Kötü biseymi bu bana göre gayet normal soran sorana ne oluyor bu millete ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok normal çünkü ülkemizde çarpık ilişki yaşayan çok sayıda kişi var. Yetiştirilme tarzı ile ilgili bir durum. Çoğu kişi istiyor ki evliliklerde erkek aldatsın, sonra karısı affetsin. Böyle örneklere denk gelmişsinizdir. Bir ailenin çocuğu vardır, adam bir süre sonra aldatır sonra kadına baskı yaparlar affet arada çocuk var diye. Toplum olarak başkalarının evliliklerine burnumuzu sokmakta, sürekli dedikodu yapmakta üzerimize yok. Kimse boşanmak için evlenmez. Sana tavsiyem çevrendeki olumsuz bakanlara aldırma ya da çevrendeki insanları değiştir. Bu hayat onların değil senin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayatın içinde evlenmek kadar boşanmaktadır var, son ekonomik krizde boşanmaların büyük artış var bunda devletin suçu olduğu gibi o devlet yönetimini verdiği oylarla iktidara getiren toplumunda suçu var, o toplumun yetiştirdiği birey geçinemiyorum, sürekli acı veriyorsa insanlar bunu çekmek zorunda değil ayrılır, bu ayrılıkta toplumunda sorumluluğu var, ayıplarıyla arkasından dedi kodu etmeye hiç hakkı yok. Senin yapacağın toplumdan gelen çatlak sesleri dikkate alma, yaşamak güzel hayat herşeye rağmen yaşamaya değer
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi ilgilendirmez. Hata ise, yapan sensin, olumlu/olumsuz sonuçlarını yaşayacak olan sensin, elaleme ne oluyor? Ben empati kurmaya çalışırdım, kimbilir ne yaşadı da evliliği 3 ayda bitirmek zorunda kaldı diye. Birini yargılamak için onun ayakkabılarını giyip aynı yolda yürümek gerekiyor. Ne yaşadığını bilmediğim için, "üzüldüm" deme hakkını bile kendimde görmüyorum, belki de seçeneklerin arasında senin için en iyi olanı buydu.
72 Yorumla- +1 yıl
👏🏻
- +1 yıl
EİG için teşekkürler 🙂
- Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin hayati les oldugu icin bizim millet kendinden kotu durumda olani gordugu zaman mutlu oluyor. Sen bosandin onlar bosanmadi sen yurutemedin onlar yurutuyor kiyas yapmak hoslarina gidiyor. Herkes senin icin uzuluyor gibi yapar ama aslinda icten ice sevinirler beceriksiz hemen bosandi falan diye. Kusur kesin sende diye dusunurler kimse demez helal be mutsuz evlilik yurutmek istememis cesaretli karar almis ayaklari uzerinde duruyor falan demezler belki yuzune derler ama arkadan neler neler derler aahh bu bizim millet
69 Yorumla- +1 yıl
@yedirenk7 maharet dedim mi? Cogu evlilikler kadinin yiprandigi sekilde ilerliyor. Bir kadinin eziyet gordugu, mutsuz oldugu, ezildigi, sevgi gormedigi evliligi bitirmesi buyuk cesaret ve toplumun bunu kabul edip o kadina saygi duymasi gerekir. Kimsenin detay bilmesine gerek yok ay siz neden bosandiniz diye sormak yerine herkes saygi duymak zorunda.
