Astroloji & Burçlar Mayıs ayının enlerinde nesiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Paralı burcu olduğumu öğrendim 🎉🤩 Şanslı Aşk Para Keyifli Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl @ilginfulyaa Teşekkürler 🧡@Sarışıngenc23 Teşekkürler ✨ Mayıs ayının enlerinde nesiniz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Mayıs ayında aşk ve şans yengeç üçlüsü bendeymiş :D :D evet yıllardır duyuyorum bunu ama gelemdi o aşk daha 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Gelecek gelecek 3 seferdir güzel şeyler çıkıyor inan 😃 u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Evet mezarıma çiçek bırakmak için gelebilir anca :D Soran +1 yıl Yok yok sana canlı canlı çiçek verecek :)
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 421 cevap paylaştı. + Bana şanslı demişler. Şansımı seveyim. 🤣🤣🤣 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 706 cevap paylaştı. Keyifli olacakmışım, nedense bende bu hissiyat içindeyim 🥳 1 3 Yorumla Soran +1 yıl çok güzel umarım çok keyifli geçer :) 1İnciTanesi Yay +1 yıl Teşekkür ederim güzel temennilerin için 🌺 Soran +1 yıl rice ederim ne demekk <3
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% Yengeç +1 yıl Şanslıdayım ama sende para varmış sana takılcam reis 😂😂 shslsjlsks 1 5 Yorumla Soran +1 yıl gel kral yaa canın sağolsun 😂 Yorumla meftun35 Yengeç +1 yıl İşte bu ya 😁 Oraya gideriz kruvasan 🥐 yeriz 😋 😂 Yorumla Soran +1 yıl tabii gel ısmarlarım sana 🥳🥐😅🤤 Yorumla meftun35 Yengeç +1 yıl İşte reis ya sağ olsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl ne demek ne demek 😂😂 Yorumla
bir-incii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% Balık +1 yıl Aşkta şanslı olduğumu düşünmüyorum, tamamen yalaaann 😅 2 0 Yorumla
DearLinda Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% Yengeç +1 yıl Ya aşk maşk istemiyorum ben ya, para istiyorum paraa! 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% Akrep +1 yıl Mayıs ayının aşkta sanslisiymisim😂 bence o şansiz olmalıydı. 1 0 Yorumla
Onuuuur123 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 77% Kova +1 yıl Şanslı diyor ama pek şanslı olduğum söylenemez 1 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% Boğa +1 yıl Aşk'ta şansım olduğunu düşünmüyorum :D 2 2 Yorumla Soran +1 yıl vardır belki ya kıyıda köşede 😄 Yorumla Sarışıngenc23 Boğa +1 yıl Belki :D Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. İnşallah.Hadi bakalım. 1 0 Yorumla
sheeher Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 77% Balık +1 yıl Geçen sene aşktı şimdikini bilmiyorum 1 0 Yorumla
urxıguhv Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% Kova +1 yıl Aşkta şans var diye gözüküyor kalsın😘 1 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% Balık +1 yıl Aşk diyor ama inanmıyorum ki 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 571 cevap paylaştı. Şanslı ay yeni başladı yaşayıp görücez. 1 0 Yorumla
BubiiKızınYedeği Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% Aslan +1 yıl Şanslılardanım hadi bakalım😍 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 347 cevap paylaştı. En keyiflisiymişim😬😂 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% Koç +1 yıl En şanslısı imişim nxjsndnd 1 0 Yorumla
Aquarium_Delu Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% Kova +1 yıl Şans mı şans ne arar kova burcunda ya saçmalık 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 311 cevap paylaştı. şanslıymışım hadi inşallah :D 1 0 Yorumla
