olmadığı sürece aynı evde yaşama taraftarı değilim )
Yani biraz garip bi durum
Hayat sizin başkalarını boş verin
Siz yeniden sevgili olmuşsunuz. 10 ay boyunca evlenemiyorsun, zaten ayrılınca 10 aya birbirinizi yeniden sever evlenirsiniz. Cinsel hayatınız biraz farklı gibi olsa da bunda da hemfikirsiniz siniz sanırım bir arada durduğunuza göre.
Anormal ınsan bosandıgı adamla dost hayatı yasar gıbı aynı evde kalmaz kopamıyosanız evlenın sevgı varkı hala yanyanasınız
dost kazığı yiyodur belki
Siz helal sevmiyorsunuz o kadar. Garipseyecek ne varki? insanlarin cogu boyle zaten
Yoo saçma değil
ben de ayrılsam eşimle yaşamaya devam ederim çünkü insan olarak seviyorum ve kopmak istemiyorum
Madem kopamıyorsunuz ne b. k yemeye boşanıyorsunuz? Başka adama aşık olup evlenince üçünüz yaşayacaksınız galiba. O evde yemekleri yapar siz de yatak keyfi yaparsınız kocanızla
@bitirim_05 ne alaka ya
Hayatımda başkası olsa onla evlenir onla yaşarım
Hayatında zaten bir kocan varken ondan ayrılıyorsun. Beyanat yaşamaya devam ediyorsun. Senin zaten elin herifiyle yaşadığımı gören hangi psikopat evlenmek ister ya? Zaten evlilik sizin gibiler için çok saçma. Boşuna nikah dairesini işgal etmeyin.
@bitirim_05 şu an eşimi seviyorum insan olarakta seviyorum
Birgün ayrılsak onla yaşamak ya da yakın oturmak falan isterim bi ihtiyacım da falan yanımda olsun diye
Olur da yeniden aşık olursam başkasına onla evlenirim zaten
üçlü olsun güçlü olsun dediniz mi, neden beraber kalıyorsunuz
İki taraf da hem birbiriyle hem başkalarıyla düzüşmek için böyle bi yöntem bulmuşsunuz geniş geniş düzüşün kime ne
Halen beraber yaşayacaksan niye ayrıldın, bunu normal bulmamızı beklemen ayrı anormal. Durum ayrı anormal.
O sana karışmıyor sen ona karışmıyor aynı evdesiniz bu gidiş gruba doğru gider ileride 🤔
Bende de saçma o zaman niye bosandınız
madem gene beraber yaşayacaktnz neden boşandınız ki iki ihtimal var ya siz birbirinizi seviyorsunuz ama farkında değilsiniz diğer ihtimal mide bulandırıcı akli dengen yerinde mi onuda merak ettim
Hem anormal bir şey hem de çok büyük terbiyesizlik.
gelen geçen senin üstünden geçtiyse ayrılmanız normal ama adamın mezhebi konya ovasıymış