- +1 yıl
sen ne sacmalion be kadinlara yazik erkekelr aldatiyor kari kiza bakiro siddet ediyor gelmis sen ne analtilnsen anltina kendin inanaion mi
- +1 yıl
3 ayda bisanmanin hicbir izihati yoktur burada feminen ve kezban duygularinizla duyar kasmayin
- +1 yıl
@tatlibelancxk Sen önce konuşmayı öğren. Çoğu kadın menfaati ve laf geçirebileceğini düşündüğü için evleniyor. Gerçek öyle olmayınca boşanacağım diyor. Yani kadınların çoğu geçimsiz.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
121
Cevap
173Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılİnsanları bu kadar önemsemen gereksiz
00 Yorumla
+1 yılMillet kendi isine bakmayip baskalarinin isine burnunu soktugu icin gayet normaldir. Ya bizim insanimizin ogrenmesi gereken kelime "banane" bu kelimeyi ogrenemiyoruz. Herkeste bir merak illa karistiricak deşicek altını. Anlaşamamışlar olmamis demez illa bir sey bulucak. Sadece bu konuyla ilgili degil her konuda boyleler. Keske herkes kendi hayatina mudahale etse. İs yerinde bile bi kadinla erkek biraz samimi arkadaslik kursun hemen bunlar sevgili bunlar yatiyordur diye laf yapiyorlar kendi aralarinda yav sanane sanane kardesim ya Takma kafana gayet normal bu tip insanlar zamanla alisiyosun
10 YorumlaDinimize göre hiçbir neden yokken ya da keyfi gerekçelerle boşanmak günahtır. Aile kurumuna büyük önem veren dinimizde, sadece zorunlu haller ve eşlerin karşılıklı rızası ile gerçekleşen boşanmalar caiz sayılır.
ve ayreten boşanma sebebleride bunlardır
Zina.
Şiddet.
Saygısızlık.
Aşırı Güven.
Zenginleşme.
İlgisizlik ve zor şeylerden kaçınma.
Evlilik öncesi eşlerin birbirlerini yeterince tanımaması
Eşlerin birbirlerine aşırı müdahalesi; Erkeğin kadının, erkeğin işlerine karışması
ben böyle biliyorum inanmayan kurana bakabilir hocaya sorabilir06 Yorumla- +1 yıl
sana mı soracaktı boşanırken
- +1 yıl
yani sana bildiklerin mi yaz dendi , herkes müslüman da değil bu arada. Burdaki saçma canım bilgilere görede boşanip bosanmamaya karar verecek deiliz
Erken evlensen bakarlar
Geç evlensen bakarlar
Evlensen bakarlar
Boşansan bakarlar
Toplumun anca bakar ve konuşur. Ağzı olan konuşuyor misali.
Bununla ilgili googleda güzel görseller mevcut;
Trene bakan canlılar yazınca ilk çıkan görsel 👍🏻10 Yorumla
+1 yılEvlenmessin nie evlenmiosun bosanirsin nie bosaniyosun aman millete ne yaa belki adamin hic sevmedi huylari var falan ayni evde yasamak omur boyu heleki cok zordur milletde bunu anlamaz sanki herkes cekmek zorunda hayati zehir etmek zorunda. Sonucta iki kisi arasinda ne yasandigini kimse bilemez
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte yolun sonunu baştan görebildiğiniz ve daha fazla zarar görmeden döndüğünüz ve dedikodulara pay vermediğiniz için basit insanlara göre uzaylısınız. Çünkü elalem ne der hapishanesine girmemeniz onları çok üzdü.
En doğrusunu yaptığınıza emin olun ve siz onların uzaylı bile olamayacağını bilin.10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılvallahi bende uzaylı gibi bakarım dalga geçer gibi adama dünya masrafa sok ödemeyeceği yük altına sok ondan sonra dalga geçer gibi 3 ay sonra boşan ben olsam bak yemin ediyorum anında maddi ve manevi tazminat davası açarım bir dünya tazminat cezası çıkartırım görür anya ile konya yı madem sevmiyordun madem boşanacaktın 3 ay sonra neden evlendin bencillik yaptın adamı yüke soktum adamda sağlam sabır varmış katil olmaması için
12 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın
Soran+1 yılOrtak kararımız bilip bilmeden konuşun anca
Ya aslında evlilik ve boşanma bu şekilde kolay olsa ve normal karşılansa evlenmeden yapılan günah ilişkiler azalır bence. Evliliğin sorumluluğu öyle bir artmış ki insan evlenmeye korkuyor. Evlendiği zaman da boşanmaya korkuyor. İnsanlar evlilikten umduğunu bulamayabilir, eşler evlendikten sonra gerçek yüzünü göstermiş olabilir. Bu tür durumlarda insanların boşanması çok doğal olmalı bence. Ama evlenmek için yapılan masraflar ve çabalar yüksek olduğu için insanlar boşanmayı garip karşılıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Masraflar ykseltiliyor
Demek ki neymiş
Sadece bi kere evlenilmiyormuş
+1 yılEvlilik sabırla yürür ve bazı olumsuzluklar da sabırla zamanla düzelir. Bazı konular da vardır ki direkt boşanmayı gerektirir. Muhtemelen çok geçerli bir nedenin olmadigi ve zamanla çözülebilecek birşeyi çözmek için uğraşmayıp kestirip attığın için insanlar böyle bakıyordur.