Sara_sarah Takip Et Xper 3 Yaş: 33 Başak +1 yıl Keyiflisi olmam gerekio ama oyle mi bilemedim 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% Yay +1 yıl Mayıs ayının en keyiflisi Yay 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% Yengeç +1 yıl Aşkta şanslı diyor da. Yok istemiyorum ben 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% Oğlak +1 yıl Ne para ne keyf benden uzakk 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Akrep +1 yıl Keyfim gıcır ama aşkta şansım yok be 😅 0 0 Yorumla
SoleilGoddeS Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 67% Balık +1 yıl Genelde paralı oluyorum aşklı değil ama olsun ☺️ 0 0 Yorumla
Berserk34 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% Yay +1 yıl Hayattan keyif almaya çalışıyoruz işte 0 0 Yorumla
burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% Kova +1 yıl Keyifli ve şanslı olanları arasındayım :) 0 0 Yorumla
kalpsizsjnzalimm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% Koç +1 yıl Şansliymisim benim niye bundan haberim yok 0 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Terazi +1 yıl En paralı ve keyiflisi... Hadi inşallah.. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslan 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 570 cevap paylaştı. Şanslıyım doğru 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Mayıs ayında aşk ve şans yengeç üçlüsü bendeymiş :D :D evet yıllardır duyuyorum bunu ama gelemdi o aşk daha
Gelecek gelecek 3 seferdir güzel şeyler çıkıyor inan 😃
Evet mezarıma çiçek bırakmak için gelebilir anca :D
Yok yok sana canlı canlı çiçek verecek :)
😂😂
Keyifli olacakmışım, nedense bende bu hissiyat içindeyim 🥳
çok güzel umarım çok keyifli geçer :)
Teşekkür ederim güzel temennilerin için 🌺
rice ederim ne demekk <3
Şanslıdayım ama sende para varmış sana takılcam reis 😂😂 shslsjlsks
gel kral yaa canın sağolsun 😂
İşte bu ya 😁 Oraya gideriz kruvasan 🥐 yeriz 😋 😂
tabii gel ısmarlarım sana 🥳🥐😅🤤
İşte reis ya sağ olsun 😂
ne demek ne demek 😂😂
Aşkta şanslı olduğumu düşünmüyorum, tamamen yalaaann 😅
Ya aşk maşk istemiyorum ben ya, para istiyorum paraa!
Mayıs ayının aşkta sanslisiymisim😂 bence o şansiz olmalıydı.
Şanslı diyor ama pek şanslı olduğum söylenemez
Aşk'ta şansım olduğunu düşünmüyorum :D
vardır belki ya kıyıda köşede 😄
Belki :D
Sadece şanslı diyor
En şanslı ve en keyfisi
İnşallah.
Hadi bakalım.
Şanslı ve keyifliyim 🥳🥳🥳
Geçen sene aşktı şimdikini bilmiyorum
Paralı olanı. Ama yok öyle bir şey
En şanslısıyım 😉
Aşkta şans var diye gözüküyor kalsın😘
Aşk diyor ama inanmıyorum ki
Galiba hic biri çok uzgunum
Şanslı ay yeni başladı yaşayıp görücez.
Şanslılardanım hadi bakalım😍
Aşk demişte inanasım yok.
Tutkulu, şanslı, eglenceli
En keyiflisiymişim😬😂
En şanslısı imişim nxjsndnd
Doğru demiş 😄
Başak burcu
🦀 / 🦂 🤝 🐂 / 🐐 ❤️
Aşkta şanslıymışım
Aşkta şanslı diyor. 😃
En şanslı hadi bakalım
Şans ve ben 🙄
Şans mı şans ne arar kova burcunda ya saçmalık
Bu Ay Aşkın Şanslısıyım 👑💑💕
şanslıymışım hadi inşallah :D
Yalan benim hic param olmadi
Keyiflisi olmam gerekio ama oyle mi bilemedim
Mayıs ayının en keyiflisi Yay
Aşkta şanslı diyor da. Yok istemiyorum ben
Ne para ne keyf benden uzakk
Aşk mı benden uzak o 😂
Keyfim gıcır ama aşkta şansım yok be 😅
Genelde paralı oluyorum aşklı değil ama olsun ☺️
En keyiflisi mi 😔
Hayattan keyif almaya çalışıyoruz işte
Para mangır akçe 👍🏻
Keyifli ve şanslı olanları arasındayım :)
Şansliymisim benim niye bundan haberim yok
En paralı ve keyiflisi... Hadi inşallah..
Şanslıyım şanslı
Şanslıymışımm...
Keyifli paralı
Paralı ve keyiflisi
Aslan
Umarım şanslı geçer
Yıkığı
Şanslıymışım
Aşktaymış..😄
Şanslıymış
Aşk mı oda neymiş 😂😂
Şanslıyım doğru