Astroloji & Burçlar Mayıs ayının en nesisin👑? ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor En mutlusu umarım umarım umarım çünkü Mayısı çok seviyorum ❤️ Mayıs ayının en nesisin👑? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yengeç en şansızı :/ 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% Oğlak +1 yıl En sinirlisi, çok doğru gereksiz bir asabiyet var üzerimde 1 0 Yorumla
Ragnarøkkr Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 91% Yay +1 yıl Enerjikmişim. Ben de diyorum tüm bu olanlarla nasıl baş ediyorum 😁 0 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% Koç +1 yıl Güçlüymüşüm arada salsam ne olur Allah için ya. 🤷♀️😅 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% Aslan +1 yıl En keyiflisiymişimBenim bundan neden haberim yok? 0 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Boğa +1 yıl Geçenlerde doğum günümdü Mayıs ayı Bi başkadır aynen 😄 0 0 Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% Başak +1 yıl En aşk dolusu diyor. Bunu yazan beni hiç tanımıyor anlaşılan 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 807 cevap paylaştı. En şanslısı hadi bakalım var içimde bir his 😎 1 2 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Mayıs ayının sonunda bu soruda buluşup durum değerlendirmesi yapalım 😃 Yorumla u MustiEmre Balık +1 yıl Olur olur yapalım 🔆 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% Yay +1 yıl Neşeli! Hadi bakalım 1 3 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Bu yorumu görünce enerji dolmamak mümkün değil 😀 Yorumla Illecebrous Yay +1 yıl Çok enerji doluyum sorma 🤣🤣🤣 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Yay burcu olduğun için sormaya gerek duymadım 🤣 Yorumla
AAzraaa27 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 33% Yengeç +1 yıl hani nerde bu dolu aşk ey Erooos 0 1 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Eros emekliye ayrıldı Yorumla
EmekliTanrı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 59% İkizler +1 yıl ikizler hiç bir zaman çalışmaz sallamayın 0 1 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Haklı. Yorumla
Sjwjdnjejdndnd Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 78% Yengeç +1 yıl En sinirlisi oha bee aşırı doğru 😂 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. En çalışkanıymışım :D Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% Aslan +1 yıl En keyiflisi deniyor ama alakası yok. 0 0 Yorumla
EylülMavi22 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% Yengeç +1 yıl Şanslısı olsam şaşırırdım gerçekten 🦀🥲🥲🥲 0 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% Yengeç +1 yıl Cidden çok şanssız bir ay geçiriyorum 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 734 cevap paylaştı. En mutlusu hadi inş... 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 368 cevap paylaştı. Şanslı demiş ama hiç öyle değil be keşke olsa. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. En aslanı 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 557 cevap paylaştı. En keyiflisi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yengeç en şansızı :/
En sinirlisi, çok doğru gereksiz bir asabiyet var üzerimde
Enerjikmişim. Ben de diyorum tüm bu olanlarla nasıl baş ediyorum 😁
Güçlüymüşüm arada salsam ne olur Allah için ya. 🤷♀️😅
En keyiflisiymişim
Benim bundan neden haberim yok?
Geçenlerde doğum günümdü Mayıs ayı Bi başkadır aynen 😄
En aşk dolusu diyor. Bunu yazan beni hiç tanımıyor anlaşılan
En şanslısı hadi bakalım var içimde bir his 😎
Mayıs ayının sonunda bu soruda buluşup durum değerlendirmesi yapalım 😃
Olur olur yapalım 🔆
Neşeli! Hadi bakalım
Bu yorumu görünce enerji dolmamak mümkün değil 😀
Çok enerji doluyum sorma 🤣🤣🤣
Yay burcu olduğun için sormaya gerek duymadım 🤣
hani nerde bu dolu aşk ey Erooos
Eros emekliye ayrıldı
ikizler hiç bir zaman çalışmaz sallamayın
Haklı.
En sinirlisi oha bee aşırı doğru 😂
En güçlüsü en kralı en sadığı😎
En çalışkanıymışım :D Keyifli günler..
En keyiflisi deniyor ama alakası yok.
En neşelisi 😒
En sinirli
Kesinlikle doğru
Şanslısı olsam şaşırırdım gerçekten 🦀🥲🥲🥲
Huzurluymuşş küllliyen yalan
Cidden çok şanssız bir ay geçiriyorum
En mutlusu hadi inş...
Keyifli mi kshdhshshs
En güçlüsü
Şanslı demiş ama hiç öyle değil be keşke olsa.
En mutlusu
En Güçlüsü 🤞😊🧚♀️
En şanslısını külliyen yalan😂
En sinirlisi
En çalışkanı😘
En çalışkanı 😴
Şaşkını
En çalışkanı ama yalan djsmdm
Hiç biri
İkizler im
Aşk dolu.
Güçlüsü benim :)