Şiddet uyguladi diyorsun? Nasıl bir şiddet bu peki? Sadece bir tokat mi attı yoksa tekme tokat dalıp hastanelik mi etti seni? Sen ne yaptın da o da bunu yaptı mesela?10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılevlilik ne kadar normalse boşanmakta öyledir kimseye bunun hesabını vermek zorunda değilsin, hayat senin aldığın kararlarda seni ilgilendiren bir durum.. ama toplumun çirkin bakış açısı boşanma kadınlara nasıl gözle baktığını biliyoruz, çirkin anlamsız yargılar içine giriyorlar.. cehalet ve yozlaşmış beyinler...
10 Yorumla
+1 yılBir arkadasm evlendigi gun bosanma karari aldi adam cahil yobazin tekiydi at aliyor sanki kizin arka disleriniden 2 3 tane dusmus farketmis neden sakladin baska kusurun da vardir senin deyip kiza paikolojik baski yapti anlat anlat bosanmak istemiyorsan anlat diyormus kiz ayni gun onu terketti ilk beni aramisti ugak capli bir sinir gulme krizi gelmisti adam doguluydu tabi butun dogulular ayni degil yalnis anlasilmasin bide ogretmendi cahillik abidesi
06 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl olay ya o manyağın tipini de özellikle merak ettim
- +1 yıl
@yalnızlıkgetirileri arkadasm kendi halinde bir insandi univ mezunu ama calismiyordu iyi niyetli bir kizdi guzeldi kendi kiymetini bilmiyordu sadece adam yerden bitme cucenin tekiydi arkadasmla ayni boydaydi
- +1 yıl
Brn demistim sana olmaz bu diye ama iyi olsun gerisi onemsiz demisti canım mal cikti adam.
- +1 yıl
Gerçekten insan hem şaşkına dönüyor hem üzülüyor hem bi gülme de geliyor ya.. Böyleleri uzak olsun herkesten. Madem yer cücesi takıntılıymış güzelliğe keşke kız arkadaşın dişlerine implant taktırtıp ayrılsaymış o canım hayatının dersini almış olurdu😂
- +1 yıl
@yalnızlıkgetirileri kizcagz yaptiryodu zaten oglanin babasi gormus nisanlinin arka disleri yok demis oglana oda kiza sardi gulme siniri geldi yine anlatinca 😂cocugu disarda gorsen donup yuzune dahi bakilmicak bi tip 💩yesin
- +1 yıl
Ay aileden geliyormuş demek ki bu ma llık ya iyi ki ayrılmış kız arkadaşın
Elbette sorun değil ama işte genel insanların kafasındaki düşünce yani 6 ay dayanamıyorsan niye evleniyorsun o adamla falan oluyor ama emin ol seni az çok da ben anlarım ben de 6 yıl kadar evli kaldım bir de kızım doğdu ama boşandım derdini dökersen ve derdimi dinlersen mesaj yazabilirsin 🤭
00 YorumlaDedikodu kazanına yakıt olarak görülüyor çünkü genel olarak. İnsanlar yaşı ilerleyip evlenmeyince de aynı durumu rahatlıkla gözlemleyebilirsiniz. Ya da nişan atınca, sevgiliden ayrılınca, vs liste uzar gider. Sizin yapabileceğiniz takmadan, söylenenlere kulak asmadan hayatınıza, yolunuza devam etmektir.
