Bu gün bu saat itibariyle, benim ilk takip ettiğim ve canım olan @Sosyetic_SheqiiL ' imin doğduğu gün 🥳 İyiki varsın, iyi ki doğmuşsun. Sevdiklerin ile birlikte nice sağlık ve huzur dolu yaşlara 💞Seviyorum seni❤️
Mayıs'ı Nisan 'dan daha çok seviyorum çünkü Nisan tam mevsim geçişi olan biraz soğuk biraz sıcak ara bir mevsim. Ama Mayıs artık baharın iyiden iyiye geçtiği yaz havasını hissettirmeye başladığı bir ay o yüzden severim Mayıs'ı ☀️🌄🌅🌇🏖️🕶️
@Sosyetic_SheqiiL doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelere 🎆🎇✨🎉🎊
Annem "ak saçlı dede olasın" der bana Bende "ak saçlı nine olasın" diyeyim 😅
O odun parçasının büyüyüp kiraz ağacı olabileceği günü görmek kimseye nasip olmaz da buruş buruş olmaya bir adım daha yaklaşmış iyi ya da kötü daima hak ettiğini yaşayacağı bir yıl olsun. Kutlu olsun.
@Sosyetic_SheqiiL kesinlikle o kadar. Uzun uzudiya yazıp bir peki Serdar okumaya gerek yok seni toprağa fidan diye gömerim ama işte o kutlu kadını seviyorum
@Sosyetic_SheqiiL i neden sevdigim belli oldu. Boga oldugu icin sempatik geliyormus. Mayis ayini cok severim yaza hazirladigi icin. Sevdigim cogu insan Nisan mayis dogumlu 🥰
Doğum günün kutlu olsun @Sosyetic_SheqiiL İyi ki doğdun efendimisss umarım daha nice güzel yıllarınız olur kıymetlimissss gollumunuz doğum gününüzü kutlar🍀🥹🍀🍀🤍♥️🤍 İyi ki doğdun (Benimde doğum günüm bu ayın 23’ü bu arada🫣)
Mayıs aylarını severim Benimde mayısın ilk haftasında bir gündü Yani boğaydım😂 @Sosyetic_SheqiiL doğum günün kutlu olsun Sevdiklerin ile birlikte nice sağlık ve huzur dolu yaşlara🥳🥳🥳