00 Yorumla
+1 yılBurada sana ya millet cok meraklı, yuh kime ne yazan pemebeler varyaa... emin ol onların %90ı senin çevrendeki insanlardan olsalardı hepsinin birbirine soracagi soru ayniydi "neden bosandilar" 😆😆😆 kadın milletinin genetigi bu alayı merakli melahat.. akrabasindan kardesine komsusuna hepsi ayni.. malzeme olacak ki kazan kaynasın 🤣
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılAhlaksal yapının çöktüğü toplumda , kişiler kendi içsel düşüncelerini veya yaşanmışlıklarını örtmek için başka insanların mevzularını kullanırlar doğal olan bir şeyi bile ahlaksızlık olarak tanımlayıp aklınca kendini gizleyip gönlünü ferahlatma çabasındadır , eleştiren insanlar ikiye ayrılır yaşayıp yaşayıp başkası yaşayınca eleştirenler ve çok ağır derece cahil olanlar
00 Yorumla Ülkemizde yaşayan pek çok insan, tahmin edilenin de ötesinde dedikodu/gıybet kazanı. Maalesef eğitim seviyesi yerlerde olan ya da merdiven altı eğitim alan milyonlarca insan için günü geçirmenin tek yolu da bu. İnsanlar ''Yalnızca üç ay evli kalıp boşanmış, kim bilir neler oldu neler!'' zihniyeti ile yaşadıkça bu bakışlara maruz kalacak pek çok birey olacak: Siz kimseye aldırış etmeyin.
00 YorumlaSenin kararın kuzum tabiki insanların bunu sana sorma sebebi ise şu olabilir: Madem anlaşamıyordunuz neden evlendiniz? Akıllara takılan soru budur bebek. Üç ay çok kısa bir süre evlenmeden önce evleneceğin kişiyi iyi tanımaya çalışmalıydın. Kötü bir şey değil ama üç aylık evlilik olmaz. Gönlünce olsun 😘
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnemle babam 30 yılı geçti ayrılar yinede herkes soruyor o kadar çok şey soruluyorki açık arayan ezikleyen merak eden dedikodu amacıyla üstünlük taşlamak buna benzer sebeplerle sorucaklar sorarlar hatta arada acaba bir yanlışın mi var bile diyecekler o yüzden elinden geldiğince açıklama yapma anlaşamadık boşandık geri kalan da kimseye ilgilendirmez de geç yoksa çok acı çekersin
10 Yorumla
+1 yılOlabilir yani böyle şeyler boşandığına göre demekki seni mutsuz eden bir şeyler varmış boşanmışsın gayet normal insanların ne düşündüğüne ne dediğine bakma sen kendin nasıl mutluysan öyle yaşa. Onlar mı yaşıyor sanki senin hayatını
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiddet uyguladi demissin ve onceden merhametliydi demissin ozel degilse nasil bi anda dondu bu kadar biraz acar misin tabi sende istersen? Benim de evlilik asamasinda oldugum biri var insan korkuyo boyle seyler okuyunca ya onceden bilemezsem diye.. evlilikten once vurdulu kirdili kavgaya sebep olmayan ne mesela evlilikten sonra siddete sebep oldu? Ve boyle bi adamla nasil anlasmali bosanabildin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeri kalmış toplumlarda görülen bir olay o yüzden fazla takmamaya çalış. Seni kıskanırlar çünkü kendilerinde o cesaret yok. Ben birini sevdim çok sevdim ama o illa tutturdu evlenelim diye ben de ayrılmasın diye evlendim 6 ay olmadan boşadım. En iyisi evli gibi aynı evde yaşayıp belli bir süre sonra evlenmek yurt dışında ok yaygın çiftler kendini daha iyi tanımış oluyor.
09 Yorumla- +1 yıl
Vayy yaşın kaç ki
Cevap sahibi+1 yıl@onecrazygirl 26 maalesef daha çok gencim
- +1 yıl
Birazcık evet 😂🤔yani kızı kullanmış olmuyor musun 😐
Cevap sahibi+1 yıl@onecrazygirl hayır zaten ona söyledim daha erken diye illa tutturdu evlenelim diye. Asıl evlenelim dediği zaman ayrılsam kullanmış gibi gözükürdüm
- +1 yıl
Dogru ben yurt disinda yasiyorum cok normal burada. Hatta burdaki turklerde ayni dedigini yapiyor sonra evleniyor. Ama sen mesela turkiyede bu sekilde yasamis bir kiz alirmiydin yani biraz yasadigin yerle alakali toplum cok kapali turkiyede
Cevap sahibi+1 yıl@Kleopatara haklısın
- +1 yıl
Neden gizlisin ki
Cevap sahibi+1 yıl@onecrazygirl bu halk daha benimkim olduğumu görmeye hazır değil çünkü
- +1 yıl
Ben merak ettim 🤔
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence normal değil. Evlilik demek, engellere karşı beraber direnip o gemiye yol almaktır. Şimdiki gençler evliliği de basitleştirdiler. Evliliğin ne olduğunu bilmiyorsunuz henüz. E tabi bu tür önemli değerleri büyüklerden öğrenmeyip sosyal medyadan öğrenirlerse o evlilik en fazla üç ay sürer. Şaşırmadım...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizimde uzaktan bir akrabamız iki hafta mi ne evli kaldı boşandı. duydugumuz bir kaç olay yüzünden ama tabi halledilemes miydi de bu kadar büyüdü bilmiyorum herkesin hayatına kimse karışamaz fakat hala herkesin dilinde yani insanlar konuşur durur başka işleri yok işleri güçleri milletin hayatına karışmak
00 YorumlaKimi sorsan herkes iyilik abidesi madalyonun arka yüzü iğrençliklerle dolu biri gün yüzüne çıksa insan içine çıkıcak sıfatları yok ömrün boyu katlanmakdan ya da çocuk için katlanıyorum demekten iyidir
Birileri ne der diye yaşamıyoruz00 Yorumla
+1 yıl24 saat geçmeden boşananlara tek laf etmiyoruz… Sütyen alırken 3bede büyük göstermesi için alanlar varken kandırılma odaklı bi toplumda sende milleti kandır. Kimse bu kadar medeni değil nefesini zorlama
00 YorumlaHerkes kötü niyetli değildir yardımcı olmak için soruyor olabilirler bende mesela sormak isterim hani nasıl boşanma kararı aldın hani evlenmek zordur ama boşanmak daha zordur bildiğim kadarıyla benimde yakında düğünüm var üzüldüm yani
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOyuncağının hakkını vermişsin fazla takılma böyle şeylere, bazıları bu oyuncağa gereğinden fazla önem yüklüyor ve sen bu oyuncakla kısa sürede yol ayrımına gitmişsin, çünkü bu oyuncak her zaman kısa bir zaman sonra çok sıkıcı olmayı başarmıştır.
00 Yorumla Sana şiddet uygulamış. Ölümden dönmüşsün. Hala onruh hastasıyla birlikte yaşayamazsın. Bu hayatı millet için değil kendin için yaşıyorsun. Bu durum kimseyi ilgilendirmez ayrıca. Kendine duydugun saygı için ardına bile bakma
00 YorumlaBence boşanma kısmına değil de neden 3 ay olduğunu düşünüyor olabilirler çünkü ilgi çekici kısım o genelde bu kadar kısa sürede biten evlilillerde sıradışı bir hikaye beklenir yüzüne bakma amaçları hikayeyi öğrenmek.
00 Yorumlaayyyy canım bilimiyormusun bu toplumun beyni sorunlu
50 Yorumla
+1 yılinsanlar yobaz kendileri herşeyi yapıp normal görüp başkasına gelince ayıplar normal değilmiş gibi davranır
21 YorumlaGenelleme yapmayı sevmem ama insanların çoğu karşısındaki insanın kusurlarını arar olumsuzlarına başarısızlıklarına odaklanır bu başarısızlıkla sonuçlanan bir ilişki de olabilir kazanılamayan bir üniversite de çoğu toplumda bu böyledir bunun altında yatan çok çeşitli sebepler var ama burada önemli olan sizin kendinize biçtiğiniz değeri korumanız ve bunlardan etkilenmemeniz bununla ancak böyle başa çıkılabilir ne yazık ki
00 YorumlaBundan bize ne bundan millete ne sen takılma onlara senin ne yasayipta böyle bı karara vardığını kimse anlamayacagi için anca vıdı vıdı konuşurlar ay noldu ay niye boşandım ay söylemi oldu ay böylemi oldu ay da ay s. iktir et hepsinin kafası gıdık onların. Onlar kendi yedikleri naneleri temizlemez böyle ona buna satasirlar...
00 Yorumla
+1 yılzamanla bir ilgisi yok üç ay da olsa üç yıl da olsa maalesef toplumumuz bunu terbiyesizlik olarak algılıyor çünkü çok alışmışlar aile içinde sorun ve şiddete. En azından erken süreçte fark edip ayrılmışsın senin açından iyi olmış bence ama dediğim gibi toplum bazı seylere cok gec adapte olabiliyor takma
00 Yorumla
+1 yılBence sonradan çoluk çocuk olunca boşanıp onların hayatını kötü etkilemekten her şeye geç kalmaktansa şimdiden boşanmanız çok daha iyi olmuş yıllarca çekenler sanki çok mu iyi yapıyor boş ver bu senin hayatın ve boşanmasaydın o konuşanlar yerine sen acı çekiyor olacaktın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil 3 ay 3 yıl evli kalıp ayrılsan yine meraklı meraklı sorarlar.
Evlenmek kadar boşanmakta doğal bir şey.
Boşverin, kimseyi takmayın. Hayat sizin ve o hayatı siz yaşıyorsunuz.00 Yorumla
+1 yıl3 ay çok kısa süre. Sormalı normal. Bu kadar kısa sürede neden boşandınız diye. Yani tatile çıkmıyorsunuz evlilik gibi uzun bir ilişkiye niyetlenmişsiniz. Görücü usulü mü evlendiniz. Daha önce tanıyamadınız mı birbirinizi
02 Yorumla- +1 yıl
@Sıwar evet. Görücü usulü ile mi evlendin dememin sebebi, belki şansına saçma sapan birisi çıkmıştır diye sordum. Bir insanı 3 ayda tanıyamazsın çünkü. 3 ayda boşanması için extrem bir durum olması lazım. Aldatma gibi, adamın cinsel yöneliminin farklı olması gibi vs.
Çünkü sen o cesareti gösteremezsin her mutsuz kadın gibi elalem ne der deyip mutsuzluğa devam edip boktan bir hayat yaşayacaktın boşanamazsın sen kadınsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSoran merakından soruyordur ki merakına yenik düşüp sormak ayıp bence. Kimse boşanmak için evlenmez yani muhakkak bir anlaşmazlık oldu ki boşanıldı. Sormanın ne anlamı var?
00 Yorumla Yani iyi degil ama kotu neye gore tanimadan evlenmissin bu kotu erkenden bitirmişsin yasanilanlari bilemeyiz ama insanlarda cevrende merak uyandirir cocuk oyunu degil bu
00 Yorumla
+1 yılevlilik kararı zor bir süreç bayağı da meşakkatli bilmeyenler için canım bi dedikodu malzemesi umursama hayat senin karar senin. ömür boyu ızdırap ile yaşayacağına bırak konuşsunlar
00 Yorumla
+1 yılHayır normal bir evlilik süresi olmadığı için insan merak içerisine girip bunu dile getiriyor. Sende bunun sizi alakadar etmiceğini dile getirir tepkini koy bence çok şaşırma evliliğin çok uzun.
00 YorumlaDedikodu lazım insanlara, günümüzde aslında gayet normal şeyler her ailede var, ayrıca evlenmek nasıl ise boşanmakta aynı, takma kimseyi hayatını yaşamaya bak.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılYok ben uzaylı gibi bakmıyorum. Hatta ihaneti, şiddeti ve mutsuzluğu kabullenmeyip boşanan kadınları medeni cesareti nedeni ile taktir edip saygı duyuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana göre normal, çünkü herşeyi biliyorsun
Başkasına göre garip, çünkü kafasında onlarca soru oluyor
Sen ona, o sana saygı duymalısın.
Eğer ki buna olan yaklaşım rahatsız ediyorsa açıklama yapma.02 Yorumla
Soran+1 yılSiddet uyguladı boşanmana gerk yoktu diyorlar öyle insanla ömür geçer mi?
Cevap sahibi+1 yılBenim kırmızı çizgimi geçti ve bitti diyebilirsin. Her gelene "bu konuyu her gelen açıklamaktan bıktığım için bir daha açmıyorum, çünkü boşandık" diyebilirsin. Açmaya devam etmeye çalışan da art niyet aranabilir bence.
+1 yılboşandıktan sonra millet çok garipsiyor evet yargılamayı seviyo herkes
30 Yorumla
+1 yılKimsenin haddine değil seni yargılamak
Ama ben bile merak ettim 3 ay kısa bir süre ne oldu da bitti?11 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
On yıl evli kalıp boşansan bukez de diyecekler on yıl niye bekledin adam kotüyse on yıl iyidi şimdimi kötü millete baş gelemem osur geç
10 YorumlaSen dua et uzay gibi baktıklarına eski zamanda olsaydı sana yollu gözüyle bakarlardı. Bu toplumda bu kadar oluyor.
10 Yorumla
+1 yılKötü birsey yasamiski boşanmış diye düşünürüm. Cok yakın değilse sorulmaz öyle şeyler kişinin çok özeline girmek olur. Millet patavatsız
10 Yorumla3 ay gibi kısacık bir sürede
Neyi tükettiniz de
Boşandın hatun?114 Yorumla
Soran+1 yılTanıyamamışım öldüresiye şiddette uğradım
Soran+1 yıl2 sene konuştuk inan gerçek yüzünü asla göstermedi çok merhametli biriydi
Soran+1 yılEvlenince değişti saf birisi değilim tanıyan herkes şok oldu zaten
Soran+1 yılSen daha insanları bilmiyorsun o zaman
- +1 yıl
Kardeş sen şimdi mağdurun mu suçlu olduğunu iddia ediyorsun? Zaten kötü biri olduğunu görünce ayrılmış. Uzatmaya gerek yok.
- +1 yıl
Ben senin zihniyetini çözdüm. Sana cevap vermeyeceğim, iyi günler.
Soran+1 yılÖküz koymuş adına ne oldugu belli
Niye kötü bir şey olsun ki. Onların sorunu bu, senin değil. Onların kötü zihniyeti.
21 Yorumla
+1 yılSevmemiş, anlaşamamış hatta başka şeyler yaşanmış olabilir. Hakkınızı kullanmışsınız mevzu kapanmış.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eski kafaları bırak hayatta herkesin başına gelebilir büyük konuşanların da başına gelir Allah var gam yok.
00 Yorumla
+1 yılSen boş ver onları hayat bu her şey insanlar için evlenirsin anlaşamazsın üç ay değil üç günde bile boşanan var takma kafana hayatını yaşa
00 YorumlaGayet normal bende 6 7 ay evli kalıp boşandım çocuk yok bir şey yok hayatı kendime zindan etmekten iyidir 🙃
00 Yorumla
+1 yılSoran dedikodu malzemesi yapan uzaylı gibi bakan senin hemcinslerin. Bu tarz durumları didik didik eden siz kadınların ta kendisi
00 Yorumla
+1 yılKoklaşarak mı buldun partnerini hiç huyunu suyunu bilmeden mi evlendin naptın evet biraz garip duruyor uzaktan bakınca
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılKimse kimsenin derdini bilmez derdine ortak olmaya da çalışmaz ama yadırgamaya gelince milletimiz maşaallah...
00 Yorumla
+1 yılSarımsağı gelin etmişler kırk gün kokusu çıkmamış seninde üç ay sesin çıkmamış demek ki buda bişey sonuçta 😀
00 Yorumla- Devamını Gör (234)
Devamını Gör(279)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem